to je ok,mna vedia zeny typu ,diamondka,erika" vytočit…ja som reagovala na erikynu vetu:načo rozmyslate nad takymi op…takže,mi aspon rozmyslame…ako si čo najlepsie pomoct a prečo aj nie plast.op.ved kvôli tomu to vymysleli…Ja idem tiez na opku…
pa
Tak držím všetky prstíky, nech všetko dobre dopadne. Kam ideš a kedy. Ja idem 12.11. a už sa nemôžem dočkať. To čakanie bude asi horšie, ako tá bolesť.
dakujem,si zlata.Asi ku dr.Jezovitovej,bola som u nej na konzultacke…Kedy,to este neviem,pretoze mna caka este jedna op-a nemam este termin,a rozdiel medzi dvoma op by mali byt min.2 mes.-kvoli narkoze…A ta druha op mi je dôležitejsia a je omnoho naročnejsia aj s velkym rizikom,ale na tu op musim 
po 3 tyzdnoch mozes…papa
A čo je to za op, ak sa môžem spýtať. Som zvedavá, pretože aj ja idem na takú zložitejšiu operáciu.
ale vážne baby, na príspevky že prečo si to dávate robiť, ste také a také, vôbec nereagujte. ja osobne by som si tiež nedala prsia spraviť, lebo moje sa mi páčia, ale som zástanca plastických operácií, ak sú robené s mierou. veď som sama podstúpila 2 zákroky na nose plus ucho. a myslím si, že ak by sa mi prsia moje nepáčili, aby som tiež šla na operáciu. mňa tiež všetci odhovárali, nech si nedám operovať nos, ale chcela som to viac než 10 rokov a nemala by som pokoja, pokiaľ by som to nepodstúpila. takže smelo do toho, žijete len raz a je to vaše telo a môžete s ním robiť, čo chcete. držím vám päste 
ono to z prsiami nema nic spolocne,je to na maxilofacialnej chirurgii,budu mi robit pravu stranu sanky…korigovat,uz tych op mam vela za sebou…To mi budu robit vo Viedni,pretoze tu zijem,a konzultaciu mam 26.8.,uvidim kedy maju volny termin na op,a po,ak vsetko dobre dopadne,o 2 mes,si dam termin na op prs.
Ahojte baby, mala by som jednu otazocku, citala som teda ze implantaty sa uz nemusia menit, ale nieje to nebezpecne cely zivot mat v sebe len tie iste implantaty?Nieje lepsie ked sa vymenia po 10-15 rokoch? kamoska si davala robit prsia, a ma ich dozivotne. Ak mate niekto s tym skusenosti, a mate dozivotne implantaty prosim o info moc sa v tom nevyznam:)Dakujem mooooc Lucia
dozivotne? pocujem po prvy krat…po 10-15 rokoch by sa mali vymenit.
mozno existuje nieco nove…
Ahojte baby, čítamtúto zaujímavú debatu a chcem aj ja poprosiť o radu. Rozhodla som sa pre operáciu prsníkov u Dr. Kernerovej v Novamede, bola som už aj na konzultácii, pôsobila na mŇa veľmi dobrým dojmom, bola ochotná mivšeličo povysvetľovať, bola trpezlivá. Kočky, ak máte niektorá skúsenosti s jej prácou, či už z počutia albo vlastné,prosím napíšte buď sem na fórum alebo aj na môj mail pamo@centrum.sk. Budemvďačná. Bola som totiž presvedčená, že si to nechám urobiť u nej, ale ako to tu čítam, tak ten Dr. Červeň je tu viac chválený. Budem rada, ak sa mi ozve niektorá, čo to už má za sebou, privítam každú info, radu aj pomoc. Bojím sa jak malé decko. Vďaka. M
Tak ja som bola už na troch konzultáciách a na každej mi bolo povedané, že dnešné implantáty sú teoreticky doživotné. Teda ak po 10-15 rokoch nebude žiadny problém, tak tam môžu zostať natrvalo. Treba to len po tejto dobe asi každý rok sledovať na kontrolách, napr. sonograf a tam už ti povedia, či treba vymeniť alebo nie. Ak bude všetko stále ok, tak netreba nič meniť. Ja teda ešte impl. zatiaľ nemám, ale ak už ich budem mať a po tejto dobe nebudú žiadne problémy, tak asi pravdepodobne nebudem zbytočne špekulovať nad výmenou. Záleží aký názor budú potom mať lekári. Keď nebudem mať žiadne problémy, tak asi nebudem riskovať, že by po ďalšej opke mohli byť nejaké komplikácie. Toť môj názor.
Tak to ti naozaj držím palce. Mne tiež začiatkom roka operovali sánku kvôli komplikáciám po vytrhnutí zuba a teda užila som si svoje. Dúfam, že op. pŕs nebude horší zážitok. Ale ja sa bolesti nejako nebojím, v tomto som dosť odvážna. Takže naozaj držím palce nech všetko dobre dopadne. Ale ty si tiež asi dobré číslo, keď píšeš, že už máš viac operácií za sebou. Ak by si chcela popísať o tom, celkom by ma to zaujímalo. Ak nie, úplne chápem.
Ahoj Ametystka,nemala som problémy žiadne.Nič ma nikdy nebolelo, jedine mamografiu mi nemohli robiť, lebo sa mi to nedalo, tak robili sono, ale bola som Ok.
ok,nemam stym problem.Nelaham si pod skalpel zato,ze ma to baví,ale ze-zial-musim!Tak od začiatku:moja maminka bola v 5 mes.tehotenstva,ked dostala od deti v skolke,kde pracovala rubeolu.Kedže potrat uz nebol možny,a mama ho ani nechcela,narodila som sa s par chybyčkami:
1,nedostatočne vyvinute prave rameno sánky
2,par maličkych vyrastkov pri ušiach
3,a hrozilo,že nebudem dobre počut,ale
pocujem az priliž dobre,aj to,čo by som nemala:)
tie vyrastky mi vyoperovali este ako dietatu…no a to rameno sanky az ked som mala 19rokov…ked uz bol ukončeny vyvin tvarovych kostí.Neslo to na prvy krat,takze to boli 4 operacie,a tie dalsie-ze sa mi vytvorila fistula-zapal-tak to museli čistit atd.
tu pravu stranu mam vypnovanu materialom,ktory sa ale posunul,a vyzera to,ako keby som to mala napuchnute,tak som bola tu vo Wien u Dr-robili mi CT,fotky,rôntgen,a teraz mam v utorok termin u profesora,kde mi vysvetli,aka je moznost operacie…teda podrobnosti,a urci mi aj termin na operaciu-vravel ze niekedy na jesen.Dufam,ze coskoro,lebo v decem. chcem ist na prsia.
ok,môže byt…o to lepsie…
Ahoj Lucia. ja mám implantáty 12 rokov a chcem si ich dať vymeniť, ale len preto, že už prsia mám zase také nijaké a za tie roky mi narástol aj hrudník, tak si dám aj väčšie implantáty. Problémy som nemala žiadne za tie roky, jedine sa mi nedalo robiť mamografiu, tak mi robili sono.Myslím si, že pokiaľ si telo zvykne na implantát a Ty si osobne OK a ak to aj doktor povie, nie je ho potrebné meniť.
Ahoj Ivana!
A akú značku implantátov máš a kto ťa operoval. Kde by si išla teraz na reoperáciu?
Ahoj Marti reagujem vyššie, už je tu toho veľa.
Tak to ma mrzí. Nemáš to veru jednoduché. Musí ťa to stáť veľa síl popasovať sa s týmito následkami. Ale viem, že ak chceš vyzerať ako normálne žena, tak to rozhodne stojí za to. Veľmi ti prajem, aby si nemala žiadne pooperačné komplikácie a mohla ísť čím skôr na prská, aby si si spravila radosť po toľkých útrapách. Naozaj držím palce. Daj mi potom vedieť čo a ako, budem na teba myslieť.
dakujem,si velmi zlata! Určite sa ozvem,ked budem po.