baby neviete mi dat e-mail na trsku a minarovjecha? alebo aj tel. diky. ja som vsade nasla len na kliniky a chcela by som kontakt priamo na nich 
Ahoj tito dvaja doktori su fakt fajn lekari ak ti to poradi tak zavolaj na kliniku ruzinov a pytaj si klapku 742 alebo 849 naDR Minarovjecha a Trska ma klapku742 a 887
deedee
Chod na plastickychirurg.sk a tak pod kontaktom najdes jeho mail
ahoj tabletky treba vysadit 2 mes pred opkou koli zrazanlivosti krvy…aspon tak mi to bolo povedane…
Všetko závisí od pôvodného tvaru a množstva tkaniva. Vysoký profil vyvinuli pre ženy s užším obvodom hrudníka, ale dnes sa používa aj keď chceš výraznejší profil, ako hovoria v amerike “projekciu”. Nízky profil robí naopak výraznejší, teda užší dekolt. Ja mám široký hrudník a vysoký profil, 6 mesiacov som mala hore gulatšie prsia, ale teraz sú úplne prirodzené, nedajú sa rozoznať od pravých ani keď som holá. Ale niektorým ženám urobí vysoký profil 2 polgule, ako pomaranče. Preto iba skúsený chirurg môže podľa želania pacientky a jej postavy a tvaru prsníkov rozhodnúť.
v usa davaju rozne velkosti aj pod sval, takze sa to da
Ahoj, na dr. Tršku je číslo 0918 439 378.
Ahojte kočky, dr. Trška už prijíma telefóny. Dnes som s ním volala.
dakujem ste zlate 
ahoj elis, objednali ta na konz. alebo uz na op.?
Na konzultácii už som bola, ale na opku som sa rozhodla ísť do čiech, lebo s operáciou, ktorú ja potrebujem tu na slovensku moc skúseností nemajú, tak som si našla šikovného chirurga v čechách. Ale inak je Trška asi naozaj dobrý odborník, aspoň na mňa tak pôsobil, žiaľ túto operáciu ešte nerobil, inak by som sa mu rada zverila.
Tak budem ti drzat paste, nech to vsetko dobre dopadne.
Este sa chcem spytat, mam konz. 16.9… Posledny okt. tyzden som mimo, myslite, ze stihnem opku zac.oktobra alebo to nechaju az na november?Kazdopadne dufam, ze do konca roka to stihnem 
To záleží od toho, či bude mať chirurg voľný termín. Stretla som sa aj s tým, že niektorí sú schopní, dať ti termín aj do dvoch týždňov, ale často si za to dajú zaplatiť. V niektorých prípadoch aj 10000,- Takže naozaj držím palce. Ale radšej to neuponáhľaj, výber chirurga a kliniky je naozaj dôležitý. Dôležité je to aby si bola potom spokojná. Takže držím palce a ozvy sa ako to dopadlo. Ale do konca roka to určite stihneš. A ďakujem
miska drzim ti moc palce a ked presli prve bolacky pridi sa pochvalit:) dufam, ze co najskor
Ahoj Tani,robia a robi ich doktor Trška.Je z Bratislavy.
baby mam otazku…zas
nie ste niektora taka citliva na krv a injekcie a tak. mne z toho byva zle, aj ked vidim nieco podobne, hned zbeliem, nemozem za to, ono to je nejaky psychicky blok, mam to od mala…ale na tu opku chcem ist, len neviem, ako by som to niesla…nemali ste niektora podobny problem, co ste uz po op. ako ste to niesli?
ahoj deedee
Prave idem na konz. do MEDESTIC a priznam sa, ze sa mi trasu kolena. Nevies o tejto klinike nieco? Z injekcii strach nemam, ale toto bude asi iny pripad… Neboj, dostanes jednu a dobre si pospis, ani nebudes vediet, ze sa nieco okolo teba deje 
o medesticu neviem nic, priznam sa ti, ze nad nikym inym ako trskom a minarovjechom ani neuvazujem, ale drzim palce, uz som zvedava, ako ta konzultacia prebiehala, tak sa pochval potom 
Kocky neviete ci uz funguje Dr.Cerven?
Ahojte
Takze som bola na konz. v Medestiku. Doktor bol mily, prijemny, ponukol mi anatomicke 325ml - 350ml - vraj odskusa oboje pri opke…Prekvapilo ma par faktov…
1.Oni lepia ten rez, nezasiju ho. Nemate niektora s tym skusenosti?
2. Z narkozy vas preberu hned po opke, cize zo stola a op. saly odidete po svojich, nechaju si vas tam 2 hodiny a potom mozte ist domov…To je nejak rychlo nie?