Plastický chirurg

rozmyslate, ale o nepodstatnych veciach. Ako to tak citam tak tie co nemaju prsia tu pisu ze pri vyske 168 alebo 173 vazia 49kg!! preboha, to co je anorexia??? poriadne sa najedzte zacvicte, kupte vhodnu podprdu (ved teraz uz dostat kadejake) a mate po probleme

Tak ako pre silnejších nie je jednoduché schudnúť, tak aj pre chudších nie je jednoduché pribrať. Gény jednoducho nezmeníš. Takže ty určite netrpíš menším poprsím a preto to nechápeš. A čo nám pomôže nejaká vypchatá podprsenka. Zohneme sa niekde v spoločnosti k dieťaťu alebo podobne a hneď všetci vidia, že si to len vypchávame a to je dosť ponižujúce. To máme akože celý život nosiť vypchávky a výstrih tesne pod bradou?

Baby dakujem za odpovede, takze je to pravda ze ak by som nemala komplikacie nemusim ich menit. Mam tiez v plane dat si silikony,strasne sa na to tesim ale aj sa strane bojim moznych komplikacii, napr.ked telo implantat neprijme sa musia vybrat…to by ma asi porazilo:)ale ked je clovek zdravy nic by sa nemalo stani nie.

Zdravim , kto ma prosim skusenosti s dr.Lehockym z “Roosveltky” v BB ohladom jeho odbornosti a vysledkov plast.operacie tvare ? Dakujem M.

Ahoj Stella.Akú značku mám, to fakt neviem, ani som myslím nevedela.Viem, že dovozca bol tuším Siklienka.Operoval ma ešte dr.Dráč v starom Ústave lek. kozmetiky . Teraz chcem ísť
k Trškovi, keďže operuje aj v PD, tam to mám bližšie.

no,jasne-anorexia! uz ani neviem čo ti nato napisat,nenachadzam slova…Uz tu ani nebudem prispievat,pretoze take mudre reci ako tie tvoje naozaj nemam zapotreby citat.Ty si myslis ze ked priberiem,tak sup-prsia sa mi zväčšia o 2 čisla-zaujimave…nie na kazdeho to funguje,tak ako aj antikoncepcia…atd…A este kym zacnes ohladne tehotnosti a hormonov,tak uz dopredu ti pisem,ze ja dieta mam,a prsia mam este mensie…a pred otehotnenim som vazila tiez 48kg…Prosim ta,venuj sa tvojmu dietatku…urcite ta potrebuje viac,ako tu baby tvoje nazory…

NIKA
prosim ta aj ja som chcela ist k Mladekovi.nevies kolko berie za prsia??diky

Ahojte,
baby prosim poradte mi ako sa vybera profil,alebo kde sa o tom mozem nieco docitat. Cim dlhsie zhanam info, tak tym som viac na nervy, ci si vyberiem spravnu velkost, typ, miesto rezu… Ale ved to poznate. Inak este jedna otazocka. Nemate niektora skusenosti s Dr. Hudakovou z Ke???

Ahoj Ivana,
pises, ze ides na vymenu,lebo mas nanic prsia… Ako to vyzera po 12-tich rokoch? Zaujima ma, ci ti nepopraskali po zakroku a tiez ci ti neovisli. Diky pekne za odpoved,pa

Ahoj Katuska,

Ja som bola pred rokom u MUDr. Hudakovej. Bola a som velmi spokojna. Od konzultacie az po vysetrenia po. Konzultacie su bezplatne, vysvetlila mi vsetko a zodpovedala vsetky moje otazky (urcila velkost a aj sposob akym vlozi implantat). Termin operacie sa da dohodnut operativne. Na poziadanie Ti vybavia interne vysetrenie (za poplatok). Osobne som bola velmi spokojna, ako s predoperacnymi vysetreniami ako aj s posunom operacie, kdeze som dostala kramy. Pristup personalu skvely, operuju cca o 16tej hodine, prespis jednu noc, je pri tebe sestra celu noc (domov som uz isla bez drenazi a vsetkeho). Predpisu lieky proti bolesti na zopr dni. Nemala som ziadne opuchy alebo modriny. Cize celkovo velmi profesionaly a prijemny pristup. Mozem len odporucit. Ak mas viac otazok, zodpoviem :wink:

