Ahoj Miska.
Mám ešte jednu otázočku. Chodím na jedno české fórum a tam sú babulky čerstvo po a píšu, že ich to dosť bolí. Tak sa ťa chcem spýtať, aký veľký rozdiel je v augmentácii a operácii prsníka kvôli tej hrčke. Nech si to viem porovnať. Ja som tu operáciu prsníka znášala veľmi dobre. ďakujem veľmi pekne.
Baby a ten Trska ma kde ambulanciu, teda kde kde robi. Ja som z BA a chcela by som ist na konzultaciu ale este nemam vybraneho dr.
MISKA kolko ta to stalo? ak mozem byt zvedava.
DAKUJEM ZA ODPOVEDE.
Trska robi na viacerych miestach, ked si das www.plastickychirurg.sk tak pod kontaktom najdes kliniky,na ktorych robi, aj kontakt priamo na neho.
Mna to stalo 79600,cenu som mala dojednanu od juna. Takze je mozne,ze sa trochu zmenila,kedze to rastie stale…
ahoj Miška,
ja mám cenu dojednanú už teraz, ale na operáciu idem až vo februári…teda bude platiť stará cena, či to bude drahšie? nevieš? dík
No ak si si dohodla termin a dr ti povedal cenu,tak by sa to nemalo menit. Myslim,ze by mala platit ta,co ste sa dohodli.
ahoj no to by podla mna nemal byt dovod…mne tiez robili upravy a mam implantaty vlozene pod sval. bola som u dr. jezovitovej,ona je nazoru ze kazde ale uplne kazde prsia sa daju spravit a ona robi iba pod sval. Inak mna Trska odmietol operovat. vela stastia
díky, potešila si ma, ja som sa to dr. zabudla opýtať…taká vystresovaná som bola. na Zdraví čítam tvoje príspevky ako román na pokračovanie, so zatajeným dychom… si seetlemon,však?zajtra budeš schopná ísť do práce? máš sedavé zamestanie? ja musím sem tam v robote aj niečo ťažšie dvihnúť… budú mi tri týždne stačiť? hm?
bože…sweetlemon…
No jasne, podla mna by cena mala ostat,inak by ta nejakym sposobom upozornila,ze aktualne cena je platna len do…
No jasne, som sweetlemon,hehe. Ano, snazim sa pisat co najviac, ako ako ostatne, co su cerstvo po op, aby sa ostatne baby mohli dozvediet, ako to prebieha a takisto aby sme si aj navzajom vedeli poradit. No myslim,ze zajtra pracu zvladnem,prave som si umyla vlasy sama,tak sa tesim,ze som uz celkom v pohode
A ano, som kancelarska krysa,takze to sa da. No a co sa tyka tazsieho zdvihania, ja som dnes presuvala take skrinky,lebo mi menia okna zajtra. A absolutne som bolest necitila,ani tlak. Takze po 3 tyzdnoch, myslim, ze by si mohla mat dost sil
ale samozrejme,ze si treba davat pozor stale 
ahoj dena, dakujem ti za odpoved.Uz som rozmyšlala nad Jezovitovou tak tam zavolam a pojdem na konzultaciu.Tebe naraz robila aj upravu aj zvacšenie? Akú más jazvu v tvare kotvy?
Dievčence, často spomínate , že trška odmietol operovať, kvôli nejakým možným komplikáciám. Môžete napísať asp. pár dôvodov , prečo vás odmietol? Ja idem 27.9.k nemu na konzultáciu a mám obavy. Ja potrebujem vymeniť implantáty , už ich mám 12 rokov.
ano aj upravu aj zvacsenie a noie nemam v tvare kotvy, povodne som mala mat jazvy iba pod prsiami,ale kedze mi musela na poslednu chvilu robit upravy tak mam aj okolo dvorcov a este tak 3cm kolmo dole,ale nie uplne az k spodnym jazvam
Ivaka a preco ich potrebujes vymenit vacsinou tak po 15 rokov sa davaju, ci je to individualne? A ako spokojna celych 12 rokov, nemala si s nimi ziadne problemy
Miska, ako v robote? dufam, ze v pohode a vsetko pekne zvladas.
a ako to teraz vyzera?dobre sa ti to hoji?
Babule, ja idem dnes k trskovi KONECNE na konzultacku… som sa dockala :-)))
ahoj susanka, ja sa ho chcem opýtať, či ich treba vymeniť, nech sa mi na ne pozrie odborným okom.Mám ich povolené dosť, to je pravda, ale ak povie , že stačí o 3 roky, možno že ešte takto vydržím.Lebo sa aj bojím. Nemala som problémy žiadne /zaklopem si/Neviem, bojím sa operácie trochu aj preto,lebo dlhšie beriem antidepresíva a mám obavy, či budem znášať kombináciu s liekmi, ktoré mi určite budú dávať.Tak tak, ahoj
Kacenka, ako si prosim ta dopadla na konzultacke u Trsku, ja idem zajtra, co ti povedal, kde ta bude robit a aka bude cena?
Dakujem za odpovede.
Kacena, ako si dopadla u Trsku? Ake cici ti navrhol?
Ahojky,
no tak odrobila som si 8 hodin a idem na PN od zajtra. Myslela som,ze to bude pohodicka,ale nie je to len o sedeni na zadku,takze som stale nemahala ruky a od obeda ma po dlhom case zase boleli cici. Tak som si povedala,ze ich trapit este nebudem. Ale inak bolo v praci celkom dobre :))