Plastický chirurg

deedee, a co dr. Fabry? Ja tiez len toho Trsku, ale uz som taka netrpezliva, ze sa mi o tej opke aj sniva :slight_smile:

ahoj kacenka… no malokto rezy nesije,ale prelepuje ich. Je tam vacsia sanca ze sa rez roztrhne, ale tak lekar vie, co mu viac vyhovuje a s cim ma viac skusenosti. co sa tyka narkozy, sama z operacky neodides po vlastnych…to sa neboj :smiley: to by sa nedalo. pichnu ti preberacku ,prelozia ta na normalnu postel a zobudis sa o chvilku. Niektoe idu domov rovno po operacii.ale vacsinou si ich tam nechavaju aspon den. prepustali ked som ja bola jednu,ale na vlastnu zodpovednost. tak neviem… :slight_smile:

Ahoj Karla

S tou narkozou ma prekvapil, ale skor ma zarazilo to lepenie. Asi radsej pockam na toho Trsku. Rozmyslam aj nad dr.Fabrym. U koho si bola ty? A kedy? Si spokojna s vysledkom? Ake implantaty si si dala a kolko ta to stalo? Asi dost otazok, ja viem, ale toto nieje o fazulkach :-))

Ahoj.
Neviem či už funguje, ale 20.8. mi konečne po mesiaci odpísal na email, tak možno už aj áno.

ja neviem, ked ja som taka preberava a ten trska je mi fakt sympaticky…nejako si davam na cas, neviem sa rozhybat :frowning:

ahoj, moja sestra pracuje vo francuzsku u takej farmaceutickej firmy a hovorila, ze tam uz malokto sije, vascinou sa lepi, je tam sice riziko, ze sa rez natrhne, ale zas bude jazva jemnejsia, tak sa nesmies namahat.
ja by som bola najradsej, keby si ma este jenu noc po operacii v tej nemocnici nechali, asi by som bola kludnejsia, po narkoze je vraj aj tak kazdy taky otapeny, by som si asi myslela, dajte mi vsetci pokoj, ja chcem oddychovat…:slight_smile:

inac co hovoril pod zlazu, ci pod sval? a aky mas z toho pocit? inac kacena mas deti, kojila si uz? ja mam 25 a ziadne deti zatial, tak neviem, mozno za take 3-4 roky by som chcela rodit, len sa bojim, ci by mi to potom zas netrebalo prerabat, ved vies…ale zase nechcem tolko cakat s novymi prsiami…

Kacena
kamaratka bola v Ustave lekarskej kozmetiky u Gubu a on tie lepi jazvy. Videla som to a vyzera to tak isto, ako keby to bolo zasite. Neviem, ja som v tom rozdiel volnym okom nevidela, ona si to pochvalovala. Takze to je v podstate asi jedno,lebo to je nova metoda. No a tiez som pocula o tom,ze niektore kliniky pustaju pacientky par hodin po operacii domov. Je na klinike, ako pristupuje k pacientom, niektori nepokladaju za potrebne,aby tam pacient ostal. Ale myslim,ze ak tam chces ist,tak by si si mohla 1 noc priplatit. No ak nie, je vela dalsich. Ja idem napr k Trskovi, len normalne sije a 1 noc sa tam spi, proste normalka. Ja idem u v piatok a moc tesim :slight_smile: tak vela stastia :slight_smile:

deedee
Oki, dakujem pekne :)) no jasnacka, v sobotu som doma,tak ked budem schopna, hned aj napisem pve pocity :slight_smile:

este k tej nevolnosti…no pred opkou ti daju oblbovacku,takze podla mna to, ze ta budu napichavat, tak nebudes moc vnimat ako nieco nechutne. tak proste nebudes mat ani cas rozmyslat nad tym, ci ti ma byt zle alebo nie, neboj, ani nezistis a uz sa budes prebudzat s prsickami :))
no a k trskovi…ja som sice u nikoho ineho nebola,ale takeho ochotneho a mileho doktora som teda necakala, je fakt super, odporucam. este dam vediet, ako urobil kozenky,ale myslim, ze to bude fajne :slight_smile: treba ist k nemu, aspon na konzultaciu, podla toho sa urcite rozhodnes pre neho, nechcem ta ovplyvnovat,ale ze minarovjech je zbytocne drahy. no ved sama uvidis :slight_smile: drzim prsty

