Plastický chirurg

Ahoj Tina

Pan doktor je vazny profesional, mal ku mne perfektny pristup ako k pacientke (co nemozem s prvou konzultackou na kt. som bola v inom centre porovnat - tam ma brali ako na beziacom pase). Fakt zlaty chlapik, navrhol mi 320ml a 360ml kedze mam jeden prsnik vacsi, anatomy, bude to stat 83 500 Sk a op bude 29.10. niekde v nem. Milosrdnych bratov ci ako sa to vola :-))
Fakt vrelo odporucam,ale je strasne busy (ani sa necudujem).

Ahoj Miska :slight_smile:

Doktor je vazne zlaty, ma tam pomeral, pofotil, poskusal elasticitu koze navrhol mi anatomy - mozem si vybrat bud 280ml a 320ml, alebo vacsie 320ml a 360ml (kedze mam dost asymetriu-jeden vacsi ako druhy), jasne ze idem pre tie vacsie :-)) Opka bude stat 83 500 Sk a bude 29.10, co ma prekvapilo,ze dost skoro ale cely November ma plny a ani dec.mi nevysiel…ale tesim sa fakt, uz nech to je tu :slight_smile:

A ty ako, prsicka posluchaju? :-))Dnes si ostala doma?

veru, este si oddychni, ked si nebola v pohode, hlavne je,a by sa to riadne zahojilo a ty si bola zase fit :slight_smile:

kacenka super, som rada, ze si s nim spokojna, tak to je uz len mesiac a daco a budes sa hrdit :smiley:

AHoj deedee

Dakujem :-)) Ty ides kedy ku komu? ti lekari su fakt na roztrhanie…:-))

baby boli stie niektorá na plastike v Chirmede???
vdaka za odpoved

Kacenka, tak som teda zvedava co mi dnes povie, ja som tiez uz bola v dvoch Medical centrum a u Fabryho, vecer napisem ako som dopadla a porovnam s ostatnymi.

kacena, ahoj a kde si bola predtym na konzultacke? nenasla som taky prispevok kde by si to opisovala. a co sa ti na tej prvej konz. nepacilo?

Ahoj miu miu

Bola som v Medestic.
Opka je tam sice o nejakych 17tis lacnejsia, ale nepacilo sa mi, ze tam tie rezy lepia a po opke ides o 2 hod. domov…
Plus doktor ma zmeral za 2 minuty, vsetko malo rovnaku dlzku a vzdialenost (ale aj slepy by na mne videl, ze to nie je tak), ani ma neodfotil, neodskusal elasticitu,nic… pripadala som si ako na beziacom pase.
Je mi jasne,ze uz to robil a hovoril x krat,ale kazda pacientka ma pravo na inddividualny pristup. Mam asymetriu a on mi rovno povedal,ze s tym nebude nic robit,ze to necha tak. Trska mi povedal,ze asymetria sa da vyrovnat implantatmi roznej velkosti a fakt ma meral asi pol hodinu.
Takze si radsej priplatim,ale viem, ze doktorovi mozem verit na 100%.

sa to uz ukludnuje u mna konecne:), tak sa planujem tento tyzden objednat, uvidim na kedy mi da termin. Jasne, ze trska!

No super, to mam radost. Ano, dr je fakat profesional a hlavne, je ochotny vsetko porozpravat a aj odpovedat na vsetky otazky, kedykolvek sa mu moze aj zavolat a je naozaj starostlivy. No a super,ze ti dam moznost vyberu,ty mas asi viac elasticku kozu ako ja :slight_smile: Tak a co, pre ktore sa rozhodnes? Ak ti mozem poradit, urcite chod do vacsich. Tak by ti poradila kazda po op :slight_smile: ja mam 285 a nie su vobec nejake velke, este deci by som do nich dala :))))
no a ano, dnes som ostala doma,mam pn. prska posluchaju,ked som v klude,absolutne neviem, ze ich mam. No na pracu to este neni, predsa su tam behacky a to namaha. Tak si este polezkam :slight_smile:

no jasne,a taka som bola presvedcena,ze uz budem ficat v robote. no, zdanie klame, ale aspon sa poriadne vyspim :)))

Jasnacka, ze idem pre vacsie :slight_smile: sak som nejaka baba hehe :slight_smile:
Aku mas vysku/hmotnost?
Ja som taka ze dost vysoka aj nie najchudsia, mam 176cm/67kg…ale doktor mi povedal, ze vzhladom na moju postavu a vysku tie prsia nebudu prilis velke :-))) tak sa tesim.

aj ti to tak trochu potichucky zavidim, dobre sa vyspat…to by sa uz zislo aj mne

hehe, ja mam len 165 a 52kg, no a mne nechcel dat viac, lebo hrudnik,teda hlavne chrbat mam uplne chrdy a velky kozy by boli asi divne na mne :slight_smile: ale tebe budu supertie vacsie, pytaj co najvacsie, aby si sa mohla prsatit potom :slight_smile: aj 400 by som ti dala mozno :slight_smile: ale to mam uz asi uchylku :)))))

neboj,zachvilu budes aj ty lenosit s novymi prirastkami :)) ja sa zase bojim,ze v pondelok,ked pojdem do roboty,tak sa ani nezobudim :)))

Ahojte, prosim poradte mi, potrebujem zvacsit hrudnik a zajtra mam ist vyplatit zalohu Dr. Minarovjechovi a dohodnuty termin na 15ho okt.,ale dnes som bola u Dr. Fabryho a tiez som si (pre istotu) dohodla termin tiez 15ho. Ale neviem pre koho sa rozhodnut,kedze obidvaja su dobri,ale Minarov. je o dost drahsi a Fabry zas dava nejake hadicky-tusim drenaz ste to tu nazvali a navyse vas fabry hned v ten den pusti domov,tak mi poradte kto je lepsi??? dik moc

Ahoj Rene, aj ja idem na konzultaciu Minarovjechovi, mozes mi povedat kolko si pyta za operaciu. Podla mna by si mala ist na op Minaroviechovi, ze vraj je velmi dobry odbornik a neoplati sa setrit, ved to budeme mat skoro na cely zivot. ja pojdem rozhodne nemu. napis mi kolko chce za op.Dakujem pekne.pa

Rene a este Ta poprosim, kolko si pyta za konzultaciu?

Takze dnes som bola na konzultacke u Trsku, jeho pristup sa mi pacil najviac, je to fakt profik, takze sme si dohodli aj termin, malo by to byt 1.10., este ho zajtra potvrdi.Do Medesticu som nechcela ist, lebo dr. Dzjubian mi robil viecka a nebola som spokojna, tak mi robil reoperaciu, je to lepsie, celkom fajn, ale uplne spokojna nie som.Trska mi bude davat 360ml, meriam 168cm, 60kg, pod sval, Fabry mi chcel dat pod zlazu a este by bol o 8000 drahsi a za 3 hod. po opke posiela domov.