Plastický chirurg

ahojky,tak ja som uz po op,dnes som prisla domov a len tak lezkam a pohybujem sa spomalene po dome :slight_smile: celkom v pohode to bolo,po narkoze mi ani zle nebolo,len bolelo pri kazdom poyhbe. ked sa nehybem,tak bolest necitim,len veeeelky tlak. ale to je asi normalne
no a trska viem, ze pouziva mcghany a polytechy,tie dal mne. myslim, ze aj ine,ale to uz neviem… :slight_smile:

Ahoj.
Gratulujem k novým prskám a hlavne prajem aby sa všetko pekne hojilo a hlavne žiadne komplikácie. Akú veľkosť máš, kadiaľ bol vedený rez? Aký je to pocit? Máš ešte dreny?

dakujem za radu asi mas pravdu kedze ja uz pozeram aj na to ze som odkojila 2 deti a ta zlaza uz zabrat dostala. ved dr. mi snad odporuci len to najepsie ty si si davala robit aku velkost a o kolko ak sa smiem spytat sa ti tym zvacsil obvod?? viem ze som mozno zvedava ale kto mi najlepsie odpovie asi len ten kto tym uz presiel a ako dlho po opke si uz bola v maximalnej pohode ze sa ti dalo robit vsetko doma popripade cvicenie diky pa

Ahoj Miska

teda aj ja gratulujem, a prajem, nech sa to hoji tak ako ma bez komplikacii. :slight_smile:
aj si sa videla v zrkadle? nezdaju sa ti velke/male? :slight_smile:

je mi jasne, ze si cela zabandazovana, ale taky prvy dojem chcem vediet :slight_smile:

ahojky,dakujem pekne :slight_smile: no,tak trska mi dal nakoniec 285 ml,ale zevraj sa do mna este nieco zmesti,no uz by to nevyzeralo tak prirodzene.rez mam prsnou ryhou,pod svalom,stredny profil a anatomy.a pocit?no…zatial citim asi 10kg na hrudi,je to poriadna vaha teda :slight_smile: ale inak bolest sa da zvladat,treba si na to len zvyknut.dreny mam,ale zajtra mi ich ide vybrat,tak sa tesim,lebo nie su najmensie a je to otravne sa s tym stale vlacit

Kacenka
dakujem pekne aj tebe,ste zlate babeny :slight_smile:
vobec som sa nevidela,som sa zobudila uz v podprde a potom som ju uz nemala dole. teda chvilu ano,no to som lezala a trska mi mackal prsa,aby z nich vytiekol ten hnus do drenov,fu, to bola straaasna bolest,normalne som stonala :)) jak stara zena som bola :slight_smile: a zabandazovana som neni,len ich mam prelepene tym leukoplastom velkym a mam podprdu,no neviem, teraz su asi napuchnute,no ked odpuchnu,tak neviem,neviem,mozno by som prijala aj vacsie. no co ked som mala malo elasticku kozu a vacsie by vyzerali zle. ja som rada,ze mam aspon taketo :slight_smile: rozdiel je to obrovsky oproti tomu,co som mala,tak som vytesena. ubolena,ale usmiata :slight_smile:

A si s tou veľkosťou spokojná? Ja chcem ísť tak na 350 ml, tak dúfam, že mi ich dajú. Asi sa ťa nemusím pýtať, či si šťastná, že to máš za sebou a že už máš pekné prská?

Miška neboj, oni sú teraz síce opuchnuté a väčšie a keď odpuchnú budú menšie, ale potom zasa po nejakom čase (neviem cca 2-3 mesiace) keď sadnú, tak budú zasa väčšie. Teším sa s tebou. Tak nech sa to krásne hojí.

aja.ja tiez planujem op okolo decembra pretoze ja mam momentalne 6 mesacne babo,este nesedi,musim ho dvihat a on ja dost tazky,takze by som si teraz len nejaku kalamitu narobila.a ked si bola na konz.tak ake a aku velkost ti zvolil?

no este neviem, su opuchnute, teraz vyzeraju ako gulate a pritom mam anatom. takze ked odpuchne, aj male mi budu. ale nevadi, budem rada,ze mam na co zavesit podprdu :)) 350 by mi trska ani nedal,povedal,ze max 325,ale to mozno tak na druhykrat,ze po porode,keby bola potrebne vymena. teraz mi ich nechcel dat,mam moc malo elasticku kozu :frowning: ale aj ja by som si inak dala asi 350,keby sa zmestilo :slight_smile: a jasne,ze som rada,ze to mam za sebou,hlavne ten prvy den,teraz uz pohodka celkom

som sice cela polepena a opuchnuta,takze prvy dojem je taky zvlastny,ale myslim,ze ked to prejde,tak budem spokojna, dufam :))

jasne babiky,ze sa dockate,stoji za to pockat. tych par dni alebo tyzdnov utecie ako voda, ja som sa tiez len teraz objednavala na konz. a uz sa tu prsim :)))

to fakt sa potom este zvacsia?no to si nejak neviem predstavit…hm…ale to budem hrozne rada teda :slight_smile: a dakujeeeeem

Určite sa ešte zväčšia. Ver mi. Pozrela som si už kvanta fotiek pred, po, a po niekoľkých mesiacoch a je to tak. Tak po 3-4 mesiacoch si pekne sadnú a sú väčšie. Nie sú nafúknuté ako tesne po, ani také aké sú tesne po odpuchnutí. Jednoducho tá koža trocha povolí a tým sú prirodzenejšie a väčšie.

miska gratulujem, tesim sa spolu s tebou, ake to bolo? cela ta operacia? nebala si sa? myslela som na teba v piatok, zvladas to super, ked uz takto pri pocitaci vladzes sediet :slight_smile: rychle hojenie, a hlavne nech si spokojna!

sa tesim, ze to mas za sebou, ja som myslela na mcghany, tak som rada, ze ich pouziva :slight_smile:

vybral mi znacku polytech tusim 385ml stredny profil.ono kazda ta znacka ma ine rozmery aj profilov aj silikonov.ja som predym o polytech nepocula ale snad je to jedno.

ahojte ja idem zajtra na konzultaciu do posonium clinic k/ Mudr.Fabry/ tak som zvedavá chcela by som si dať čo najskor najlepšie ešte tento mesiac. Ozaj kde ste si dali robiť interné vyšetrenia? no a asi koľko musí byť taký ten kludový režim mám skoro dvojročnú dcérku ešte ju treba zdvíhať tak asi koľko od operácie treba dodržať klud?

davam za pravdu, ja som uz skoro 4 mesiace po a posledny mesiac sa mi kosiky iba zvacsuju!! uz mi nic ine neostava iba nakupovat podprsenky na internete. Takze sa neboj ze by boli male :slight_smile: