Plastický chirurg

inac tak to by som si mala aj ja asi svihnut, ked je taky zaneprazdneny. Mam este jednu otazku, operuje trska vo vsetkych klinikach za rozne ceny, alebo ako je to?

Deedee

vdaka za vysvetlenie :slight_smile:
Netusim ako je to cenovo, myslela by som si, ze berie menej v PD, ale kto vie.

Milá karla.Pravdepodobne pod žľazou a prečo pravdepodobne?Mne to pred 12 rokmi vôbec ani nenapadlo ako sa implantáty dávajú.Vtedy bol nedostatok informácií. V televízii o tom nehovorili , internet nebol a v časopisoch to bolo mierne tabu . Nikdy som potom ani nepátrala, myslela som si,že to asi má tak byť. .Samozrejme,teraz som už múdra ale čo mi to je platné,však,keď opäť začínam vyzerať ako príslušníčka afrického kmeňa. Ale teraz to hádam zmením.

A prečo nejdeš na augmentáciu u Vás, je to tam drahšie? Veď tam musia byť skoro všetci profíci.

Takze ides na konzultaciu do Prievidze,vsak?Mna by v ten den tam mali operovat,ak teda vsetko dobra dopadne.Je velmi prijemny.Hned si ta pomeria,porozprava sa s Tebou.Mala som z neho fakt super pocit.Tie profily,v tom sa ani ja nevyznam,ale on si ta presne pomeria a povie aky by ti najlepsie vyhovoval.

V Prievidzi ma nizsie ceny ale zase malo terminov.sa mi zda,ze len jeden do mesiaca.v blave sa to uz da prisposobit.Mne konkretne povedal,ze v Prievidzi okolo 70 000Sk,a v BA 75 000SK.Neni to zase taky strasny rozdiel.Len kvoli cestovaniu mne je blizsie do PD.A cely vykend by som mala mat drenaze,takze ziadna slava.

otazocka:mne odpisali z interklinik-ceny od 83000 do 99000,dr Trska…teraz,fakt nechapem…

Ahojky,
ja idem do SNOPu v BA. Termin mam 5.9.,takze uz len 8x sa vyspim :slight_smile: ja mam 165 a 52kg, a pod prsami mam iba 70, cez prsa 78 :slight_smile: ja som fakt chudas, hlavne hore,len kosticky :slight_smile: mne odporucil 280 anatomy pod sval, stredny profil,ale tiez samozrejme pri operacii uvidi,ako to bude vyzerat a pripadne sa vacsie alebo mensie.no mensie by som asi uz nechcela…a ty si davas kam a ake implantaty?

v Rakusku to stoji od 4500 euro…a spravia to tak isto ako na SR.Lekari v Rakusku su neni nic moc…len maju vyssie platy.Co sa odbornosti tyka,su aj dobry aj menej kvalitny-tak ako aj na SR,preto chodia rakusanky na plastiky do Blavy.

A v čechách je to ešte tak o 40% lacnejšie ako v BA, tam si vedia vypýtať naozaj veľa.

ubehol už rok od operáci. Ako si dopadla? Si spokojná?Ja sa rozhodujem teraz, ale neviem či mám ísť k doktorovi Trškovi, alebo k Červeňovi do BB. Vieš mi poradiť?

babenky,tak o tyzden ma to caka. Ma este niekto termin 5.9. na zvacsenie?

Nahodou kolko berie Fabry nevies?

ma niekto skusenost s plastikou nosa?ako prebieha operacia a pooperacne obdobie?ako dlho sa to hojí?je to bolestive?prosim hodte po mne mail.dakujem.

coze? ved minarovjech berie 100 a on je najdrahsi, to uz je aj trska pri stovke?

ahojky, Fabry mi odpisal:70-87tis.
medicalcentrum: do 60tis.
euroclinic: 69-89tis.
Minarovj.je najdrahsi:100

tak mi odpisali z interklinik…ja som vsade rozposlala maily aby som mala aspon nejaku predstavu…
kamoska mi radi,ruzinov…ze su naj.vybaveny-minarovj.

ahoj ,prosim ta,píses, nerozumiem,vari aj v Prievidzi robia prsia?T

Ahoj Erika.Ja plastiku nemám,mam malé prsia,ale žiadny muž Ta neohrdne,koli pekným prsiam.A okrem toho, mám 40,a neoplatí sa zdoverovat mužom.Je to osobná vec,a sprostana sa vyzradí.T

hovorila si priamo s trskom? hovoril tych 75 v interklinik, alebo v ruzinove?