Plastický chirurg

…a neviete o niekom v nitre? je tam nejaky plasticky chirurg??

caute baby.Ja zajtra uz idem do Budapesti, utorok ma budu operovat…uz sa tesim.Ma niekto eurosilicon?ake mate skusenosti?ja som si vybrala 400-ky.dúfam ze nebudu moc velke…budu mi davat pod sval.moc to boli?za odpoved vopred dakujem.pa pa

Ahoj Daniela, mas rovnaku vysku aj vahu ako ja. Ak mozes posli mi, pl. tvoje foto. Potesis ma. Aj mne navrhli 350-ky, tak som zvedava, ako to na postave vyzera. A tiez sa rozhodujem medzi anatomickymia okruhlymi. pa
vekatka@hotmail.com

Ahoj Karla,
ďakujem ti za odpoveď a nevyzerajú teraz na tebe tie dvojky neprirodzene? Vieš, videla som babu, ktorej ich nadvihli strašne vysoko. Joj, ale velmi si ma potešila, že sa to dá. Nepoznám nejakého dobrého chirurga z Košíc? A môžem ísť už po jednom, dvoch dňoch po OP do práce? Ďakujem. Pa

Ahoj Rebeka, mna operoval dr.Mládek a som velmi spokojná, operoval ma 1.2.08 na Jednodnovej chirurgii v Nitre a všetko dopadlo super, mám krásne trojky a na Mládeka nemožem povedat nič zlé.

ingrid- dakujem ti za povzbudenie.nechce sa mi ist az do BA alebo BB mam 3 rocnu dceru aj tak neviem ako to vymyslim, …este by ma zaujimala cena…a kolko si bola v nemocnici? dakujem pekne si zlata…hned je mi lepsie!nemohla by si mi napisat meil?zaujima ma cokolvek(urcite poznas ten pocit PRED)star@azet.sk

-som dala zly mail-star696@azet.sk

ahojte baby…chcela by som si dat upravit ovisnute prsia. Mam 2 deti a viem, ze uz kojit nikdy nebudem, tak by som chcela docielit plne a 3 až4- ky prsia. poradte , komu sa mam zverit.okolie Bratislavy.
diiiky…

Ahojte babenky.Chcem sa spýtať,či niektorá z vás má skúsenosti s dr.Pikulom z BB.Chcem ísť k nemu v septembri.Bola som aj u dr.Ježovitovej na konzultácii ale je to dosť ďaleko.

…a co plasticka chirurgia v Leviciach?mate nejaku skusenost??maju dobre ceny !mediklinik…bola niektora z vas na zvesceni prssss?tam?

Ahojte kočky. Prosim o radu. Ktora z vas bola v KE na oreracii?Pri kom? A ako dopadla? Ja by som chcela si dat zväcsit prsia pretoze skoro nemam ziadne a po kojeni uplne mlandrave…hruza. A este kolko to stalo. Dakujem krasne.

Acely, určite nechoď do Šace k dr. Kačmarčíkovej, ani k dr. Jurášekovi. Ich služby využili moje kamarátky a nedopadli dobre. Dokonca dr. Kačmarčíkova tak spackala operáciu, že kamarátke museli vybrať implantáty. Dr. zvalila vinu na implantáty, ale tie boli poslané na posudok do Francúzska a boli úplne v poriadku.

ahoj ingrid. ja mam tiez zaujem dat si zvacsit prsia a mam najblizsie Nitru. vravis ze ti spravili pekne prsia… nemozes poslat nejake foto…? som velmi zvedava ze ako ti to spravili tam… ked ostatne pisu ze nie je dobry…hmm…

moj mail je eli147@azet.sk

Ahoj Kaja,
Dr. Cerven vraj nastupi v septembri,chcela som ist tiez k nemu ale nechcelo sa mi tolko cakat.

ahojte dievcata.prosiiiim o radu!!!chcem ist tiez na operaciu,ale ako citam tieto prispevky,tak sa neviem rozhodnut,u ktoreho doktora by to bolo najlepsie.Som z okolia Nitry…nechcem moc cestovat do BA… tak poradte… prosiiiiiim…

ahojte baby,o 3 tyzdne mam op. a poriadny zmätok v hlave…Mam 170/53 kg,take mensie dvojky.V plane su anatomy 305 pod sval.Citala som asi vsetky vase prispevky a zacala som vahat ci by nemohli byt väcsie,alebo ci by neboli lepsie gulate cez podpazusie,lebo pod prsiami by mohlo byt velmi vidno jazvu?Prosim poradte mi,co myslite??Ja uz fakt neviem,ak by ste mi mohli aj nejake fotky poslat,pomoze,napisem mail.

ja som tiez z okolia Nitry a klinika plastickej chirurgie je v Nitre Dr daniel mladek ale ja som sa objednala do Levic MEDIKLINIK tam je Dr Ocenas z BB tak dufam ,ze to dobre dopadne!BA je draksia a nemusim daleko cestovat…tak vela stastia!

a preco si sa rozhodla ist do levic, ked si z okolia nitry? nedoverujes tomu Mladekovi?

ja idem na konzultaciu aj do nitry a uvidim co si vyberiem…ale urcite to mam blizsie ako blavu !nepoznam ani jedneho dr tazko hovorit o dovere…