Plastický chirurg

Ahoj dievčatá,
prosím Vás o radu. Kto má skúsenosti s MUDr.Vladimírom Zacharom PhD. z Plastickej chirurgie Trnava. Chcem ísť na abdomino plastiku - operáciu prevysu brucha. Som z Trenčína a tu nič také nie je. Všetko je v Ba a tam sa mi moc nechce. Potom som ešte rozmýšľala nad Banskou Bystricou, ale to mám ešte ďalej ako Ba. Tak prosím - poradte! Moc ďakujem.
Nesta

ahoj gabika ja somplatila 78000 sk zavisi to od toho asi aka znacka aky druh ci anatomy tie su drahšie ako gulate ale su prirodzene tie mam aj ja ale to je lepsie sa opýtat dr a ci ti ich da pos sval alebo pod žlazu presne neviem a každy dr si berie inak asi tak to je vsetko ahoj

ahojte baby, je tu tu aj taka co bola pred rokmi na zvacseni prs?viete co ja mam strach, ze po rokoch si budem musiet dat vymenit implantaty a to je dalsia bolest tak neviem ci ist do toho ci nie.

baby aj ja by som chcela vediet že ked si dam urobit prsia co po rokoch viem že už sa inplantaty nemusia menit ked nieje problem ale co ked budem mat tak 50-60rokov ako to bude vyzerat odpise niekto dik

Ahoj Sisska, ty mas prsia pod svalom alebo pod zlazou? Mne Dr. vravel ze by isli pod sval. Lezala si aj u nich na klinike? Aky to je pocit, tie bolesti presli v pohode?

ahojte baby, nemate skusenosti s chirurgami z MT. chcem si dat zvacsit prsia

ahoj gabika mne dal pod žlazu lebo to bolo pre mna lepsie a neležala som tam u neho sa asi ani neleži ide sa popar hodinach domov som velmi spokojna ahoj

V pondelok som podstupila operaciu prsnikov s vlozenim implantatov. Chcela by som sa spytat tych co to uz maju za sebou, ze po akom case prsia zmaknu a ci vobec. Vopred dik za odpoved.

Baby je tu niektorá z vás ktorá nebola spokojná s výberom implantátu značky eurosilicon? Akú značku považujete za najkvalitnejšiu alebo s akými názormi ste sa stretli. Napr. lekári ktorí vás operovali vám odporúčali aké značky?

chcela by som vas poprosit,ktora bola z vas na zvacsenie prsnikov v Kosiciach,nech mi poradi za kym zajst…neviem,som z mi,a netusim ani ake vysetrenia potrebujem.vdaka.

Ahoj.No pocula som ze sa to v MT robi ale asi nie nejak vo velkom.To by som o tom vedela.Ja som si dala robit prsia v BB u Dr.Cervena v aprili a on mi povedal ze v MT to vraj robi Dr.HOMOLA.Ale na 100% to neviem.Takze aspon ja by som si vybrala nejake zvucnejsie meno.Pa

ahoj Deniska. Aj ja mám EUROSILICONY. Mám už 2 roky po operácii a som s nimi velmi spokojná. Nemusíš sa báť. Ziadne problémy mať nebudeš. Nejde o značku implantátu, ale o to ako ti ich urobia a či ti zvolia správnu veľkosť.

Ahoj dievčatá!Ktorá ma skúsenosti s augmentáciou prsníkou na klinike MEDICOR V PORADE? Kto tam operuje, lebo z ich stránky to nie je jasné. Som z východu a vzhľadom na vzdialenosť by som to mala asi najbližšie, ak by teda boli v tom, čo ponúkajú výborný.INAK CESTOVALA UZ Z VAS NEJAKA Z VYCHODU NA OPERACIU DO BRATISLAVI? DA SA TA POOPERACNA BOLEST PREZIT cca. 4 hodinovú cestu autom. Samozrejme, ked vas niekto vezie.

ahojte kočky. Je tu nejaká z vás, ktorá má veľkosť 240? Ja ich totižto mám a trošku ma trápi že som si nedala väčšie. Meriam 172 cm ale vážim len 48 kíl a pod prsiami mám len 68 cm.Trošku sa bojím aby väčšie na mne nevyzerali divne. Moji blízky na čele s mojim priateľom ma od toho odhovárajú, ale aj tak nad tým premýšľam. Potrebovala by som vedieť ako ste s touto veľkosťou spokojné. Mohli by ste mi poslať nejaké foto ako vyzerajú 240 na vás? Velmi by mi to pomohlo. Dakujeeeeeem

Ahojte všetky žienky pred a všetky po!Ja patrím do tej prvej kategórie, som v štádiu uvažovana a sondovania. Moja otázka je - kde v Košiciach okrem Chirmedu robia augmentáciu? A trocha ma mätie, že tu píšu len mladé dievčatá, ja mam 35…je tu niekto taký?

ahoj…ja mam 170cm Ale 58kg.Mam eurosilikon 280ml gulate pod sval a staci mi to.Pod prsiami mam 77cm.STACI mi to.Predtym som mala na hrudi NIC.Teraz mam cez prsia 90cm.Je to k mojej postave uplne prirodzene a este si to ani nikto nevsimol.Na obvode mi to pridalo cca 9cm.Mam nizky profil.Doveruj chirurgovi.Vie co robi.Popros ho nech ti vlozi inplantat do podprdy aby si mala predstavu…Pa

ahoj artep, ja už tie 240 mám 2 roky. Urobilo mi to rozdiel 15 cm. Tiež ich mám pod svalom, ale vysoky profil. Len som myslela že by som prijala aj väčšie. :slight_smile: Ty máš teraz céčka? Ja nosím 70C. Moja kamarátka dnes bola na konzultácii, tiež má obvod ako ty aj váhu. Má svoje jednotky a dala si 350. ale to sa mi už zdá dosť. Zatim pa

ahojte,chystam sa do chirmed v kosiciach,ma niekto skudenosti??

ajoooj.mas nieco proti chirmed?? totiz ja sa tam chystam ooojjj

Ahoj Gabriela,
ja som bola tiez u doktora Fabryho, v POsonium clinic. Som velmi spokokna, vyborny a pedantny doktor. Hlavne Ti ochotne vsetko vysvetli. Ja som si dala 325ml, anatomicke pod sval. Mam 168 cm, a 60 kg. Na operacii som bola tohto roku zaciatkom februara. Mame synceka ktory ma teraz 22 mes. Dalo sa to vsetko zvladnut a pritom planujeme este jedno dietatko. Kojit sa da a to je hlavne. Vela stastia.
Ja sa teraz rozhodujem, ze by som si chcela dat odstranit znamenka na chrbte a na tvari, a uvazovala som nad Fabrym, kedze som bola u neho na prsiach. Takze, pises, ze si so znamienkami bola nad mieru spokojna? To je super. papa