Plastický chirurg

Dik velmi pekne za info:)To som presne chcela vediet, ci rano este nieco stihnem doma, pretoze ja mam termin na 13.30. Takze uz asi velmi nie:) Mozem sa Ta este opytat, kde si si davala robit predoperacne vysetrenia ako krv, interne…Bolo to cez nich alebo cez svoju obvodnu? Prosim Ta, ake implantaty mas a kolko ml?? Dakujem Ti, ze mi odpovedas, pri tolkom trapeni:o).

tina, a ty mas tiez prist nalacno? ja mam prist na 8.00 a doktor mi kazal ze od pol noci uz nemam nic pit a jest.tak dufam, ze sa co najskor dostanem na operacny stol, lebo si neviem predstavit s akymi susakmi tam pridem…, toho sa trochu obavam :slight_smile:

Cauko Kuki, a ty kedy ides? Tiez ides do Chirmed v KE? Ja Ti este neviem nic konkretne povedat, pretoze idem na konzultacie v piatok (13.4.) a hned som si dala rezervovat oper. termin na 24.4. Takze toho trinasteho budem mozno mudrejsia:o) Momentalne riesim dilemu vo svojej hlave, ake si mam dat ci okruhle alebo anatom.,pretoze uz tolko som toho na nete precitala o anatomickych a pretacani, ze fakt uz neviem a bola som rozhodnuta prave pre ne. Ty ake budes mat? Dik

ja idem az 2maja do ulk v Ba.budem mat anatomicke, na vyber som nedostala :-).doktor povedal, ze tie jednoznacne, ze inac by to bola katastrofa.asi tym myslel kokosy :-). to zavisi od typu hrudnika :-). tak drzim palce, aby si si mohla vybrat.

Dik. Mozno by aj pre mna bolo lepsie, keby som na vyber nemala, aspon by som si potom urcite nerobila ziadne vycitky:) Tak uvidime, ale uz sa neviem dockat. ty kolko budes mat ml? a pod sval? Dik a pekny vecer.

ja 325cc pod sval a ty? aj tebe pekny vecer :-), tiez sa neviem dockat, uz chcem po :slight_smile:

Ja este neviem, az 13teho idem prvykrat na konzultacie, takze az potom budem vediet, ze kolko ja:o) Ale chcela by som tiez aspon tolko, len aby to bolo maximalne prirodzene. Takze dam vediet neskor:)

ahoj tina
tak predoperacne mi robil chirmed okrem ultrazvuku ten mi dal spravit gynekolog akoze v ramci preventivy
mam 290 ml okruhle megan znacka neviem ako sa topresne pise s nizsim profilom aby mi nestali a vyzerali prirodzene, anantomy pod sval mozu byt ale sval ich aj tak zdeformuje ako okruhle takze to vraj nema vyznam sval vyrobi tvoj osobity tvar, preto ak by sme amli rovnaku znacku a ml tiez to nemusi byt to iste a to s ami na tom paci ze nebudeme silikonove umele krasky rovnako vyklonovane ale kazda svojska, vyznam okruhle ci anatomy je vtedy ked to davas iba pod zlazu, ale v chirmede vzdy odporucaju pod sval, aj ked je to na tebe co chces mat
a u mna by to boli zbytocne peniaze navyse, v booku maju fotky a prsia s okruhlymi implantatmi s nizkym profilom su pekne a prirodzene bez moznosti rotovania uz sa tesim v stredu na kontrolu aby som vedle ci je vsetko ok, dufam, ze ano pa

Ahoj Jaja!
Ako sa citis? Je to lepsie?Mas este bolesti?
Tak to je fakt “suuper” s tymi anat.impl., uz mam zasa dalsi oriesok v hlave, pretoze som bola viacmenej rozhodnuta pre anatomy pod sval. Nepoznas niekoho komu tam robili anatomy pod sval? Je pravda, ze sa obavam trochu toho pootocenia impl., ale riskla by som to,len koli tomu, ze sa mi zdalo, ze to vyzera prirodzenejsie, nemyslis? Prosim Ta, nemas nejake foto, mozes aj okruhlych, lebo ja co som vacsinou pozerala, tak bolo vidiet trosku impl, asi boli iba pod zlazou:o). Dakujem Ti velmi pekne (resmar@netkosice.sk)

Tina
Aj ja som bola v Chirmed,som 10 dni po,300ml okruhle pod sval.

