Plastický chirurg

Vie my niekto povedat ci bol mudr. Peter Siska niekedy primárom v Ružinovenaoddelení pl. chirurgie?Chcela by som samu podakovat.

Ahoj, rozhodla som sa hlavne podľa fotiek. Na www.chirmed.sk a na www.omlazení.cz je kopec fotiek aj s popisom. Ale ja hlavne kvôli tomu, že mne zoberú prsné žľaze a tak tam nebudem mať nič pôvodné, tak sa bojím, že by som mala také menšie a hlavne sa veľkosti nejako nebojím. Asi som extrémistka.

No osobne tiez by som radsej dala prednost sitiu, je to taka overena technika. Ja nejak moc neverim novym metodam, som taka staromodna,alebo skor idem na istotu :slight_smile: no a k tomu trskovi urcite chod, uvidis, ocari ta hned na konzultacke a je fakt starostlivy, teda aspon pred op, co sa tyka aj predoperacnych,proste sa stara,aby vsetko bolo v poriadku a nebolo nejake nedorozumenie. Dufam, ze s nim budem spokojna aj po op :slight_smile: ok, tak dakujem a urcite sa ozvem

elis, aha tak to uz celkom chapem. Ale to je dobre ze sa nebojis velkosti, aspon potom nebudes lutovat, ze si si mohla dat aj vacsie ked si uz lezala pod skalpelom. Ja zase velmi chcem nech je to prirodzene.

baby mate tu skusenosti s Dr. Jezovitovou? Ako sa vam paci jej pristup a jej praca? Ste spokojne alebo nie? Ma tu niekto s nou aj negativne skusenosti?

Ahoj Elis

Tie 350ml vyzeraju velke, ale su krasne. Chces anatomicky alebo okruhly? Mne odporucil doktor anatomicky, ale priznam sa, ze by som aj na ten okruhly pristala…Uvidim, co mi povie Trska.

ahoj miu miu, mam asi rovnaku vysku/vahu ako ty, bola si uz na konzultacii?

tak som sa pevne rozhodla ist na konzultaciu, minarovjech a trska, oni mi urcite zodpovedia vsetky otazky a nejasnosti a potom sa rozhodnem :slight_smile:

tiez by som dala prednost sitiu, len som ti mozno na ukludnenie pisala, ze na zapade je to uz normalne. u nas je to este novinka, tak tomu moc nedoverujeme…
som rada, ze si sa rozhodla pockat aj na trsku:)

elis ten druhy link sa mi neotvori :(, co je to za stranku?

miska velmi si pa potesila a povzbudila :slight_smile: dakujeem!! k trskovi pojdem urcite, je to taky sympatak :slight_smile:
a drzim moc palce v piatok, budem na teba mysliet :slight_smile: a daj vediet, uz sa neviem dockat co povies na op :slight_smile: drz sa!

idem az bud. tyzden, skor mi to nevychadza kvoli praci. ty si uz bola? Ak nie tak daj vediet co ti bolo porade, aj ja urcite napisem ohlasy. Aj co mi poradili a o com sme sa bavili. Baby nepytali ste sa na konz. ci treba vysadit antikoncepciu?

este som nebola, ale chystam sa k trskovi, len teraz este nestiham kvoli praci, neviete ako objednavaju na konzultaciu? poobede ci doobeda, ja robim do pol piatej, tak si asi budem musie vybrat volno, vsak?!

Mna objednali az na 17.30, takze sa snimi bude dat dohodnut.

Ja som hrozne chcela okrúhle, lebo sa mi to strašne páči, ale keďže nebudem maž žlaze, tak musím mať anatomické, ale nevadí vždy lepšie ako nič. Mne nejako nejde o to aby museli vyzerať úplne prirodzene, ja mám malinké lentilky a potom to bude o niečom inom, takže každý budem vedieť, že čo to je, takže je úplne jedno či budú vyzerať na 100% prirodzene alebo len na 90%. Ale ak sa ťi páčia okrúhle, tak na tom trvaj, aspoň sa nemusíš báť pretočenia a budeš to mať o 10.000,- lacnejšie.

Vysadenie antikoncepcie záleží na konkrétnom chirurgovi, ale trška na tom trvá.

hej?! tak to je super! ty si volala do kliniky, vsak? nehovorila si priamo s trskom?! asi to tak urobim aj ja, len by ma este zaujimal rozdiel cien v interkliniku a v ruzinove u trsku. ale interklinik, je urcite prijemnejsie prostredie, predsalen to nie je klasicka nemocnica…

ahoj. mna operovala pani doktorka v zime/vo feb. som maximalne spokojna…su krasne… akurat a velmi prirodzene…kedze som si nedala spravit velke bomby :smiley: drzim palce …mozem len odporucit…

dovolim si nesuhlasit… asi sa tu stretli dievcata ktore mali podobnu postavu,miery… mne odporucila anatomy 400 pod sval,ale ja som chcela mensie prsia, tak mam anatomy 325 pod sval… neodporuca kazdej to iste…

ja som bola u jezovitovej. vo feb.
mam 325 anatomy pod sval…vyzeraju super.
som velmi spokojna. stalo ma to 78 ale pocula som,ze uz je to drahsie…myslim,ze ona robi v BA najkrajsie prsia… ostanes tam jednu noc, opytajku sa ta co chces papat na ranajky,na veceru…sestricky su mile… no podla obrazkov co som videla ona fakt robi najkrajsie,ale to je aj vec vkusu,ja som ich chcela co najprirodzenejsie, preto aj tie anatomy…