Ahojte!Chcem sa spýtať,či nie je problém podstúpiť zväčšenie prś ak mám slabú imunitu.
Ahojte baby, chcem sa spytat ci tu ma niekto skusenosti s Dr. Fabrym z Posonium clinic. Dakujem
To sa hadam treba poradit so svojim imunologom, necakaj ze ti tu da niekto erudovanu odpoved, preboha…
Ahoj. Preco ides do Budapesti? Tam su lepsi? Ku komu ides?
ahoj ja mam 350 okruhle pod sval,ale uprimne neviem aky profil. Som 3 mesiace po a uz vyzeraju uplne prirodzene,vobec nie su velke, bola som 34B /157-52kg/ a teraz som tak 34D alebo 34DD. Bola som u dr. jezovitovej. Tiez som sa bala ked mi povedala 350 na moju vysku,ale ona samozrejme vie co robi a som rada ze som neprotestovala 
Ahoj Denda!
Veľmi rada by som sa ťa opýtala na nejaké otázky, čo sa operácie týka, lebo ja tiež idem v septembri ku Dr. Ježovitovej a nie som si celkom istá, či tie moje prsia nebudú vyzerať umelo. Bola by som aj veľmi rada, no dúfam, že to nebudeš považovať za opovážlivosť,ale keby si mi poslala nejaké fotky pred aj po.Videla som aj galériu, čo ma livaa na rajce. mail: stella666@centrum.sk
Aký máš mail?
Gabriela dr Fabry je vyborny aj na klinike je to fajn a nemusiš tam ostat na noc to ´mne vyhovovalo mam 300ml je to ok
Ahojte,
mam presne tu istu dilemu ako Stella s velkostou a profilom eurosilikonu
Ja mam termin u Dr. Jezovitovej uz teraz v auguste, tiez mam preddohodnute 350 okruhle s nizkym profilom pod sval. Mam 164 cm a 53 kg a 75A. Tiez chcem hlavne prirodzenost, ale aj aby boli sexy.
Stella: ked to budem mat za sebou a nezmenim preddohodnute rozmery - uvidis ako to vyzera na mne
Ak mate niektora nizky profil, dajte mi pl.vediet ako to vyzera.
mail: kometka@windowslive.com
Ahoj denda,
tiezu idem ku Dr. Jezovitovej teraz v auguste, mam tiez nizku postavu 164-53kg ale mensie prsia 75A, mam naplanovane okruhle 350 s nizkym profilom pod sval. Prosim Ta, len mi tukni na moj mail: kometka@windowslive.com, aby som poznala tvoj mail a mohla sa ta popytat.
Zacinam byt uz trosku nervozna, lebo sa tro blizi a ja si nie som celkom ista velkostou a tak…
Si zlatá kometka, že si ochotná mi poslať foto. Ked zmeníš profil alebo budeš mať teda po opke, tak daj vedieť. Kedy máš presne ten termín? Ja som na 5. septembra, ale uvažovala som, že to ešte urýchlim a dám si to na koniec augusta.Zatiaľ pa!
caute kocky, radaby som si dala urobit aj prsia som po 2 detoch a zostali naozaj bez zivota, niektore isete ze si davate robit prsicka uz teraz nie je to problem ak by som chcela ist v septembri k moru?? ja som rozmyslala ze najlepsie je dat si to spravit na zimu nie?? ci je to podla vas jedno??!! boze neviem sa rozhodnut papa
Ahoj Naty,no ja idem o mesiac, nechcela som ist na leto,kvoli opalovaniu a kupaniu.Myslim,ze by bolo lepsie najskor na jesen, po dovolenke,pretoze 6 tyzdnov je treba nosit tu zdravotnu podprdu a kupanie az tak po 3 mesiacoch, aj neskor.Tak si radsej pockaj, ja uz cakam 4 mesiace,kvoli letu.
ahoj stella,
aj ja som amla v plane ist az v sepetembri, oktobri, ale chcem to co najskor mat za sebou, ked uz som sa rozhodla, tak som to zmenila na 21. augusta. Ozval sa ti niekto okrem mna?
pa
ahoj kometka,
denda sa mi ozvala a že sa jej môžem opýtať niečo, ak ma bude zaujímať. Fotky, ale nemá zatiaľ.PA!
Ahojte baby, prosim vas ako sa stara o prsia po operacii? Jazvy sa natieraju ako som sa docitala. Ale bojim sa strii ked sa zacne pokozka natahovat.Nenapadlo ma spytat sa pani doktorky ked som bola na konzultacii a uz o 10 dni lezim v nemocnici.
Ahoj Siiska, ani nevies ako som rada ze niekto zareagoval na moju prosbu a este k tomu pozitivne :). Ja som bola u Dr. na znamienkach a bola som velmi milo prekvapena ako precizne si odviedol svoju pracu. Bala som sa, pretoze som si davala odstranovat okrem ineho i znamienko na tvari. A je to super. Nic nevidiet. Mam 1 dieta a neviem ci ist na zvacsenie prs az po druhom. Vravel, ze to nevadi ani kojeniu. Kedy si si prosim ta davala ty robit prsia? Velmi pekne dakujem
prosim, keby si poslala aj mne foto,pred a po operacii, ak pravda maš.11.9. mam termin a nie som ešte rozhodnutá pre velkost.
mam termin u červena 16.9. stále váham.terat mam plnšie dvjky po kojeni. odporučil mi 300ml pod žlazu. nemam o tom predstavu…
ahoj gabriela som rada že možem niekomu poradit a hlavne ked už maš dieta lebo vtedy je to opodstatnene ja viem ake to je ja mam 2 deti a mala som operaciu minuly rok v septembri je vsetko v poriadku a dr je fakt pan doktor vie čo robi ved by k nemu nechodili ženy aj zo zahraničia odpopručam kojeniu to ozaj nevadi len neviem ci potom sa prsia nejako nezmenia predsa sa ti zväčšia a ako to potom bude vyzerat ťažko povedat musiš sa rozhodnut ty sama v tom ti nemôžem poradit ked neviem tak ti držim palce ak sa rozhodnes ahoj tvoja sissi
Ahoj Sissi, som rada ze to aspon niekto chape preco si zeny davaju zvacsovat poprsie, ked poniektore po kojeni nemaju ziadne. Vid ja. Mam jednu dceru ale urcite chceme este jedno dieta. Dr. som sa pytala a vraj nie je problem aj s implantatmi kojit. Mozem sa ta spytat kolko si za ne zaplatila, prip. od coho cena zavisi? Ked tak napis mi mail prosim. Velmi pekne dakujem. Gabika