Plastický chirurg

Zaleží aké budeš mať rátaj tak od 70tis.

Ratala som tak 70-80, ale ta cena sa moze vysplhat aj na 105 podla predbeznej kalkulacie, co sa mi zdalo uz trosicku vela:-). Rozmyslala som nad anatomickymi. tak uvidime, ale vdaka

70tis - gulaté, ak chceš anatomické tak rátaj tak 100.:slight_smile:

ahoj tina ja idem do chirmedu
operuju spolu dr. kacmar a magdo
s predoperacnymi a s podprsenkou ma to stoji 59 600 sk s pooperacnou starostlivostou zatial su ok podla referencii ktore mam

JAJA
Ahoj moja ta ako sa mas,si v pohode?? Ja som dnes uz bola v praci…s Lenkou si telefonujeme a aj sa chystam za nou,lebo potom uz odlieta…

TINA
Ja som tiez bola v Chirmed a platila som 63800 sk.

ahoj mata,je to dobra klinika ja som tam bola pred 3 tyzdnami na liposukcii vnutornych stehien.

Ahoj Jaja, dakujem za odpoved. Uvidim ako sa dohodneme. Ja idem az 13teho na konzultacie- cela vecnost, uz sa neviem dockat. Velmi Ti drzim palce a ak budes moct tak sa ozvi ake to bolo a tak. Dik

Ahoj Liva, dik za odpoved. Prosim Ta, mohla by si mi trosku opisat, ze po priblizne akom case od operacie budem moct nieco robit (varit, pratat,atd):o). Ci si treba davat velky pozor na to co zdvihnes a tak, nemam vobec predstavu, ci vobec 2 litrovu flasu budem moct zdvihnut:o)Dakujem

ahoj liva
tak som sa konecne dostala na net
chcem stihnut vsetko ohladne velkonocnych sviatkov tak makam jak pani kikulova
ale podarilo sa byt jak zo skatulky, pradlo pozehlene, vyzdoba tiez, potraviny zabezpecene, uz len pevne nervy a nove krasne prsia bez komplikacii a budem blazena
uz sa mi to krati som zvedava ako zvladnem posledny den a noc drzte mi palce

JAJA
Moja neboj,drzime palceky a myslime na teba,uz zajtra budes mat po…klidek vsetko dobre dopadne,drz saaaaaa cmuk,pa :slight_smile:

ahoj Lubka, dakujem tak si ma potom potesila, ako si sa citila po zakroku, kolko ta to vyslo na tuto partiu?

pekny den

TINA
Noo to zavisi od toho ako sa budes citit. To je individualne,ale prve dni 3-4 asi nie,aspon ja nie. Vies najma ruky zatazovat a dvihat je problem,aj si stuhnuta…ale pomaly to pojde zo dna na den…zase netreba len lezat a ani sa nepohnut,ja sa snazila nelezat(v polosede),ale chodit po byte ,sediet a tak a troska polezat a zase…mne bolo horsie ked som lezala,takze asi tak,ale uvidis to sama co mozes a co nie:-)

baby, tie co ste operovane, kolko mate tych podprseniek? citala som, ze je dobre ich mat viac, ked sa jedna pere a tak…

JAJA
Ahoj, ako sa mas? Ake to bolo? Ked sa budes citit lepsie, tak sa prosim ozvi, ze co a ako. Dik a skore uzdravenie!!

ahoj Lubka prosim ta napis mi na mail, uz som bola v medicome na liposukcii, ale chcem sa s tebou porozpravat o tom…dakujem

Ahoj Lubka, ja mam termin na liposukciu 16.4. bude ma operovat Mudr Šimkanin… Bola u neho kamaratka a bola velmi spokojna(objednala sa uz na dalsiu operaciu:-). Ja som bola na konzultacii a mam z neho dobry pocit…Ako si ty spokojna s vysledkom?

ahoj tina
tak som na nete
prezila som asi 2najhorsie dni svojho zivota aspon pre mna je to velmi neprijemne ale uz je mi leppsie a celkom fajn, prsicka mi doktor ukazal na druhy den su pekne tak aspon to ma tesi ze to stalo za to ale treba sa fakt odhodlat, ja to mam este cerstve tak preto som taka pesimistka o tyzden budem dufam o tom s usmevom spominat ale ak ina moznost nie je treba ju vyuzit a dozicit si to stastie pre seba

Jaja
Uz som sa obavala, ze ci je to fakt take hrozne, ze sa neozyvas:). Prosim, napis mi ake to bolo, ake to bolo tesne pred. A ake impl. nakoniec mas? Rychle hojenie Ti prajem a dik, ze si napisala, trosku ta chapem, ake mas pocity, pretoze ja mam za sebou dva cisaraky a zevraj je to podobne, tak sa drz!

Lubka, ty nahodou nie si ta z telky? Vyzeralo to dost brutalne, naozaj to nebolelo?

ahoj tina
predoperacne vysetrenia mi urobili hned rano o 8,00 a o 9,00 som uz lezala na izbe,
dostala som oblbujucu tabletku, bandaze na nohy a injekciu do brucha proti zrazanlivosti a cakala do 14,00 vtedy ma zobrali pokreslili fixami, pofotili a sla som na sal, no a zobudila som sa v noci v posteli a bolo pod psa.dali mi infuzie od bolesti, antibiotika a spinkala som dalej
asi o 11,00 v noci som sa zobudila sla na wc, merali mi stale tep, tlak, davali mi pit, fakt sa starali a rano ma skontrolovali vybrali dreny, vtedy som si uvidela prsia, zavinuli a dali podprsenku a o 2 hodiny som uz sla domov, a tym sa to najhorsie skoncilo uz to bolo len leppsie
takze 2 dni husto a potom uz pohoda, ale v kazdom pripade je potrebna starostlivost, sama by som to doma nezvladla. tak zatial tolko pa