No esteze tak,ze uz babo mate. Hm…fakt mi je luto,ze ta didiky bolievaju, to naozaj cim skor tym lepsie. Fakt ti moc prajem,aby sa to podarilo a aby take nieco bolo mozne aj u nas. Ved predsa tuto uz ide o fakt vazny zdravotny problem,ktory by poistovne mali preplacat. A nie len samotne vybratie zlazy ale aj plasticku upravu. No tak drzim palce, aby sa to co najskor podarilo,aby si nemusela trpiet
drz sa 
Ahoj Kacena, ja som mu volala v pondelok a mohla som si vybrat ci pridem v stredu al. vo stvrtok. Takze rychlovka. No na op sme sa dohodli az na december, ja skor nemozem, on mal terminy volne urcite aj skor, lebo sa cudoval, ze kazda chce hned a ja az v dec.
ano, to som bola ja…tesi ma…
Miska, keby som vedela, ze si to ty, tak sa stopercentne nakvartirujem s tebou naspat k nemu dovnutra, aby som videla tu tvoju nadheru:-)) a hlavne ako to vyzera ani nie po tyzdni. Myslim, ze ti robil prevaz, vsak? No skoda ze som to prepasla, ale verim, ze ked budes moct tak mi potom posles aspon fotecku. Ja som tam bola s manzelom, no po tejto konz. ja by som uz ani inemu dokt. nesla, ale on nalieha, ze ved je lepsie ked vieme viac nazorov a tak. On je taky dost dosledak, mala si vidiet, ked som rodila sekciou, moj doktor sa chytal za hlavu:-)) No tak budem teda absolvovat este jedny konzultacky u Fabryho a uvidime. Predbezne u Trsku mam termin 15.12. do tyzdna to mam potvrdit.
Ahojte baby,
prosim vas o radu… Uz som bola rozhodnuta ist na op. ale kamoska mi poradila, aby som nechodila pred porodom, vraj prsniky po porode zmenia tvar a silikony su potom viditelne. Dieta planujem tak do dvoch rokov, tak som teraz v pomykove, ci mam pockat alebo co??? Prosim poradte… Dakujem
he, aj mna tesi
no a inak neviem, ci by si teraz chcela vidiet moje didiky
teda didiky su v pohode, iba trosku opuchnute, ale tie moje vyrazky, tak aj trska ostal prekvapeny,ze to este nevidel. takze to radsej nie. ale ked sa mi to strati,tak ti samozrejme mozem poslat fotecku
no a jasne, ze je lepsie vyskusat este aj inych. moj drahy nechcel ist so mnou k doktorovi, on je taky ochotny. tak sa mi moc nechcelo chodit samej a teda som isla len k trskovi. ale ked mas moznost,tak jasne, ze chod
a je super,ze mas takeho dosledneho partaka,vzdy lepsie, ako takeho ako ja, tomu je uplne jedno, ze ich mam a este do mna aj rype teraz,ked mi je tazko :((( no co uz.
Ahoj bude to stáť 87.000.-Sk
Ahoj.
Ja už síce dieťa mám, ale veľmi veľa žien chodí na augmentáciu ešte pred deťmi, takže by som v tom problém nevidela. Záleží kam si tie implantáty dáš. Ak si ich dáš pod sval, tak by to potom nemal byť problém, ak si ich dáš pod žľazu, tak by potom mohli byť dosť vyťahané a potom by si musela ísť ešte raz. Najlepšie by bolo sa o tom porozprávať s pl. chirurgom on vie ako na to. Ale myslím, že kľudne môžeš ísť.
super, diky za info, to si musim pozriet
a pravdaze som zvedava, ake ma ta baba prsia po pol roku 
jaj baby, mam take fofry poledne dva tyzdne, ze nic nestiham, uz cakam nech sa to upokoji a mozem sa konecne objednat, uz som z toho fakt nervozna
najradsej by som isla hned
teda musi to byt fakt nechutne a ja som este taka citlivka :D, ale pre krasu sa trpi, nejako to vydrzim 
Idem tiez k Trskovi.A ozaj,co si si zo sebou brala.Lebo neviem presne,co budem potrebovat.A este si sa pred operaciou aj rozpravala s doktorom?A kde ta operovali?Mna bude v Prievidzi.Ja som nervozna hlavne kvoli tej narkoze.
Brala som si pyzamo,zupan,papuce, zubnu kefku a pastu a nejake oblecko na vrch, co sa nedava cez hlavu. Pred op som bola s dr,lebo ma este meral a kreslit a skusal mi,ktoru podprdu mi po op oblecie. Narkozy som sa bala aj ja,ze mi bude zle,ale myslim,ze ked budes dodrziavat tie pokyny,ze nemozes jest a pit pred op,tak by to malo byt v pohode. No ale zase kazdy reaguje inak,len anesteziologicka mi tvrdila,ze tie narkozy su teraz take,ze sice je to zataz pre pecen, teda asi aj v kombinacii s tymi antibiotikamia analgetikami,ale uz by z nich nemalo byvat zle.Mne operaval v ba v SNOPe. A neboj,narkoza je z toho celeho asi naj,lebo ju ani nevnimas :))) to budes spinkat akoby 10 min a hned ta prebudia
to vies, u nas to bol nenormalne zdlhavy niekolkorocny proces, kym s tym suhlasil. Aj tak si myslim, ze este nie je s tym uplne stotozneny. Najskor o tom nechcel ani pocut nie to este hovorit, no skoro na rozvod ked som zacala tu temu, ale zvolila som taktiku “pomaly dalej zajdes” a postupne kazdy den som mu v takych malych davkach podsuvala rozne informacie akoze nahodne az sme sa zacali o tom normalne bavit a musel nakoniec uznat, ze som cakala dostatocne dlho na zmenu “od prirody” pretoze aj po dvoch detoch som hore ako doska. Takze zazraky na pockanie sa nekonali, svedkom je on sam, tak nakoniec vynalozena energia stala za to a dostala som ho do ambulancie. No ako vidis, asi sa mu to aj zapacilo, ked sa hrnie na dalsiu konzultacku:-)) No a ten tvoj to ma asi z tej teploty myslim, ked rype a nemojka. Neboj, vyzdravie a odpadne aku kocenu ma doma,bude si ta ten este strazit! Nechcem byt protivna, no chlapom to trosku dlhsie trva kym prijmu akukolvek zmenu.
Ahoj Katrina, ja som bola vcera u Trsku, tiez nie som z BA, u neho sa prvu noc zostava, na druhy den ides domov a na ten dalsi den prides spat vybrat dreny. Tak som mu navrhla, ze ja tam rovno tie dva dni zostanem a nemusim chodit hore dole, myslim, ze ta cesta najprijemnejsia asi nebude. V pohode suhlasil, da sa doplatit izba na jednu noc.
dik elis…
ahoj karla dakujem za odpoved, no ja som prave vcera volala s jezovitovou a bola v telefone veeelmi mila buduci tyzden idem na konzultaciu a uz sa neviem dockat normalne sa tesim. uz by som to mala najradsej za sebou tolko sa na to chystam az hruza len ja mam 2 deti ta druha ma 2,5 tak som sa trochu bala toho aby som to po opke zvlada, teraz uz ju nejak extremne zdvyhat nemusim tak snad to potom dobre zvladnem. ty uz mas deticky ci este nie??
Dakujem,trosku si ma ukludnila.A to pyzamo sa moze obliekat cez hlavu?Asi nie,co?
no dobre si na to isla
zvlastne,chlapi su taky lahko ovpyvnitelni,ked do nich hustime, asi preto,ze uz nas nemozu posuvat :))) teda, aspon ten moj mi to tvrdi
no asi super,ze teda ides do toho, splnis si sen a budes sa citit ovela sebavedomejsie,fakt to pomoze. teda ja som este taka nezahojena a opuchnuta,ale uz sa viem vystriet celkom a tak sa prsim v tej podprde v pyzame pred zrkadlom a mam zo seba taky zensky pocit :))))
No nie,najma prve dni nic cez hlavu nedas, ja som dala teraz po tyzdni,ale iba s volnym golierom,takze ho natiahnem a vtedy sa do toho vtrepem. Pyzamo si urcite zober na gombiky,ja som nebola schopna si obliect ani to,obliekala ma sestricka.
kočky viete mi poradit, ja som bola na konzultacii a doktor mi odmietol umiestnenie pod sval vraj ich mam ovisnute a jedine pod zlazu mate s tym skusenosti???