nemate skusenost s tym,ze dr mi povedal,ze pre mna velkost bud 320 alebo maxim. 350.a ja teraz neviem,pre ake sa mam rozhodnut.len aby som si potom vedela kupit oblecko.nechcem nosit L kvoli prsiam.a zas aby to aj nevyzeralo uz umelo ked dam 350.nerozhodovali ste sa niektora takto?
este …mam 170-56 kg a velkost podprdky teraz 70B.
Caute kocky. Neviete nahodou, kedy konecne nastupi Dr. Cerven v BB do prace? Uz chcem ist k nemu na konzultaciu. A poradte mi prosim, ci by ste do toho sli aj pred detmi? Ktora si to dala pred 1. tehotenstvom napiste mi prosim, ci nenastali potom problemy s kojenim, alebo reoperacia. Dakujem
Ahoj,Erika,dr. na kontrole povedal, že môžem nosiť podprdu,aka mi bude vyhovovať,aj push-up.Na dovolenku ideme v auguste,chcela by som sa opalovť aj hore bez a rany by som si prelepovala,len tym,že je to okolo dvoca,tak neviem,ako by to braly ludia okolo,nevidela si nič take Ty na dovolenke?
Zdravim Vas damy!
Som velmi rada ze som sa preklikala na tuto diskusiu.Dost vaham nad tym ci si mam dat silikony.Moje prsia teraz ujdu,mam 75b,ale chystam sa schudnut a ako iste viete prsia sa zmensia.Pred tym nez navstivim dr. chcela by som sa poradit s kockami co tym presli…mam uplne klasicke otazky:1.ako dlho po operacii budem pn 2.kolko komplikacii podstupim? 3.viem ze je to hlupe ale trocha sa bojim tej bolesti a jaziev…bude to v poho???
Taktiez by som vas chcela velmi pekne poprosit ci by ste mi niektora nemohli poslat foto vasich silikonov:)…viem ze je to divna poziadavka,ale chcela by som mat nejaku predstavu ake by som chcela:)vopred pekne dakujem!
caute babenky, ja sa chystam na konzultaciu k mudr. jezovitovej robila niektorej z vas prsia?? a rada by som vedela ak mi niektora mozete povedat kolko po op mozem letiet lietadlom myslim za aky cas a ci ste nemali problem?? to je otazka trosku od veci ale pre mna dost dolezita papa a dik za odpovede
ahoj adria, pises ze chces schudnut, to mas pravdu ze ti prsia schudnu ja som za posledne 3 mesiace schudla 10 kil a prsicka zostali bez zivota a prave preto som sa tiez rozhodla pre silikony mozem sa ta len spytat ci uz mas deticky alebo co ta dohnalo k tomu chudnutiu ?? papa
ahoj Majka prosim ta mozes mi napisat kto ta bude operovat v prievidzi, ja som takisto z Prievidzi a moc sa mi nechce ist do Ba, je to doktor Trska? mohla by si mi dat nanho kontakt? budem ti velmi vdacna,Petra
prosim odporučte mi nejakeho doktora v BB
vera007.ja budem mat op v KE.vraj jedna z tych lacnejsich klinik.mam mat 385stredny profil.ale ako keby vysoky lebo stredny od polytech je ako vysoky od mentor.kazda znacka ma ine rozmery.ak by si bola taka ochotna a poslala mi nejake foto pred aj po, potesi a pomoze:)dakujem mail:cherry323@azet.sk
ahojte!! mozem uz nosit normalnu podprsenku…push up , ked som 3 mesiace po op???alebo to este neodporucaju??? diky za odpoved
Ahoj, ja som bola u doktora Pikulu pred 3 týždńami. Som zatiaľ spokojná.
Kočky, som 4 týždne po operácii a ideme k moru,do akej miery môžem byť po tak krátkom čase aktívna? neviem či môžem plávať, ležať a opaľovať sa na bruchu…a či to nie je skoro byť celý deň bez podpsenky, len v plavkách…v noci si ju ešte určite nechám.Chcela by som poznať vaše skúsenosti, aby som niečo nepokašľala.
Petra, pozri si stránku www.plastickýchirurg.sk, tam klikni na kontakt.
Petra, pošli mi tvoju mailovú adresu.
ajoj… najlepsie bud ak sa opytas svojho lekara…ja som us po 3 tyzdnoch po operacii nosila len na noc sportovu, lebo mi povedala doktorka ze mozem…ale je to individualne…takisto co sa tyka opalovania… musis ty citit ci mozes lezat na bruchu, ja som sa po 4 tyzdnoch otocila v pohode na bok, ale na brucho som si lahla tak po 6 tyzdnoch…a stale to bolo neprijemne… naozaj sa rdasej porad s lekarom ,ked to nechces ako ty hovoris pokaslat… peknu dofcu prajem…
a naco ti je push upka?
ak sa mozem opytat…ale us mozes…
Ahoj Aďa,aj ja som chvíľu rozmýšľala nad opaľovaním hore bez,ale potom som to vzdala.Asi by som sa hanbila s prelepenými prsiami.Nevidela som veru nijakú babu s prelepenými prsiami škoda,by som sa možno potom odvážila!A kde sa chystáte?Erika
Ahojte,som po operacii prsnikov uz rok aj dva mesiace,no mam problem s jazvami.Su dost hrube a viditelne.Na kontrole mi doktor povedal,ze mi bude postupne asi 4 krat do nich pichat niejaku tekutinu,aby trochu splasli a potom mi urobia novy rez a nanovo presiju.Chcela by som sa opytat,ci má niektorá z vás podobnú skúsenosť.Dakujem.
Ika, a u koho si bola?