ahoj miska,tak ja som uz tiez po op…dnes to je piaty den…ako sa citis…ja uz som celkom oki najhorsie prve dva dni,mi maju vybrat stehy tento tyzden…ty ich mas ecce? boli to ked to vyberaju??
no necvicila som mesiac vobec… stale som to citila ked som nieco tazsie dvihla…ale na stacionarny som isla po tom mesiacio a aj na steper po 2 mesiacoch… posilovat som zas zacala az po 4 mesiacoch… pre istotu… bolo leto tak som zacala plavanim…
teraz mam obvod 90 alebo 91 neviem presne… pod prsiami mam 78. predtym som mala okolo 83-84… tiez neviem presne… dala som si robit 325 ml oboje pod sval… 
dakujeeeeeeem! no bolo to take rychle, ked sa na to pozriem spatne
prvy den zly,ale ten som skoro cely prespala, potom som mala este den a pol dreny,takze taka otrava,ked som vstavala,tak to tak stipalo, au. no a ked mi ich vybral dr., tak sa dost ulavilo
no odvcera sa cela vyhadzana, neviem, ci je to kvoli tomu,ze sa nemozem poriadne umyt alebo z tych leukoplastou,ale dnes to mooooc svrbi. mam to okolo podprdy vsade,teda iba spredu a na bokoch. tak dufam, ze to rychlo prejde. ale inak pohodka. no zas to hojenie nejde tak rychlo,treba vela trpezlivosti a najma sa vela setrit. no ale aj tak si neviem predstavit,ze v pondelok nastupim do prace, asi si predlzil dovcu 
Fiha, baby, tak toto som si na ziadnych fotkach vobec nevsimla, no ale ked to hovori niekto po op,tak by som tomu asi mala verit
teeeda, tak to by bolo supis
hehe, dakujem vam babule
miska
ja mam 5. den po op dnes. si bola vo stvrtok? jej,tak to si ich mala skor ako ja
no mas pravdu,prve 2 dni boli najhorsie,ale najma preto,ze som mala dreny.potom sa to trochu zlepsilo.stehy neviem,mne ich bude vyberat tak 2 tyzdne po op,takze az buduci tyzden. teda nejak skoro, nie? myslim, ze to nebude tak moc boliet, bude to urcite neprijemne,ale ved to bude trvat tak sekundu,kym to vyberie,takze to mas hned za sebou :)) ono to vlastne nie su normalne stichy,ale jeden taky podhlovasty,ktory len chyti a hotovo
no, ked si spominam,mne uz vyberali hrcku s prsa a pri vyberani stichov som skoro nic necitila,takze sa nemas coho bat, drzim prsteky 
Máte niekto skúsenosť s vypalovaním materských znamienok tekutým dusíkom?Prišla som ku kožnému, že si chcem dať odstraniť materské znamienka, on ich pozrel a navrhol tekutý dusík.Poraďte, prosím.
Tak už som doma Mudr. Fabry urobil na mňa veľmi dobrý dojem budem mať slzový tvar samozrejme pod svalom a navrhli sme 325ml operácia bude 22.09. tak dovtedy si musím vybaviť interné vyšetrenie. Aj sa bojím a aj teším.
a ak ti mozem este poradit tak si ani moc drahe podprsenky potom nekupuj, ja som sa isla zblaznit a teraz mozem vsetky pekne vyhodit. Tiez este asi tak mesiac pockam,lebo mi to ide od DD, E a uz aj ta mi je mala… tak asi tak 
Ahoj reagujem na to, ako si písala, že ti vyberali hrčku z prsa. Ak sa môžem spýtať, čo si to mala za hrčku? Ako je to dlho? Už sa ti ďalšie netvorili? A dovolili ti augmentáciu bez problémov?
Ak si to dáš vypáliť tekutým dusíkom, tak ich zničíš a nedajú sa poslať na histológiu. Ja mám všetky vyrezané, síce sú jazvy, ale aspoň som si istá, že som zdravá
gratulujem, 22. je zachvilocku, sa ani nenazdas a budes mat na hrudi 2 nove prirastky, tak drzim palce,aby ti to rychlo ubehlo 
fuuuuuuha, tak to mas dobre velke ciciky
ale je to fakt zvlastne, ako sa to moze zase zvacsit. a zvacsili sa ti na taku velkost, ako si mala hned po op? alebo su mensie/vacsie?? no teda, to bude aj trosku problem zohnat take velku podprdu, nie?
