vies o nom nieco?
ani nie, len tusim operuje aj tam. bobil prsia par babam, co poznam
robil
Ahojte baby ja sa chystám v utorok budúci týždeň na konzultáciu do posonium clinic myslím, že si dám zväčšiť prsia práve tam,ale mám konkrétne otázky hlavne čo sa týka tých interných vyšetrení robia to priamo tam?alebo kde nechcem ísť svojej obvodnej dá sa to aj niekde inde? No a ešte konkrétne by si mi mohla povedať aj ty lebo reagujem priamo na tvoj príspevok?
najskor by som ak ťa to nebude obťažovať odpovedala na tú vrchnú časť a keďže mám skoro dvojročnú dcérku ako rýchlo sa dostanem späť do formy a hlavne čo sa týka bolesti či sa to dá vydržať a hlavne ako to je asi tých pár hodín po tom.
No ja mam na trsku 2 cisla, prvykrat som mu volala na mobil,ktory ma na stranke: 0905 204 494 a potom on mi volal z toho cisla,co sem dala elis. Ale myslim,ze je jedno,na kotre mu zavolas.
Dakujem Kacena, drz paste,nech mi hlavne neni moc zle po narkoze. Boliet to asi bude tak ci tak,len nech do toho este nemam hlavu vo vecku
oki,tak potom sa ozvem 
Tak na to to sa neda neodpovedat. Vobec nieje taky dobry aby si pytal za operaciu 100000sk…je to nadsadena suma. Mna operoval vobec som nebola spokojna…pred operaciou aby si ma ziskal bol mily…po zakroku,ked som mala komplikacie a kazdy prsnik iny mi povedal,ze sa to obcas stava,bol neochotny, arogantny. Musela som navstivit ineho dokt.aby mi to opravil.
Ja som tiez nebola spokojna s Dr. Minarovjechom. Pred operaciou bol pozorny mily, pytal vela penazi100 000sk vraj za kvalitu sa plati, vobec to neni pravda, jeho operacia ma od kvality daleko. Je to arogantny alkoholik,dvakrat rozvedeny.Musi si robit reklamu cez tel.moderat.ktorym urobi operaciu gratis a oni potom radi o nom pisu a vsetci laici si myslia aky je dobry,ked je tak casto v telke. Dobry Dr. nepotrebuje reklamu. Suhlasim s tebou Zuzka.
a ako dopadli?pacia sa im nove prsicka?
su spokojne, ale pocula som, ze on uprednostnuje vkladanie impl cez pazuchu, jedna baba ma podla mna prsia trochu vysoko, ale je to len moj nazor, ona take vyraznejsie myslim aj chcela
myska dnes uz to budes mat za sebou :), myslim na teba!
angely ja som bola v chirmede u neho na konzult.a velmi dobre a presvedcivo na mna zaposobil.na prvej konzultacii mi vsetko odborne vysvetlil ukazal mi vysledky pred a po inych bab pomeral ma vybral inplantaty dohodol termin.stalo ma to 300sk.okrem toho je velky srandista.nato ze ja som prehnane hanbliva pri nom som bola uplne uvolnena.proste vyzaruje z neho profesionalita
a je to lepsie alebo horsie ked to je cez pazuchu?citala som na jednom fore prispevok baby,ktoru on operoval a bola uplne zufala,bo ju zle narezal a tak mala prsa tak vselijak…jedno hore a druhe dolu… tak ide k jezovitej na reoperaciu… no ja vaham ci sa mam dat jemu pod noz…:((
aja…dik za odpoved.Ja inem k nemu na konzult.24.9.neviem sa dockat. Termin ste si kedy dohodli?a ked ti vybral aj implantaty tak ti povedal aj presnu sumu co budes platit?
eli si z ds? lebo ak ano, tak to do ba nie je tak daleko. ja by som sa tam nedala operovat, je to moje telo, tak si chcem byt lekarom 100% ista, aj ked si budem musiet priplatit…
ja jej zavidim (ale len v dobrom
)
Dočkáme sa aj my, aj keď je to o nervy, ale aspoň to budeme potom viac prežívať a vážiť si toho. Ale tiež už by som išla hneď zajtra. Ale už to do 12.11. vydržím.
Som z malého mesta a nemôžem si dovoliť ísť s implantátmi na kontrolu. Poradte mi, či by ma v Blave niekto diskrétne nevyšetril - sono.
nie niesom, ale nasla som si v mojom okoli(Piestany) nemocnicu,v ktorej sa robia aj prsia… velmi som sa cudovala tak som bola zvedava ze co je to za operatera.to mesto by mi velmi vyhovovalo,nemusela by som cestovat do PD alebo BA…
angely.ja uz som mala mat op 10.jula ale som to prelozila na zimu chcela som si este uzit leto aj ked s malymi prsiami:)este nemam presny datum ale niekedy v decembri lebo ja som v zahranici cize skor sa neda.sumu mi nepovedal ani som sa nepytala.ale opytam sa mailom.