Bola som v Košiciach v Chirmede.Maš s tym niejaku skúsenosť?
Ahojte kocky.
Chcem ist na augmentaciu, ale musim si dat aj odstranit prsne zlazy zo zdravotnych dovodov, preto by som Vas chcela poprosit, ak mate vyborne skusenosti s nejakou klinikou a konkretne napr. aj pl. chirurgom z BA alebo zo zapadneho slovenska, dajte mi prosim info. Budem Vam velmi povdacna. Dakujem pekne. Pisat mozte aj na Nikita1@zmail.sk
Ahoj,chceme isť v auguste niekam last-minit,a nechcem mať biele flaky,tak špekulujem,ako spavaš na bruchu?Mna to sem-tam zaboli,
Nie, Ika, nemám, ale mňa to ešte len čaká. Ja sa tiež trošku obávam možných komplikácií, ale asi nijako tomu nezabránim :-). Držím palce, aby injekcie zabrali.
Ahoj Aďa,ja už spávam celkom v pohode na bruchu,aj keď nie celú noc.Ozaj Aďa tebe dal Trška aké silikóny?Mentor alebo Polytech?Dnes som vyskúšala aj push up a je to sila teda,len keď tak vyjdem von,zase bude pohľadov.
Dakujem Karli.Ja uz tiez mozem lezat na boku, ale poctivo lezim na chrbatiku,aby sa mi zle neulozili:-)Ani ma uz v podstate nebolia, ale tak sa kontrolujem, az si leziem na nervy…Doktor mi tiez uz dovolil po 4 t. dat si podprsenku aj s kosticami, tie bez nie su pekne…uz sa tesim…Taky zazitok s maminou vam napisem, ona ma hrozne odsudzovala ze naco som si to dala a vcera som jej ukazala fotky pred a po… tak cumela, ake som mala predtym prsia…no darmo po 2 detoch, ale ona ma vzdy videla len v push upke, tak si myslela aka som dokonala…
ahojte, viete mi niekto povedat co vsetko zahrna predoperacne vysetrenie (interne)? a kolko pred operaciou je vhodne si ho dat spravit? pani doktorka mi vravela, ze mam ist tyzden pred, ale doktor ku ktoremu som mala ist bude mat dovolenku. tak ci mam hladat ineho doktora alebo mam ist skor. dakujem
Ahojte, baby, poraďte mi, je možné aj z úplne najmenších prsníkov, fakt, že len bradavka a trochu kože urobiť bomba aspoň dvojky? Mám nenormálny komplex, však nemám čo dať do plaviek, taká som nešťastná… Nevysmeje ma na konzultácii lekár, keď mu poviem, že chcem 2 alebo 3?
Ďakujem čaute.
jasne ze nie …nevysmeje
no ja som si dala spravit dvojky… mala som tak polky
da ti to pod sval…a myslim,ze pekne dvojky by sa sdali spravit… mozno aj trojky 
:))) moja mama o tom nevie
dobre nie?
presne na to je tu plasticky chirurg-dnes je to uplne normalne,drzim palce…aj ja do toho idem!!!
Ahoj,
predoperacne: krv, moc, ekg a same otazky na co si chora, alergicka a pod. nic hrozne :o) neboj. Predoperacne nesmie byt starsie ako 3 tyzdne.
Ahoj,mne dal eurosilikon,kôli tvaru,aby mi najviac splivali na hrudniku,a tak mi mohol dať aj viac ml. -270,ostatne boli širšie a len 250ml.Ja len dufam,že vydržia aspon to čo musia,tych 10 rokov.Ja som si dala push up raz do roboty,a aj banujem,ženy sú niektore neskutočne zavistlivé.Je to velmi neprijemne odpovedať na ich priame otázky.Mna to tak teraz znechutilo,že si davam cely tyžden trička bez vystrihu.
jednoznacne 360 a viac 
Ahoj sisi.No deti este nemam:)som pomerne mlada:) tak aby si bola v obreze moje mieri su: 90-70-92 mam 164cm a 56kg.Pociatocne som chcela schudnut preto lebo tie dokonale tela ktore denne vidim mi nedaju spavat.Teraz vsak ide o to ze v minulosti som mala skusenosti s fotomodelingom a chcela by som znova fotit,ale moje mieri su teraz pre tento priemysel nemyslitelne…ale priznam sa ze k tomu prispel aj moj priatel.a co sa tyka implantatov nie som si 100%ista:)vlastne neviem o tom este skoro nic co potrebujem a k doktorovi pojdem az ked budem rozhodnuta ze ich musim mat:)
ahojte dievcata!!!prosiiiim o radu!pozna niekto z Vas DR MLADEKA?alebo v Nitre nejake plastickeho chirurga??chcem si dat zvecsit prsia…a mam nitru najblizsie…dakujem moc
Ahoj rebeka, no neviem ci dobre urobis ked pojdes MLADEKOVI, minule ho tu dost kritizovali, ze to este nevie robit a ze sa este musi dlho ucit, aby to vedel.Boli tu nejake nespokojne baby, mozno ti napisu, ale skus pohladat asi 2 mesiace stare prispevky.
Ahoj, sono ani nic podobne to nevyzaduje?
ahoj lea!no viem ,citala som ale nie vsetko som precitala…prave preto som sa chcela opytat niekoho konkretneho…dakujem aj tak
Ahoj,no viem, ze sono sa vyzaduje tiez. Ja budem tak o mesiac tiez toto absolvovat, dufam, ze to bude v pohode…