Jaja
Uz je to lepsie?To je super,hovorila som ti ze to bude kazdym dnom lepsie,vsak?

Ahoj Zuzka,

aj ja som pisala Lubke, ktora bola spokojna s Medicomom, chystam sa este len na konzultaciu buduci pondelok ale ak to mas so sebou velmi by som bola zvedava ako si spokojna aj ty s nimi, pripadne kolko ta to vyslo.

Mata.

Ahoj Lenka!
Dik, ze si sa ozvala. Prosim Ta, mohla by si mi napisat ako si spokojna, ake to bolo, co si platila, pripadne nemas aj fotku nejaku aktualnu? Povodne som chcela anatomy, ale asi nakoniec skoncim s okruhlymi, tak som chcela mat aspon nejaku predstavu ako to asi vyzera a co sa tyka velkosti tak tiez tak nejak cca 300 by som chcela. Vdaka este raz a pekny den!

Tina
Platila som 63.100Sk,aj ja som chcela okruhle,lebo anatomicke sa zevraj casom pootocia a vyzeraju ako ovisnute,prve dva dni som brala tabletky proti bolesti a lezala som skoro cely den,potom je to uz lepsie a lepsie,este stale sa nemozem velmi namahat,lebo ma boli prava strana,ale vyzeraju uplne prirodzene,vobec nie umelo,takze som uplne rada.

Ahojte
Nevie mi niekto poradit, myslim ze som tu niekde citala, ze poistovna moze prispievat na augmentaciu prsnikov? Neviete v akych pripadoch? Vopred diky za odpoved:)

Tina
Mne doktor vravel ze poistovna prispieva v pripade ze si chces dat zmensit prsia kvoli tomu ze mas velmi zniceny chrbat kvoli tazkym prsiam.Na zvacsenie prs poistovna neprispieva.Mozno iba v pripadoch rakoviny ak ti odrezu prsnik a chces si spravit novy.

Ahoj Lenka!
Dik za info, myslela som ze ak je tam nejaka asymteria tak aj vtedy poistovna moze cosi hradit. Neva. Nemas nahodou nejaku fotku okruhlych impl. pod svalom? Ty ides zajtra na kontrolu? NEvies mi prosim Ta poradit, ak by som chcela aby mi predoperacne vysetrenia robili cez Chirmed, dlho sa caka? A Robia aj USG prsnikov? DIk

Jaja

Ahoj, ako sa mas?? Neozyvas sa, pracujes uz? Je vsetko ok?
Ked budes moct tak napis zopar riadkov, ake je to po tyzdni… a tak.
Dik

Ahojte,nie je tu nahodou niekto, kto ma skusenosti s operaciou nosa? Rozmyslam o tomto zakroku a chcela by som sa popytat na skusenosti po operacii. Mam 2 male deti tak neviem ako sa to hoji, kolko trvaju pooperacne stavy, kolko si treba davat na nos pozor kym sa zrastu pooperacne jazvy, atd. Budem vdacna za akekolvek skusenosti. Pekny den vsetkym

ahojte
vcera som bola na kontrole po tyzdni , v pohode vybrali mi zalohovacie stehy a tie dalsie mam prist vybrat o 2 tyzdne
mam sa od dnesneho dna vyborne
akoby som obratila kartu, dobre spim, skoro nic neboli, fajn sa mi uz aj vstava, uz aj porobim, takze od pondelka planujem navrat do prace, prsia su pekne bez modrin len ma opat prelepili takze az o 2 tyzdne ma odlepia, akurat vsetko zacina svrbiet pod obvazmi ale to je uz malina vsetko je ok adufam ze to bude uz len a len lepsie. som rada ze to mam za sebou. a caka ma uz len to dobre tak zatial

To je super, som rada, ze si sa ozvala. Dik
Prosim Ta, tu podprsenku specialnu kedy davaju?? Myslela som ze po tyzdni a ty vravis ze si obviazana. Dik a pekny den!