Plastický chirurg

:slight_smile: ok
fakt treba ist na konz. a vsetko je najlepsie dohodnut osobne.

Tak to mame rovnaky vkus :-))
Pripada mi to tak, ze tie anatomy ponukaju lebo su drahsie.
Skusim teda tie okruhle navrhnut.
Tiez mi to nebude velmi vadit, ak by to bolo vidiet…uz mam aj vyhovorku prichystanu, ak by sa niekto velmi vypytoval :-))
Elis, kedy ta to caka?

Do interkliniku volala moja mama, ale hovorila len s recepcnou a aj potom, ked mi to presunuli na toho 16.sept mi volala recepcna.
Myslim, ze ceny budu rovnake - mozno ze len v PD Trska robi lacnejsie.

Kacena
Trska robi este v SNOPe je to na www.snop.sk a tam idem aj ja - cena 79600,ale teda ja som si nevyberala kliniku,ja som mu zavolala na mobil,ktory ma na stranke a on mi hned povedal,ze ma bude robit v snope.

deedee dakujem, dakujem :slight_smile: no uz sa neviem dockat. tak jo, snad sa rozhodnes co najlepsie a potom daj vediet, kedy ides na to :slight_smile:

ahojte…co hovorite na doktora kacmára z KE? chcela by som ist k nemu na zvacsenie prsnikov.dakujem

karla, chcela by som sa spytat na tvoju vysku a vahu, pre moje porovnanie s tebou. Chcem ist bud. tyzden k jezovitovej na konz. tak chcem byt trocha pripravena ohladne velkosti. Nemala si ziadne potiaze? bolelo ta to velmi? co je najhorsie? dostala si lieky? a ako na teba p. doktorka posobila?

Pani dr. je super, ja som s jej pristupom a pracou maximalne spokojna…tiez odporucam.

ahoj elis, kedy ta operovala a aku velkost ti dala? vsetko vporiadku dopadlo aj robotu ma peknu? neboli ziadne komplikacie?

prepac myslela som ROSY. pomylila som sa. Ta otazka o p. doktorke je na teba.

Heheh jasne…operovala ma v aprili a ja som velmi spokojna…ja som chcela velkost 500cc, lebo moje predosle 350tky mi nevyplnali cely hrudny kos a boli len pod zlazou, ale tie mi nerobila ona. Komplikacie som mala s prvou opkou, ale u Jezovitovej som ziadnu komplikaciu nemala, ani tu najmensiu…ona mi uz predtym robila opravu…takze som vedela, ze som v dobrych rukach.

Ja mám termín 12.11.v Hradci Králové, tam sú anatómy drahšie len o 3000 CK, tak mi to až tak nevadí, keď už to musí byť. Už sa nemôžem dočkať, to čakanie je asi to najhoršie. Našťastie mám v robote strašne veľa práce a nemám čas na to myslieť. Snáď to rýchlo ubehne.

potesilo ma co pises, ja sa tiez chystam k jezovitovej, mozem sa spytat ako dlho po konzultacii ta objednala na opku?? a neviete mi poradit je lepsie dat si vypln pod zlazu alebo pod sval aky je v tom rozdiel co je lepsie a mozno aj otazka po com su vacsie bolesti?? dakujem pekne

Miska diky. Vpodstate to je hadam jedno, hlavne nech je to Trska :slight_smile: zajtra budem na teba mysliet,potom daj vediet prve dojmy! :slight_smile:

ahoj…no mna operovala 3 tyzdne od konzultacie… takze uplne ideal…nemala som cas ani nad tym rozmyslat.urcite pod sval,urcite!! aj ona ti podla mna nedovoli pod zlazu. lebo o par rockov ti klesnu,padnu ti. zlaza ich neudrzi… pod svalom budu pekne… pevne a sval ich dokonale vyformuje. Iste je to vacsia bolest ked si davas pod sval, lebo sval sa musi natiahnut,… zlaza je v pohodecke…je to makke tkanivo. ale tie 3 dni bolesti za to stoja. A da sa to vydrzat,…je to skor tlak ako bolest. a radsej nech ta to 3 dni boli ako keby ti mali bez tej bolesti padnut o 3-4 roky…

miska volala si mu na to cislo, co pisala elis, lebo ja som na netenasla ine a na plastickychirurg.sk som nasla len cisla do klinik

ahojte, prosim vas o radu. ake mate referencie o dr.Siskovi? je dobry plas.chirurg alebo sa mam zverit do ruk niekomu lepsiemu. ake mate s nim skusenosti?

myslis na sisku, co operuje v sagaxe v ds?

baby prosim vas, aku znacku imlantatov pouzivaju trska a minarovjech?

neviem ci operuje tam. vola sa peter siska.