ja idem do levic …ale idem na konzultaciu aj do BA uvidim co si vyberiem…drzim ti moc palce aj vsetkym co sa chystaju.A dakujem vsetkym babam ,ktoRE sem pisu POZITIVNE spravy.TATO DISKUSIA MA PRESVEDCILA ,ABY SOM SI DALA urobit prsia.DAKUJEM,DAKUJEM!
tha uz len tyzden!!!bojimmmm!! malo by to byt cca 60.000
V utorok 2.9. už má ordinovať. Tak držím palce.
ahoj rites, si tu? už sa ti to “kráti” ako sa cítiš?
pokiaľ sa nevyskytnú problémy, implantát vydrží
Veronika,ja idem tiez k Trskovi a tiez som vysadila antikoncepciu a teraz mam mat M. den po op.Lenze ktovie ako to pride,tak som si radsej zohnala tabletky na oddialenie. Pytala som sa Trsku, ci si ich mozem vybavit a povedal, ze v tom nevidi problem. Samozrejme, ze ale sa ma pytal,ci sa mi pred M. nenalievaju prsia. Keby sa nalievali, tak to je asi problem,ale mne sa vobec nemenia,takze si ich mozem oddialit.
Petra2 ahoj, a aku velkost si si dala ty? Nemas nahodou foto? A aku mas vysku a vahu? Pre porovnanie so mnou, lebo ja sa k nej chystam. Neviem sa rozhodnut pre velkost tak sondujem. A baby pri kazdej op sa musi vysadit antikoncepsia?
cafte babenky, prosim neviete mi povedat ako je to s tymi antikoncepcnymi tabletkami? Treba vysadit pred op? Preco je to tak? Ved si tym narusim cely cyklus. Ale asi je to potrebne. Neviete mi v tom poradit? A kolko dopredu treba tabletky vysadit? hmmmm prosim o radu
Ahoj.
Takže ja mám takúto skúsenosť. Keď som bola na konzultácii u Tršku, tak rozhodne trval na tom, aby som vysadila antikoncepciu, pretože idem na komplikovanú operáciu. Ale viem, že trvá na vysadení aj pri klasickej augmentácii. Ale nakoniec som sa rozhodla pre operáciu v čechách a tam lekár vôbec netrvá na vysadení ani v mojom prípade a nie to pri klasickej augmentácii. Takže podľa mňa netreba, záleží len na chirurgovi.
Ahoj Miska,a kedy ides na operaciu?A kde?Ja tiez netusim ako mi maju prist,pretoze po troch rokoch ich mam prvy krat vysadene.Ak pridu nacas tak to by bolo super,lebo to budem mat tyzden pred op.A ake si ides dat?Ja meriam 168 a vazim 58 a povedal ze 325ml,ale ze mozu byt aj vacsie,ze to uvidi pri op.Mam az 78 pod prsiami.
Mne poradil vysadit kvoli tomu ze vela fajcim.ze pre mna by to bolo lepsie.Ale netrval na tom.A vysadila som ich len tento mesiac a 19 sept.idem pravdepodobne na op.Takze staci mesiac pred.
ahojte, mozete mi niekto odporucit chirurga v bratislave na augumentaciu? je ich tam dost a ja si neviem vybrat…je minarovjech z ruzinovskej nemocnice fakt taky dobry? mne pripadal v telke taky divny, ale mozno “na zivo” by bol v pohode 
Ahojte, asi to uz mate za sebou, kedze je to uz takmer pol roka…ja idem na konzultaciu k Dr. Trskovi v utorok. Ako sa vam pozdaval? Boli ste s nim spokojne? Budem vdacna za akekolvek info, pripadne za odporucenie k inemu chirurgovi.
Ahojte, ja idem na konzultaciu k Dr. Trskovi, takze ak mate niekto nejake info o nom, budem velmi vdacna. Pripadne o inych chirurgoch. Dakujem 
Minarovjech je dost arogantny,ale svoju pracu si spravi perfekt…videla som na vlastne oci jeho pracu na 4 kockach…a tie su tanecnice,takze to potrebovali mat fakt dobre spravene.Pocula som chvaly na dr Marsala-z Trnavy.Ja osobne asi Dr.Jezovitova.
kacena kam k nemu ides? do nemocnice, ci do interclinic? mne sa on zda taky sympaticky. asi sa objednam aj ja na konzultaciu
Ahoj ivanka…mohla by som sa ta opytat ci si mala implantat pod svalom? teraz ides na vymenu po 12 rokoch… mas to pod zlazou? lebo si neviem predstavit ako to moze padnut(klesnut),ked su implantaty pod svalom…
na minarovjecha som pocula tiez len samu chvalu…ńa jezovitovu som pocula, ze robi dost velke, viem, ze je to nakoniec na tebe, ale ja by som potrebovala aj poradit a nechcem velke, ne tie by som si asi nezvykla
neviete, ci je na tom nieco pravdy?
u Minarovjecha som bola aj ja,ale s kamoskou,ona si davala robit prsia…mas pri nom pocit,ze to je prenho rutina…trochu je odmerany,ale samozrejme kamoske poradil,ukazal jej vsetko,vysvetlil…a ked prisla po mesiaci do prace,tak nam vsetkym sanka padla,ma ich krasne.Jezovitova-no,ano,mne ponukla 350ml,co si myslim,ze je vela na mna,som chuda,nepotrebujem,aby sa chlapi za mnou otacali,som stastne vydata…:),aj ine kocky,tu na fore sa vyjadrili,ze im ponukla taku istu velkost-okruhle a pod sval.
Ahoj deedee. Idem do interkliniku, konz. mam v utorok. Inak idem aj do Medestic-u, ale netusim ku komu. Neviete nahodou, kto tam operuje?