Plastický chirurg

No jasne…Znovu som si precitala tvoj prispevok a teraz vidim ako som citala medzi riadkami.Myslela som si ze sa len chystas na OP.Mne to staci.Ja som chcela mat prsia a mam ich.Som spokojna.Nenapadne, prirodzene.A keby sa mi zdali aj mensie, do vecsich by som uz nesla.Bojim sa moznych komplikacii.Dakujem Bohu ze ziadne nemam a tak by som uz osud nepkusala.Ale ak sa rozhodnes- drzim palce.Tak sa maj pekne.

A ano, teraz mam 75C.Neuveritelne :slight_smile:

ahoj, ja som bola v marci v chirned. su tam vsetci velmi fajn. postarane je o vsetko. ani si nemusis nic nosit, vsetko mi tam dali, okrem hyg. potrieb. sestricka spala s nami na izbe po operácii ak by bolo treba pomoct.lekari su strasne srandisti. ja som sa citila fajn. po operacii dali hned vediet rodine, alebo priatelovi ako dopadla operacia. takze spokojnost.

zuzanna…ak sa ta mozem spytat kto ta operoval a aku velkost si si dala?a inak…si spokojna?ako si to prekonala s bolestami?a co cena? dakujem ti pekne.

ahojky,dakujem:-))no sa cem ecce opytat,chcela by som aby tam prespal manzel so mnou,potrebujem podporu :slight_smile: myslis ze je to mozne?? kam si si dala pod sval,ci pod zlazu?? po akom case ti vybrali stehy?? dakujeeeem

Ahoj, jasne, ze ti zmaknu… len to chvilku trva. Ja mam dva a pol mesiaca po a dnes som bola na kontrole a tiez som sa na to pytala… Citim, ze mi maknu zo dna na den a doktor mi povedal, ze mi to zmakne este viacej. A tebe to vlastne teraz este len odpucha, takze na maknutie mas este cas:)Vela stastia:)

ahojte baby, chcela by som sa spytat ktore ste uz po operacii. Ako to prebiehalo tesne po? Ake su bolesti? kolko trvaju? Je to zvladnutelne? Chystam sa na op, ale mam hrozny strach z tej bolesti po op. Viete mi povedat vase skusenosti? dakujem

ahoj ako si prezivala pooperacne bolesti? Aj ti dali nejake lieky proti bolesti alebo na spanok? Tohto sa najviac bojim. Vies mi povedat tvoje skusenosti? dakujem

Baby,operoval niektorú z vás dr.Pikula z NovaMedu? Koľko vás vyšla celá operácia aj s imlantátmi?

Ahojte,takisto uz dlho rozmyslam o zvetseni.Jasne ze sa bojim.Ale vie mi niekto odporucit dobreho lekara v Kosiciach.Ked mate vlastnu skusenost.Vopred dakujem za vase odpovede…Prosim

zuzanna prosim ta napis ake to bolo po opke? velmi to boli? Je to take hrozne ako vsetci rozpravaju a tie prve chvile lutuju ze to spravili? Ako si to zvladla? S liekmi proti bolesti alebo ako?

ahoj ako si sa citila po opke? a ake je to dnes? velmi to potom bolelo? toho sa totiz bojim najviac. a kto ta operoval? si spokojna?

ahoj ametystka, ja mam sice o 3 roky menej 32 ale tiez sondujem a citam a premyslam, tiez si chcem dat urobit prsia no ked si denne citam vsetky tieto prispevky cim dalej tym viac sa rozhodujem ze do toho pojdem mam 2 deticky a obe som ich dlho kojila pred par mesiacmi som schudla skoro 11 kil tak prsia dostai zabrat a preto o tom uvazujem. ale necham to snad na doktorku ona mi snad poradi najlepsie

Ahoj, ked mozem odpoviem ti aj ja. Som tiez po operacii dva tyzdne. Po opke som sa citila mizerne, ale dnes sa uz citim vyborne. Na tu bolest velmi rychle zabudnes.A ked mam byt uprimna, tak ta bolest vobec nebola taka strasna, dokonca som nemusela brat ani ziadne tabletky proti bolesti, mozno je to tym, ze mam implantaty pod zlazou. Ja som podstupila operaciu v Ruzinovskej nemocnici u doktora Chovana a som velmi, velmi spokojna :)). Zatial … ked sa mi pekne zahoja jazvy tak budem este spokojnejsia, ale to je este dlhy proces. Tak vela stastia !

Dakujem za odpoved. Mozem povedat, ze uz teraz po dvoch tyzdnoch su vyrazne makksie, takze som spokojna. Este tie jazvy nech sa pekne hoja a bude to parada :slight_smile:

No po opke to nie je nic prijemne. Dva dni som si nadavala, ze na co som sa to dala, lebo som si ani zachodove dvere nevedela sama otvorit :-DD, ale po dvoch tyzdnoch som uz bolest necitila. Prve dva dni som si davala tabletky proti bolesti, ale potom sa to uz dalo vydrzat. Teraz, 2 a pol mesiaca po, som rada, ze som sa na to dala, a ked pozriem do zrkadla, vzdy sa len pousmejem:)) Mne to urcite stalo za to, aj ked prve dva tyzdne po som si to nemyslela…:frowning:
No a este som chcela podotknut, ze je rozdiel v bolesti, ked si davas pod zlazu a pod sval. Ked mas pod zlazu, tak ta bolest je zevraj ovela mensia ako ked ti oddelia sval od kosti a tam ti vlozia implantat… To som pred opkou ja nevedela, takze mam pod sval… ale zevraj je to lepsie mat pod svalom, kedze casom potom prsniky neovisnu… Zatim:) A vela stastia:)

Ahoj Saši, Mna v Novamede operovala Dr. Kernerova. Velmi mila pani a som velmi spokojná. Operovala už aj 2 moje blízke kamarátky. Aj Dr. Cerven aj Pikula je dobrý. Neboj sa. Budes spokojná.

Juli,veľmi pekne ti ďakujem za odpoveď.A koľko si platila,a akú máš veľkosť?

ahoj sisa1, ja som sa už vlastne rozhodla pre op a tieto príspevky tu ma v mojom rozhodnutí len utvrdili. Tiež mám dve deti, ale kojené krátko…môj problém je vo veľkosti momentálne mám prsia okolo nulky, čo nulky -1 to je čiže katastrofa…

a bola si uz u nejakeho doktora na konzultacii?? kocky tu pisu roznych doktorov ja mam dobre odporucania na doktorku jezovitovu, no nejak mi nevychadza sa tam vybrat. nie som z blavy tak si to musim nejak rozumne naplanovat. na kedy chystas op. ja som rozmyslala niekedy na jesen aby som bola buduce leto fit, teda ak vsetkko dopadne ok. inak ja mam teraz nejake 3ky ale su take bez zivota ovisnute tak snad mi poradia dobre, lebo nemam vobec predstavu ake velke su 250, 280, alebo snad 350ml ako tu kocky pisu. oni to vraj najskor vlozia do podprsky a potom mas predstavu, a ty sa kam chystas na op v akom meste?? papa