Ahojte,
vie mi niekto poradiť dobrého plastického chirurga na zväčšenie prs v Bratislave? už dlho sa odhodlavam a vela čítam no neviem sa rozhodnuť.
pozri si pokec napr , alebo na zdravie.sk, je tam niekolko doporucenych chirurgov, ja som bola u Gubu, mam termin na maj,ahoj
ja skusnenosti nemám len sa chystam na zakrok, stoji to rôzône podľa toho či ideš do súkromnej alebo štátnej nemocnice, pohybuje sa to asi od 15-40 000.čo fakt zaleží kto ti to robí,lepšie je asi ísť do nemocnice.hojí sa to asi 2 týždne ale kamoška mala aj na 3 tyž. ešte malé opuchy.nejpríjemná je tá tampónada a aj to že prvé 3 dni dýchaš ústami.športovať môžeš po 2-3 mesiacoch.robí sa to aj v lokálnej aj v celkovej anestéze, no zaleží na tebe.
pozerala a citala som uz vela pocula som ze Guba a Fabry su dobry len sa stale neviem rozhodnut. Na konzultacii ti ukazali aj nejake fotky? rada by som videla aj nejake jeho vysledky.Kolko to asi trva kym ti da termin? Myslim ked pojdem na konzultaciu ako rychlo ta objednal na operaciu? Dakujem ahoj
ahoj, videla som, ukazal mi priblezne, aka velkost, aj tvar by bol po operacii, Velmi sa mi pacili, uz aby som mala za tym! bola som u neho asi pred 2 tyzdnami, a strcil ma na 28 maja.
tvar si si vyberala ty alebo ti on odporucil? A mozem sa spytat kolko mas rokov a ci uz mas deti? lebo ja mam 27 deti este nemam tak neviem trosku mam obavi ale velmi by som chcela.Kmaratka si dala robit ale nie na Slovensku a vyzera ozaj dobre. To je super to ti rychlo dal termin. Mas to super. Ja som este spekulovala ci to nevadi teraz tesne pred letom ci uz nie je neskoro.
Jaja
Ahoj, bola som dnes v Chirmede. Dr. Kacmar bol fakt super. Takze idem 24.04. na “to”. Ty sa ako mas? Inac velmi ma prekvapila cena, ty si vravela nejakych cca 63tis? Mas Eurosilikony? Lebo ja mam mat Mcghan a povedal mi cenu 55tis aj s predoperacnymi vysetreniami. Takze som velmi rada. Ty si to uz uzivas, alebo pomaly:)?
ahoj tina tak som rada aj za teba ze si sa odhodlala, mas to super ja mam tiez mcghan a platila som viac asi si vystihla akciu, ja keby som bola sla vo februari cena bola 56000 , vsetko zavisi od aktualnej ceny silikonov na trhu, tak moze sa stat ze ak nepojdes presne vtom case ked oni ich objednaju, moze sa cena zmenit ako u mna skoro o 4000 a to je predsa dost, ale ja som bola so sluzbami spokojna, este nech tie 3 mesiace zvladnem bez komplikacii a zivot bude pohoda.
a ab y som nezabudla citim sa skoro super ziadne bolesti len sem tam pichnutie a dobra nalada som uz uplne v pohode pa, drzim palce
Jaja, to je super, ze je to uz lepsie. Ja sa velmi tesim, ale mam velku obavu z okruhlych, predsa len nie som presvedcena ze budu vyzerat prirodzene. Stale na to myslim. Mozem sa Ta opytat, preco si sa rozhodla pre okruhle? Dik
ahoj tina
ja som povedala aku mam predstavu a kacmar na zaklade toho mi povedal co by bolo pre mna vhodne ja si myslim ze sa v tom vyzna lepsie tak som nechala na jeho nazor, ved vedel co chcem
kamoska bola na prevaz a sestricka sa jej pytala ci ma anatomy pretoze jej prsia vyzerali super a prirodzene a pritom si dala okruhle implantaty pod svalom to podla mna nevadi ten to prekryva iba si treba dat nizky profil a oni nebudu ako gule ale ako taky polmesiac pekne idu prirodzene dolu
ale ak chces anatomy myslim si ze ak mas na to peniaze urcite ti ich daju bez problemov
pa
Vies, ale mne navrhoval 350-375 ml stredny profil a nie som presvedcena ze to nebude poznat, asi sa rozhodnem predsa len pre anatomy. Uz som citala kopec nazorov dievcat ktore maju anatomy a ked chcem vacsie , tak by mi to bolo na okruhlych vidiet, aj ked mi vravel, ze nie.Takze super.Fakt neviem ci mu mam verit, pretoze ak mi da okruhle a bude ich podla mna dost vidiet on mi moze tvrdit ze ich nie je vidiet, chapes? Tak asi nakoniec dam svoju intuiciu. Pekny vecer!
ahoj tina
a to ty chces az taky objem alebo ti to navrhol on? nie je to vela?
ja ta sice nepoznam akej si postavy, kolko toho potrebujes ale mne vravel ze miera unosnosti pre telo aby ho to velmi neovplyvnovalo je 300 poznam pl. chirurgov ktori viac ako 250 ani nechcu davat
no a samozrejme cim viac chces tak je riziko ze to aj viac bude vidiet
na tvojom mieste asi by som pri takom objeme volila asi tiez radsej anatomy
tak porozmyslaj
mne sa zda ze ja mam 24,4, o 9,00 kontrolu tak ak ti to nevadi tak sa mozme v chirmede vidiet a pokecat. ja som sa tak stretla tiez s lenkou, tak daj vediet ahoj
Vies, ja som toho nazoru, ze ked uz budem pod nozami, tak nech to uz stoji za to:) Proste nech tam nie je nepatrna zmena, ale maximalna mozna, ktora vyzera prirodzene a on ma ubezpecoval, ze aj bude! Inak meriam asi tak 174 a vazim 60 kg, od pasa hore som sucha a od pasa dole je to este v norme, ale podla mna je tam toho dost, takze neviem ci sa tie prsia nestratia, vies on bral do uvahy aj boky a celkovo postavu a vravel ze v pohode 350 a nic take nevravel o miere unosnosti, takze som prekvapena. Inak v pohode sa mozme stretnut ja idem na 10-tu, 24.04. , takze neviem ci uz nebudem pod praskami, ci bude so mnou nejaka rec,vies:o)) Uvidim , co poriesime zajtra, zatial ahoj
ahojte dievcata,
ak by ste chceli poradit ohladom zvacsenia prs tak vam rada poradim,som 5 den po operacii,prisa som si dala zvacsovat v banskej bystrici u pana doktora Cervena a som velmi spokojna.mam okruhle,pod sval 260ml nizky profil,vyzeraju velmi prirodzene to robi ten nizky profil a su take akurat…bolesti uz ustupuju,prve 2 dnie bloi asi najhorsie ale kazdym dnom sa to lepsi…takze doporucujem…
ahoj tina
ty si ovela vyssia a tazsia, tak tych 250 -300 maximalne bolo mozno pre mna
pre teba je to ine a telo zvladne viac, ale neboj, ked ti to poradil kacmar tak to bude ok, ved on sa vyzna
tak ja sa na teba opytam sestricky a ked tam uz budes tak sa na chvilu mrknem k tebe aby som ta povzbudila ahoj
kristina ahoj :-). ako sa citis po 5tom dni?ja sa chystam ze na 8mi pojdem do roboty…
Ahojte
chcela som sa spytať či máte niektorá skúsenosť s plastikou na splátky, keby ste mi poradili bola by som vám veľmi povďačná, ďakujem
kristina
skoda ze mudr cerven nema ziadne fotky v galeriii.
Ahoj Kristina,
AKo to zvladas na ten 5.den? Nemyslis, ze ked Ti odpuchnu prsia, budu sa Ti zdat male? Pretoze mam pocit, ze tento probelm riesi snad kazda. Inak mna to len caka a rozhodujem sa prave nad velkostou. Mozes mi napisat, aka si vysoka a ake prsia (prip. podpiru) si pred tym mala? Dik