no… mne jednu vidnio menej ako druhu…jedu us takmer vobec by som povedala… a ta druha je taka ruzova… ale podla mna do roka to bude super…len teraz idem an dovolenku a chcela som sa opalovat hore bez… vsak ked us pri mori,tak nech sa pekne opalim…ale nepojde to…
nevadi…tak as o rok
ale trochu mi to lezie na nervy, ale fakt…oproti tomu co to bolo v plavkach pred tym…
len…stale sa mi zdaju trochu dost pevne… niesu tvrde…len dost pevne… tak eviem…dufam,ze to este povoli.ake mate skusenosti vy?
ahoj Miska! zatial som nebola…lebo nezijem na slonensku.ale pridem v novembry .tak som rozposlala meily do vsetkych klinik.a asi polovica mi odpisala.a vsade su ine ceny.Asi BB je najlacnejsia.Pojdem na konzultacie aj do BA tak neviem,ale prsia chcem aj keby co bolo…
aya,polytech je nemecka znacka…cenovo dostupna…mam ich aj ja…dr.mi povedal,ze to je len o cenne…kvalita je rovnaka.To je vsetko o reklame.
BABENKY PROSIM O INFO…ako je to s opalovanim a solarkom po operacii…moze sa ist do solarka? Som 4tyzne po opke.A ako je to s plavanim.Napiste mi ak nieco viete.Dakujem.
vera,a kolko ta vysli tie tvoje??a mas gulate al.anatomicke?
aya…vsetko ma vyslo na 68.600sk/mam anatomicke 360ml… No zaleži aj kde ta budu operovat…v Ba je to drahsie…asi o 5tisic.
ahoj mohla by som vediet kde operovali teba??
ahoj…v Prievidzi,chodi tam z BA,dr.Trška.
super diky tak to je dobry rozdiel v cene ja som sa pytala cez mail,kolko by ma vysli anat.v BA a odpovedali mi skoro zo vsetkych klinik .CENA SA POHYBUJE DO 90 TIS.NIEKDE AJ 100.tak dakujem za takuto pozitivnu informaciu.
Ahoj Erika,som rada,že si sa ozvala,bola som na Teba zvedava,ako bolo na dovolenke,prsia sa Ti nezdaju ešte trochu tvrde?Ja sa ešte stale trapim so zapalom,ale tento tyžden mi to prestalo hnisať,no na nervy,na kontrole fajn,dr bol spokojny,vraj pekne sa usadili.Mam problem so spravnou podprdou,push-up mi nesedia,nosim stale sportove,alebo žiadne.
no vidis, tak fot, fot, ja byt na tvojom mieste, tak uz mam cely fotoalbum 
ahoj Tina ja idem v decembry do BB , kto ta bude operovat a kolko ti povedali cenu?dik
Vivien, a akú cenu Ti povedal?
Ahoj Miška,
aj ja idem ku Trškovi začiatkom septembra. Kde Ťa bude operovať? A akú značku silikónov si dávaš?
Ahojky, fuu, no to neviem, ale my sme sa dohodli na nejakych lacnejsich, eurosilikon alebo polytech. Bude ma operovat v snope v BA a cena ze do 80tis. Tebe povedal aku cenu?
No ja byvam pri BA, takze sa mi nechce vymyslat kvoli cene, mam to tu po ruke. A som leniva chodit niekam inam
no tak snad nieco vhodne najdes 
Mňa operuje v Prievidzi a cena okolo 70 tisíc, ale nedohodli sme sa na značke implantátov.
Ahoj Aďa,na dovolenke bolo super!!Brala by som ešte jednu takú v auguste.Prsia sú už tiež pekne usadené,ale zdajú sa mi trošku tvrdé,ale v pohode.Už ti dr. povedal,že môžeš nosiť push up podprsenky?Ja sa ešte bojím. Ja nosím tiež športové alebo žiadne,super pocit,aj na dovolenke v bikinách,fakt si to užívam a aj môj manžel!!Som rada,že ti už jazvy nehnisajú,snáď už budeš mať pokoj.A vy sa nechystáte niekam na dovolenku?
Mna to vyjde cakomprask vseho vsudy aj s ubytovanim a podprdka-no vsetko co k tomu patri 99500 sk…dost,ale co uz.
urcite aj meno robi vela ,ale musim oponovat,lebo v kvalite je rozdiel.co sa tyka vnutra ale aj povrchu.a tiez mi dr vysvetlil ze na omak su kazde ine.niektore tvrdsie,niektore maksie-cize prirodzenejsie:)