Plastický chirurg

Ahojte

Kocky ktore ste boli u Dr.Trsku - ako dlho po konzultacii vas objednali na operaciu? Cakali ste dlho?

Zalezi ako to bude tebe vyhovovat.Ale zhruba tak do mesiaca.A kde ides,do prievidze alebo do Ba?

kacenka, tak potom napis, ako bolo. som zvedava:D

Jasnacka, dam urcite vediet :slight_smile: Ty si uz bola u niekoho alebo Dr. Trska je tvoj prvy a jediny vyber? Ja by som isla aj k styrom, nechcem nic nechat na nahodu.

Veronika dakujem. Idem do BA. Ty si u neho bola alebo sa tiez chystas? Nevies nahodou, ci aj pri implantatoch roznej velkosti sa daju dat pod sval? Niekde som citala, ze v takomto pripade sa davaju len pod zlazu. Sval mam vyvinuty pomerne dobre kedze dost plavam a cvicim.

Medestic-dr.Martin Dzubian
nechystas sa aj do Medicalcentrum? podla toho ako mi odp.na mail,su najlacnejsi…do 60000sk-a mna zaujima ,preco?

Martina

vdaka za info. Do Medicalcentrum sa nechystam. O Dr. Dzubianovi som tu vobec nic necitala. Ceny su asi urcene podla “mena” chirurga. Podla nazorov by som asi najradsej sla k Dr. Trskovi alebo Fabrymu. Chcela by som to mat cim skor za sebou.

Este sa chcem spytat - neviete aky je rozdiel medzi nizkym, strednym a vysokym profilom?

aj ja som citala tu na fore:Fabry,Trska,Jezovitova…
oni maju aj ceny priblizne rovnake,z nich je Jezov.najdrahsia…

Ahoj, ja som bola najprv u Ježovitej, bola celkom fajn, ale potom som bola ešte u Tršku a keď som porovnala tie konzultácie, tak to bol veru rozdiel. Ježovitá sa len na mňa pozrela, povedala klasiku 350 ml okrúhle pod sval a zavolajte, keď sa rozhodnete a stálo ma to 650,-. A Trška, ten ma najprv oboznámil so všetkými rizikami, potom ma pol hodinu meral a skúšal elasticitu kože, potom ma fotil, vysvetlil všetko, čo mi nebolo jasné a neplatila som nič. Takže ma dosť zaujal, má veľmi profesionálny prístup. Ale zasa nechcem hovoriť, že Ježovitá nie je dobrá. Baby si dosť chvália jej prácu, je vraj dosť dobrá. Akurát tá konzultácia je taká narýchlo a povrchná, ale inak ok. Ale Trška si naozaj dá na všetko pozor aby neboli potom zbytočné komplikácie. Cenovo sú asi tak rovnak. Ale aj tak BA je strašne drahá. Ale aj tak je dôležitejšia tá práca a nie to aký je ti chirurg sympatický. Trška vraj robí naozaj dobre, ale zasa na Ježovitú hovoria, že robí strašne pekné prsia a nebojí sa veľkosti.

ahoj Elis,počula si niečo o Medicalcentrum?
je naozaj tažke sa rozhodnut pod ktory skalpel si lahnes-koho ruka to bude viest…
Inak-niekedy v oktobri ma caka OP tvare-co som ti pisala,bude ma operovat skuseny chirurg:Univ.-Prof.DDr.Watzinger v St.Poltene-tam bude od oktobra sefom-tak dufam,ze sa to podari.A ak bude vsetko ok-tak v decem.by som chcela ist na prsia…

Ahoj martinka, o Medicalcentre neviem nič koonkrétne. Ja som rozposlala záujem skoro na všetky kliniky v okolí západného slovenska a okrem estetiku mi odvšadial odpísali, že operáciu, ktorú potrebujem buď nerobia, alebo s ňou zatiaľ nemajú skúsenosti. Tak som potom už zamierila do čiech a už som rozhodnutá ísť tam, už mám aj termín v novembry, takže už ďaľších ani nehľadám. Myslím, že som si vybrala dobre a tak teraz už iba čakám. Ale ak ti môžem poradiť, tak skús Ježovitú alebo Tršku, majú najviac dobrých recenzií. Tržím všetky pršteky, nech tá operácia dobre dopadne, hlavne daj potom vedieť, ako sa darí. Ale na tvojom mieste by som sa už teraz začala predbežne chystať na prsia. Zájdi za niekym a predbežne si to dohodni, nech ti potom nezvýšia cenu. Kto vie, ako to bude hneď začiatkom roku, ak už bude EURO, či nepôjdu ceny nejako nepekne hore. Radšej si to poisti.

máte niektorá plastiku nosa?

ahoj Elis,diky.Trška sice už 2.9.robi,ale uz nema termin na konzultaciu.Skoda,lebo to by som bola akurat v Ba-kvôli škole,a aj manzel ma dovolenku.Ono je to tazke,dochadzat s 8 mesačnym dietatom do Ba.
Diky za všetky info.Držim aj tebe palce,budem na teba mysliet.

A odkiaľ si?

ja som zatial len v zaciatkoch, rozhliadam sa kde, kto ako robi…ved vies. trska mi takto cez net pripada sympaticky, ale chcela by som zajst aj k minarovjechovi. velmi ho chvalia a je asi naozaj jednotka, na mna posobi tak zvlastne, tak neviem, mozno to bude osobne ine, tak sa rozhodnem potom. Ale na operaciu by som chcela niekedy okolo novembra-decembra. teraz mam v robote fofry, tak sa neviem uvolnit, takze na tu konzultaciu viem ist asi az niekedy v septembri

no mna jezovitova nejako “nechytila” nechcem lekara, co sa na mna ani nepozrie a povie 350…mala by ku kazdemu pristupovat individualne a aj si vypocut, co pacient chce. no nehovorim, ze nemoze byt dobra, len ja osobne by som mala asi obavy zverit sa jej do ruk…

Ja idem do Prievidze.ešte nemam presny termin ale niekedy v septembri.Na konzultacii som uz bola.Myslim,ze kludne pod sval.Pokial nechcem fakt mega velke.

pôvodne z Levic,ale uz 3 roky zijem vo Viedni-vydala som sa tu.

Mne prelozili tu konz. az na 16.9. :-(, lebo Dr. Trska je velmi zaneprazdneny. Ponukla mi Dr. Racza, ale to ani neviem, kto je… Dr. Minarovjech moze byt najlepsi, ale ja nejak k tomu trskovi inklinujem :slight_smile: Ja by som tiez chcela op v novembri,alebo v polke oktobra…hadam sa zadari. Nevies nahodou, co su tie profily - nizky,stredny, vysoky? Nikde som sa o tom nedocitala.

no neviem to vysvetlit, ale ak sa pozries na implantat, tak to vyzera, akoby bol vysoky profil viac naplneny, a po operacii je horna cast prsnika taka gulatsia, plnsia, ale vysoke profily myslim nie su moc prirodzene, opravte ma ak sa mylim, alebo ak to vie niekto lepsie vysvetlit budem rada aj ja :smiley: