no po op vyzerali obrovske lebo boli samozrejme opuchnute a kedze mam gulate tak boli dost vysoko.no a teraz ich ten sval pekne vytvaroval a su nizsie,fakt prirodzene…no a co sa tyka tych podprd…mi ani nevrav to je dost problem…v obchode ani nezozeniem,kedze som tak 32F takze uz len internet…a to som chcela plne Cecka a lebo mensie D!!! 
Ahoj baby, prosim vas o radu, nemate email na minarovjecha, nemozem sa mu dovolat, dakujem.
eh ta to ja tiez,no vyberie mi to po 9tich dnoch,zevraj velmi dlhsie ako 10dni by ani nemali byt koli infekcii cico…no uvidime,mna to tiez pobolieva sem tam,hlavne ale v noci,neznasam spat na chrbte no teraz musiiiim…a rano ked vstanem tak mam trocha bolestivy tlak na hrudi,no za par minut to vzdy prejde
ahoj …hej treba,ale ja som to mala iba den,operovali ma v stredu na obed a vo stvrtok rano ma pustili domov a mi to aj vybrali,kedy mas op??
deedee
no na niektorych klinikach nedavaju, ale tam,kde davaju,tak je to asi lepsie,ten 1-2 dni prezije kazdy, je to otrava,ale zas da sa to prezit. no a podla mna to skoro vobec neboli,ked to vyberaju,skor je to nechutny pocit, ale nic take,coho by si sa mala bat 
mne zas povedal,ze tak 12-14 dni by to tam malo byt. tak ja idem na 14 den tusim…buduci stvrtok. a inak spanie na chrbte,este k tomu skoro v sede, myslela som,ze to neprezijem,ale celkom sa da, vobec sa nebudim. a chrbat ma neboli. ze je na to dobry voltaren emulgel. niekto pise aj ze fastum gel,ale ze ten podporuje krvacavost,tak to radsej nie. inak som sa dozvedela,ze ani wobenzym by sa nemal hned zacat jest,lebo aj ten sposobuje krvacavost. fu,ja som ale mudra vzdy,ked pridem od dr. :)))
no ja som sa nevedela rozhodnut medzi gulatymi a anatomami. chcela som skor gulate,lebo sak vsetci hovoria,ze sa to vytvaruje, ale tak som sa moc bala,ze mne sa nevytvaruju a ostanu neprirodzene, ze som isla do anatomov. hm…snad som urobila dobre a nebudu sa tie potvory tocit,lebo ich otocim spat :)) a tebe sa pacia take velke cicky? nezavadzia ti to? ake si mala pred tym?
Ahoj Miska,a dal ti doktor aj dake lieky na predpis?Ci mas len tabletky proti bolesti.Ja idem buduci piatok a uz zacinam byt nervozna z toho.
No teda, 8 je uz dost, to fakt bude lepsie tu zlazu odstranit,ako sa s tym stale otravovat a byt nervna,ze co ak ta 9.ta bude problemova
no, ak su ale nezhubne,tak jasne,ze nikto ti to nepreplati. Pretoze s tym sa da zit. A ty uz mas deti? Ja som nad tym tiez rozmyslala,ze zlazu prec,ale hned ma to aj preslo,to bola len taka myslienka,lebo deti este nemam a jasne,ze si chcem odkojit,kedze to nie je az take zle so mnou. No gynekolog povedal,ze som taky typ,ze sa budu stale robit a este viac ich rast podporuje antina. Tak som sa rozhodla pre op s tym,ze antikoncepciu uz brat nebudem. No co, vsetko nieco stoji
no a teba to aj boli? lebo ja ani neviem,ze ich mam,nehybu sa a necitim nic,dokonca si ich sama ani neviem nahmatat. to mi je fakt luto. dufam, ze sa ti to v cechach podari a budes mat svojej vysnivane prska aj ty, teda vlastne hlavne bez sprostych hrciek a zdravucke
tak drzim palce a ked zistis nieco nove,tak sa ozvi, by ma to potom zaujimalo 
Babeny,nebol niekto z vas dnes u trsku na konzultacke? Som tam bola a prave koncit nejaku konz. ha?
no mne sa take velke nezdaju az ked ma zmeraju v obchode a idem aj do troch lebo ich metrom neverim
nie som vychudnuta takze mi robia sumernu postavu. Som bola B-C. Neboj som si ista ze tvoj doktor urobil presne to co bolo treba k tvojej postave.
Ahoj Miska, tak to si bola ty??? Asi tak o 16.30? No ak ano tak to je fakt nahodicka…ja tam idem v podstate na tvoj podnet, stretnem ta pred dverami a ani neviem ze si to ty. Sranda. No ak sa mam vyjadrit ku konzultacii-mala si pravdu, doktor je super, perfektny pristup, vsetko vysvetli, velmi ochotny. Navrhol mi 325 anat. pod sval, no zda sa mi to vela, ubezpecoval ma vsak, ze to bude ok.
Ahoj Miska.
Ja už jedno dieťa mám a kojila som ledva 3 mesiace. Ďaľšie dieťa nejako neplánujeme a ak áno tak asi až tak za 10 rokov. Takže preto som sa takto rozhodla. Veď práve to,že ma to každý deň bolí, tak takto riešim vec. V Čechách ale normálne tieto operácie preplácajú a implantáty sa začiatkom roka dajú vybaviť tiež zadara. Tak už aby to bolo aj u nás. Antikoncepciu som tiež už dávno vysadila, ale teraz ju zasa beriem, ale len kvôli upráve menzesu pred operáciou a potom to zasa vysadím. Keď by som nemala žiadne deti, tak neviem ako by som to riešila. Ale máš aspoň výhodu v tom, že to sú tukové. A nevraveli ti, že ten tlak implantátov na žlaze by tomu mohol nejako vadiť? Mňa na to upozorňovali, keby som si dala silikóny a žlaze by zostali. Ale nech sa už deje čo sa má. Ešte pojdem v najbližšej dobe na onkológiu pre povolenie na operáciu, tak potom dám vedieť čo a ako. Zatiaľ sa drž. Ahoj
Ahoj lili no cez noc pravdepodobne nie vobec mi to nenavrhol musím sa trepať z Blavy domov a potom zas na druhý deň vybrať tie dreny :(,ale hádam to prežijem.Bola som len u ňho na konzultácii myslím si, že mal dobré odporúčania aj tu od báb aj inde tak načo budem vymýšlať?
ja som bola rozhodnutá už pred dvomi rokmi ísť k nemu,ale zostala som tehotná tak sa to predlžilo o tie dva roky.
hehe, no jasnacka, no nejak pred pol 5 som sla dovnutra a to sme sa videli pri dverach
ty si taka dlhovlasa blodinka s priatelom alebo manzelom, ze? :))) ja som tam bola s otcom,lebo moj drahy dostal 40-ky teploty
no ale super,sa tesim,ze sa ti pacil pristup. 325 vobec nie je vela, on prave dava skor mensie velkosti,aby neboli zbytocne komplikacie. mne povedal az po op,ze by mi mohol dat to, co tebe,ale na 1. krat radsej nie.
a ides este k tomu fabrymu, co? a kedy ti dam termin trska?
Ahoj,doktor mi dal na predpis lieky na bolest a antibiotika,ktore sa davaju aj pocas operacie, aj hned po nej intravenozne. No tie lieky od bolesti som si zobrala iba 3 a mozno by som vobec nemusela, skor som si tu bolest sposobila sama
a gratulujem! uz o tyzden, no, to poznam, ale ja som skor bola nervna mesiac pred a potom, ako som na to stale myslela,tak ta nervozita opadala a zacala som sa bat az ked ma polozili na stol a pred usta mi dali tu masku. vtedy je clovek nervozny
ale to uz potom trva len par sekund,lebo potom som sa uz zobudila na to,ze mi je zima a to uz som bola na aro
ale fakat velmi v pohode. ono podla mna to vobec nie je take strasne, cakala by somo aj nejaku silnu bolest,ale je to skor len velky tlak prve dni, potom uz len otrava,ze sa nemozes hybat. neboj, bude supis
a ku komu ides?
no to hej, ja som zase taky chudy cervik, teda od pasa hore aspon
a teda moc sa na mna nezmesti
mas pravdu, v tomto som verila dr, ze mi da tu spravnu velkost. teraz sa mi zdaju fajn, a teda moc dufam, ze sa nestratia,ked odide opuch :))))
minarovjech@yahoo.de , inak dnes je v crepinach plus ta baba co jej robil silikony - po pol roku , som zvedava
Ahoj Monita,
ako dlho si cakala na konzultacku k Trskovi?
Mna objednali az o 2 tyzdne, a fakt uz som strasne netrpezliva
Ale idem uz v utorok, tak sa aj tesim, ale uz by som to chcela mat za sebou, aj tu opku aj vsetko…
Ahoj Deedee
Kedy ides k Trskovi na konzultacku? Uz si mu volala?