Ahoj,no hrcku mi vyberali asi pred 4-5 rokmi,dr. povedal,ze z hladiska op je to v pohode. Bola len nejaka tukova. No teraz na predoperacnych mi nasli dalsie 3 malinke hrcky,tiez tukove. A dr. bolo jedno,v pripade,ze to teda nie je zhubne, ci augmentaciu urobi alebo nie. Povedali mi,ze je na mne, ci podstupit to riziko alebo nie. Neviem, ci som urobila dobre, ani nad tym nerozmyslam teraz,ale isla som do toho. Nemal by s tym byt problem, pokial sa asi nezvacsia. No v kazdom pripade musim chodit asi castejsie na sono teraz. Inak ked sa vyluci nebezpecenstvo,ze ide o zhubne nadory, tak operater op neodmietne.
ahojkyy ako sa citis? kolkoze si uz po? ja 6sty den,citim sa v pohode,v piatok mi idu vybrat stehy
Katrina,a kolko budes platit u Dr.Fabryho?
ahoj Katrina,ja idem na konzultaciu k Dr.Fabrymu o 2 tyzdne kvoli zmenseniu prsnikov.Nevies,ci sa da aj zostat v nemocnici cez noc???Bola si na konzultacii aj u ineho doktora?Ja som bola u Dr.Trsku,ale chcem ist aj k inym,aby som mohla trosku porovnavat a potom sa definitivne rozhodnem.Ahoj,Lili
ahojky,no citim sa celkom v pohode,prska uz ani nebolia,sem tam ma nieco pichne v nich,ale to hlavne tam,kde som mala dreny,ze to je normalne. mna operovali v piatok. teda a nejak rychlo ti ide vybrat stehy,teda. mne az buduci tyzden urcite, sa tesim, ako sa okupem potom :)))
baby a treba mat tie dreny? pocula som, ze nie vsetci lekari ich nechavaju. teda musi to byt riadna otrava vlacit to so sebou a asi to aj dost boli, ked ich vyberaju…
Vďaka.
Ahoj.
No tak keď to bolo len tukové, tak je celkom v pohode. Ale ja by som si na tvojom mieste ešte pred augmentáciou asi vyžiadala odber vzorky, len tak pre istotu. Operatér ak má povolenie od lekára, ktorý robí vyšetrenie prsníkov, tak je mu to jedno. Ja teda to mám troška komplikovanejšie. Mne vyberali hrčku pred 6 rokmi a celú dobu som bola v tom, že to bola len nejaká maličkosť, napr. tukového pôvodu. Ale dnes keď ich už mám ďalších osem, tak som sa dozvedela fakt, že sú to nezhubné nádory. Lekári teda onkológovia, ak som sa ich pýtala, že čo je vo veci, tak len, ále to len také nálezy ale zatiaľ nič vážne. Lenže až som si zisťovala, podľa toho čo mám v papieroch o nálezoch, že čo to vlastne je, tak sa ukázalo, že sú to nezhubné nádory. A onkológovia to chcú celý život len sledovať a vždy ak budú nejaké moc veľké, tak ich vyberú. Takže by ma rezali asi donekonečna, lebo mám taký pocit, že každou menštruáciou sa mi vždy nejaký vytvorí. Tak som si zistila, že sa to dá riešiť odstránením prsných žliaz a následným doplnením implantátmi. Týmto by sa môj problém mal vyriešiť. Žiaľ si to musím zacvakať, lebo u nás sú akýsi pomalší. Stále by len niečo sledovali, samozrejme, že potrebujú poznatky o danom probléme niekde odsledovať. Ale ja nechcem čakať až mi povedia, no situácia sa zmenila a … V čechách takúto operáciu vykonávajú bežne pri opakujúcom sa výskyte týchto nádorov. Tak idem tam a snáď už budem mať potom kľud,lebo som z toho dosť nesvoja. Každý deň mám bolesti a to mi stále pripomína, že niečo mám a asi to nie je úplne v poriadku. Tak ti teda držím palce, nech sa to nezväčšuje a nemnoží nech si môžeš len užívať svoje prská. Drž sa a nech je vždy všetko ok. Ahoj