Ach Lienka, som taka rada, ze som na teba natrafila! Velmi pekne dakujem za skoru odpoved. Dr.Hudakovu poznam uz dlhsie, uz som u nej raz bola na jeden iny zakrok a tiez u nej bola mamka na zmensovenie prs, takze mas pravdu, ze jej pristup je uzasny. Bola si u nej v nemocnici,alebo v centre? Lebo ona robi aj v nemocnici a tam je cena lepsia. Nechcem byt drza,ale chcem sa ta spytat na tvoje implantaty, ci si si ich vyberala sama,alebo ti povedala, ktore su pre teba najvhodnejsie. Ja by som chcela anatomicke pod sval, cez axily. No netusim kolko g, ani aky profil… Ako je to potom s riadnym zivotom, pretoze cvicim 2x tyzdenne, tak ci to po tych troch mesiacoch nebude vadit. A ako to vnimas s odstupom casu? neovisaju prsia, strie…?
Dakujem ti velmi pekne, fakt si ma upokojila. Aj ked viem, ze doktorka je skvela, aj napriek tomu sa clovek potrebuje uistit, ci si vybral spravne… Este raz dik

Tak ja som u nej v nemocnici nebola, o tej moznosti som nevedela. Ja mam okruhle, pod sval (neviem ci sa davaju anatomicke), velkost som nechala na nej a aj profil (odhadla skvele). Neovisaju, su pevne a ziadne strie. Cvicim pravidelne (3-4-5x do tyzdna), ziadny problem.

ahoj Katuška, v ktorej nemocnici operuje dr. Hudáková, na Juhu?

Kto má skúsenosti s plastickou chirurgiou v Martine. %Dakujem.

Ahoj Katuška.Prsia sa mi postupne uvoľňovali celé roky a tento rok sa mi zdá, že mi klesli o dosť.Takže - nanič prsia - viacmenej teda ovisnuté. Ježiši, vôbec prvý raz od operácie, čo som sa donútila povedať si, že ich mám zase ovisnuté - fňuk. .Keby som necvičila cviky na spevňovanie pŕs, asi by som ich mala horšie.Je aj to pravda , že podprsenku nosím asi posledné 3 roky. Dovtedy som si vravela načo, netreba. Ale to mám také poučenie- TREBA.Aspoň v mojom prípade, lebo ja ho mám to tkanivo pravdepodobne slabé. Myslím, že podprsenka - logicky- drží tkanivo prsníka, aby ho tiaž implantátu postupne nedeformovala a nevyťahovala.Takže tak papa

a ešte som zabudla, že prsia nemám viac potrhané, ako som mala po 2 tehotenstvách a po 2 kojeniach .Čo robím poctivo, tak dennodenne si ich roky natieram telovým mliekom.Čo som videla ženy v mojom veku/41/mali kožu na hrudníku zvraštenú. Ja ju mám celkom hladkú.

PRE LIENKU:
Velmi pekne dakujem za info, utvrdila som sa v tom, ze som si vybrala spravne a silikony asi tiez necham na doktorku. Si zlata, vdaka!

PRE AMETYSTKU:
Ano, doktorka je na Juhu, ides aj ty ku nej?

PRE PURPURU:
Velmi pekne dakujem za typ.

Pa baby

Ahojte baby,chcem sa spýtať,či niektorá nevie čo je s doktorom Trškom.Už týždeň sa mi neozýva.ja chcem ísť k nemu v septembri na operáciu ale termín si neviem dáko dohodnúť.A najhoršie je,že neviem ako mi príde menzes,pretože kvôli operácii som vysadila antikoncepciu.Dúfam,že sa mi to podarí všetko zlúčiť.

Ahoj Veronika.
Aj ja sa mu snažím už týždeň dovolať a nič. Tak som volala na interklinik a tam mi povedali, že je na dovolenke.

Diky Elis,aj sa mi zdalo čudné prečo sa neozýva.A nevieš dokedy ju má?Už som z toho nervózna,už sa neviem dočkať tej operácie.