Dakujem ti krasne Nina…a nahodov mi nevies niekoho odporucit?ja som z BJ.DIK
Acely, vraj dr.Zábavnikova, ktorá je prednostka Plastickej chirurgie v Ke je dobrá, aj dr. Kačmár z Dominikánskeho nám. Ja som z Ke a uvažujem tiež koho si vybrať, ale asi počkám na dr. Červeňa z BB, vraj robí najkrajšie prsia a preferuje vkladanie cez axily.
baby, co su to axily? Vraj Dr. Cerven preferuje vkladanie cez ne, ja k nemu xcem ist.Sli by ste ozaj holky do toho aj pred detmi? dikes
Buba, axily sú pazuchy. Dr.Červeň veľmi často volí tento prístup pre guľaté implantáty. Máš nejaké info o dr. Červeňovi, či už operuje a či robí konzultácie?
tiez si chcem dat prsia,no neviem cenu…nevie niekto?
Sandra… nevyzeraju neprirodzene…mozem ti poslat nejaku foto…ak napises mail…
Ahoj. Ja som počula samé chvály na primára Mládeka. Je u nás v nitrianskej nemocnici. Chceš číslo?
ja Mládeka poznám a je to jediný doktor, ktorému dôverujem. Tiež ma operoval, ale nie prsia
Ahoj bibianka, chcem sa ta spytat, ci mas uy po dovolenke ako to dopadlo a co prsia. A este toto,za kolko dni po operacii si fungovala normalne, alebo ja budem moc byt po op doma len 2 tyzdne, staci to?
naozaj???tak si ma potesila…vahala som aj vaham ci tam pojdem ale mam to fak na krok.nejake cislo som nasla aj na nete ale ved daj aj ty…dakujem moooooooc!
Viete mi povedat kolko dni treba byt v nemocnici po zvacseni prs?
Nina…akoze si pockas?on chodi do ke?Ked je najlepsi asi si da aj za to dobre zaplatit nie?Ty si si uz niekoho vybrala?Mam aj trosku obavu pretoze to nestoji par korun a aj sa hoci co moze stat…komu doverovat?to je asi tazke nie?A inak co taky zakrok stoji?.prajem ti pekny den
majina…ja by som tiez rada vedela,no zatial co som si to zistovala potrebujes od 60 do 80 tisic.
ahojky, no ostava sa tak na jednu noc, na druhy den sa ide domov…
Acely, ja som stále v štádiu rozhodovania. Ak sa rozhodnem, dám sa operovať hoci aj
v Ba alebo v BB. Dr. Červeň je z Novamedu v BB, ale je teraz práceneschopný, tak preto som písala, že si počkám až sa vráti. Uvažujem aj o dr. Trškovi z Ba. V BB je cena okolo 70 000, v Ba aj 100 000. Záleží aj od typu implantátov. Nie je ľahké vybrať si operatéra, ja vychádzam z informácii na rôznych fórach a z počutia, čo samozrejme nezaručuje výsledok.
cau Nina, nie, neviem, ci uz robi, vraj ma nastupit az v septembri. ja by som uz chcela ist na konzultacky, chcem ist len k nemu. Podla mna bude najlepsi a mam to blizko. Ak budes mat o nom nove info, napis prosim. Dik
Ahojte!
Môže mi niekto poslať foto, komu dali okrúhle eurosilicon 350 ml. pod sval nízky profil. Zdá sa mi, že mi doktorka dala dosť veľké, hoci sú to implantáty, ktoré sú plnené na 85% a bude mi ich dávať pod sval, ale aj tak si mysím, že sú dosť veľké.Mám 49 kg, 168 cm a teraz moja veľkosť je 75B. Ak sa nenájde baba, ktorá má také fotky, budem aj veľmi rada ak napíšete svoj názor. Nechcem extrémne prsia, ale prirodzené, nehovoriac o tom, že ešte nemám deti a v budúcnosti by som chcela mať.K tomu všetkému, ked som doktorke povedala, že by som chcela anatomi pod sval, tak povedala, že načo ich dávať pod sval, že ona dáva pod sval, len okrúhle, lebo anatomi pod sval je dávať zbytočne, že tie okrúhle sú v pohode. mail: stella666@centrum.sk
caute kocky, rada by som sa vas spytala ktora z vas si dala urobit brusko myslim zmensit take to poporodne, ako dlho trva opka, kolko po nej musite byt v nemocnici a ci je efekt uspokojujuci. a mozno ktoreho lekara by ste mi odporucili. dakujem pekne a cakam odpovede papa
Nina…presne tak kazda zena a kazde telo je uplne ine…
ahoj stella…aku si jej povedala ze by si chcela velkost? nedala ti do podprsenky implantaty, aby si si pozrela ako priblizne to bude vyzerat? aku mas dr.? lebo ja som bola u jezovitovej a najprv mi chcela dat 400 a ja som jej povedala ze to je velke a dosla som az 325 kam. ale je pravda,ze ja som mala ani nie jednotky a mam 178 cm/57kg…
a chcela som plne becka,mensie cecka… aj prave preto, lebo budem chciet mat deti. a mojej mame sa napriklad dost po porode zvacsili. a ked to bude treba vyplnit dam si tak maximalne 350-375ml… viac urcite nie… inak ak mas becka, tak velmi neviem preco si chces davat robit prsia,vydrzala by som po detoch ak tak… ja keby som mala mensie becka tak do toho nejdem…
ale je to vec kazdeho…to chapem…neviem ale mne to us pride na velke cecka to co ti da… a to je pre mna velke… pre teba nemusi byt… neviem.v kazdom pripade by som to an tvojom mieste chcela vidiet ako to bude vzyzerat… ak ti neda vypchavku, nech ti ukaze nejake foto… podla mna to bude velke us…mozno aj decko mensie… si mensia, tak aby to pootom us nevyzeralo neprirodzene, ak nechces velke prsi… niektore aj 500ml vyzeraju viac menej normalne, aj ked mne sa take velke prsia vobec ale vobec nepacia… co us… drzim palce…