tel. číslo MUDr. Mládeka 0905 450 381
Ahoj,
prvy den je najhorsi, teda fakt hrozny…ale kazdym dnom sa to zlepsuje. Citis hrozne tlaky na hrudi, nevies sa sama postavit z postele len z pomocou.
Ale myslim si ze za tych par hodin to fakt stoji za to :o)
rites ahoj, nemám nič proti Chirmedu. bola si už na konzultáciu?
ahoj sisa1
ja som z ke, tak u mňa prichádza do úvahy Chirmed. čítam tu samé chvály na nich, na konzultáciu som nebola, ešte zhromažďujem dukáty
op by bola aktuálna niekedy na jeseň. s veľkosťou sa veľmi nezožieram - všetko je lepšie ako moje NIČ. ja som chudá/52kg/, tak mi nejaké veľké balóny alias Pamela ani nedajú. mám však strach z možných komplikácií. hm
Ahoj,
ja mám vyše 40, vek nerozhoduje
ahoj,hej bola este v maji…no a v septembri by som mala ist pod skalpel heh
ahoooj ja idem tiez do chirmed uz za necele tri tyzdneee!!!drz palce
nikol dam ti vediet o tri tyzdne…idem do chirmed,na domonikanskom
Dakujem za odpoved, konecne niekto reagoval. A to ti nadaju ani ziadne lieky proti bolesti? Alebo tie skoro vobec nezaberaju ci co? A mozu mi dat aj na spanie? Bojim sa hrozne prvej noci.
Ahoj, prosim ta mohla by si mi poslat kontakt na nejakeho dobreho plastickeho chirurga? Chcem aj ja ist na zväcsenie prsnikov. Kolko si za to dala? DAkujem
Ahojte baby!
Operoval niektorú z vás MUDr. Kluka? Boli ste spokojné?
ak ti mozem poradit, tak si pozri strany okolo 15-30…a tak okolo toho… su tam dost dobre diskusie,vela bab tesne po operacii, popisovali sme tam stavy po operacii,komplikacie,ktore sme mali/ nemali… myslim,ze ti to pomoze… su tam uvedene mena lekarov, ktory nas operovali. a tak… drzim palce…a ta bolest nieje az taka strasna, je to tlak na hrudi, ale to po 2 dnoch z velkej casti prejde… je to ale individualne…nemusis sa nicoho bat… 
ja mám 41 a chcem ísť na výmenu implantátov.Prvé mám už 12 rokov a už nie sú ani pekné . Rozmýšľam, že si dám asi väčšie, lebo mám široký hrudník a tie prvé sú na mne malé.Nemáte niekto skúsenosti s výmenou po dlhšej dobe ? Chcem ísť k dr. Trškovi do PD, keďže operuje aj tam.Dúfam,že som sa dobre rozhodla.
ahojte operoval uz niektoru dr.Mladek z nitry??chcem ist aj ja na plastiku prs.a este nieco kolko to asi stoji?Dakujeem
ahoj Rebeka,aj ja sa chystam na konzultaciu dr.mladekovi.nevies kolko stoji taka konzultacia?
ahoj Ingrid,aj ja sa chystam dr,Mladekovi na zvacsenie.chcela by som vediet pribl.cenu dakujeeem
ajoj Ingrid…mozem vediet kolko ta vysla operacie u dr.mladeka:?dakujem
ahojte,vie mi niekto povedat kolko stoji zv.prs??chcem ist dr.mladekovi do nitry
ahojte,vie mi niekto napisat kolko stoji konzultacia u dr.Mladeka…vdaka
ahoj,chcem postupit zv.prs u dr.mladeka.chcela som vediet kolko to pribl.stoji a aj konzultacia…