Ahoj Miska

Uprimne - radsej by som bola, keby to sili ako len zalepili, predsa je to len pevnejsie.
Ja mam este konz. u Trsku ale az o 2 tyzdne. Kocky tu na neho pisali same pozitiva, takze si radsej pockam na neho.
Takze v piatok budes fesi, potom daj vediet, ako to dopadlo, velmi drzim paste!!

Ahoj deedee

Ak ti to zalepia a nedajboze sa to roztrhne, tak jazva moze byt rovnaka ako pri siti.
A tiez by som radsej 1 noc po op stravila pod dohladom… predsa len po tej narkoze by som si netrufala byt doma.

Doktor mi odporucil pod sval anatomy 325-350ml kedze mam asymetriu, a vraj 350 by boli pre mna prilis velke, resp. mi vybral najvacsie ake mohol ( vraj mam slabe A-cka a tymto by som sa dostala na velke B-zaciat.C). Inak ja mam 27 a ziadne deti :-)) Ak prsia zmenia tvar po kojeni, tak to budem riesit az ked odkojim :slight_smile:
Pocit je zvlastny ale nemam strach.
Kazdopadne cakam na Dr. Trsku.

ahoj kacena ak sa mozem spytat aku mas vysku a vahu? len by som chcela porovnat so sebou ze co by sa asi tak najviac hodilo ku mne. ja premyslam nad 300ml ale mam len 165cm a 48kg tak neviem ci to neni vela.

baby nepremyslali ste nad Jezovitovou? Spominate tu hlavne trsku a fabryho. Ona sa vam nepozdava? preco?

ozaj a k tomu lepeniu ran, pri lepeni moze velmi lahko vzniknut tzv. keloidna jazva. je to velmi hruba akokeby rozliata jazva na pokozke. vypada ako tucna husenica. velmi hrube tkanivo. ani clovek nemusi mat taky problem a pri takejto hlbkovej rane moze velmi lahko vzniknut.

Deedee

Neviem, co si citala z tohto fora ale fakt si to treba precitat podrobne, ja som sa viacmenej rozhodovala podla nazorov holiek co tu pisali. Hlavne sa tu spominaju mena Jezovitova, Fabry, Trska, Minarovjech, Siska…je ich zopar :slight_smile:
Kazda opka je riziko a je fakt len na tebe, ci ti ten stres, bolest a peniaze stoja za vysledny efekt. Za konz. nic nedas, par stoviek mozno. mozno by ti pomohlo stretnut sa s nejakou kockou osobne, ktora to ma za sebou :slight_smile:

Ahoj Miu Miu

ja mam 176cm, 67 kg, dost cvicim a plavam, takze mam taku celkom v pohode postavu, len mam siroke boky a prsia takmer ziadne, tak to chcem opticky vyrovnat no a hlavne aj nieco pekne nosit na hrudi :slight_smile: Ta 350 by sa mi zdala vhodna a suhlasil s tym aj doktor.
Velkost si fakt netrufam odhadnut, fakt treba ist na tu konz. Zalezi to asi aj od tvojej povodnej velkosti a mnozstva koze na prsnikoch - aby ten implantat dokazala prekryt.

Dr. Jezovitova vraj odporuca len gulate 350ml, ale co je na tom pravdy neviem. Ale baby su s nou tiez spokojne podla toho, co tu pisali.

Ahoj.
Ja mám 167cm/45kg a rozhodne trvám na 350 ml.

fu nebude to vela? aj ja mam 48 kg a mam pocit ze 300ml budu az az. teda neviem, mala som taky pocit ze by mi to spravilo dve neprirodzene gule. Preco si sa takto rozhodla? podla fotiek alebo mas nejaku dobru metodu ako zisti kolko ml je akurat? porad…