Ahoj Miska,chcem sa este spytat ci si s doktorom este pred operaciou riesila velkost.Bo mne povedal 325ml ale ze moze dat aj vacsie.Chcem to vediet,lebo na tej konzultacii to bolo tak narychlo.A chcela by som asi tie vacsie.Ked to je tak zle,ze nevieme ako to bude vyzerat.Ja uz v piatok idem,tak stresujem trosku.:-/
Ahoj lea, dakujem, no ja som sa nakoniec rozhodla pre toho minarovjecha, mas pravdu, ma viac skusenosti a ked mi ukazoval “svoju robotu”,tak to bola parada, velmi pekne to robi:-)konzultacia nestoji nic, zaloha je 61t. a cele ma to stoji 100ku,je to dost,ale slak to traf.uz si u neho bola?
Ahoj Rene, dakujem za odpoved, Ja idem na konzultaciu 22.09., a dost sa bojim, tak dufam ze to zvladnem. Ako dlho trva vysetrenie, prosim Ta.?A urcite na 100% sa davam operovat Minaroviechovi. Papa
Tina,
Dr. Trska je super, budem drzat paste, mas to este skor ako ja! :-))
Medestic na mna celkovo nezaposobil, ale som rada, ze som bola aj tam - aspom vidim, ako to kde chodi.
Tie 360ml budu akurat myslim. Mne ide aj o to vyrovnat tu asymetriu, tak hadam to dobre dopadne. Inak moja mama uz zacina haluzit, co ma trocha mrzi,lebo ona s tou myslienkou prisla este pred 2mi rokmi, no a az teraz som rozhodla a ked okolo toho konam, tak uz mrnci… 
Ahoj Veronika, daj si vacsie, urcite…aj ked ja este nemam, idem tiez pre vacsie
ahoj alex ja tam mam termin 17.decembra vcera sme ho dohodli.
ahoj Rene…ja som na vlastne oci videla a aj drzala Minarovjechovu pracu…robi naozaj krasne prsia…
neboj,zvladnes to,ja som u neho teda bola vcera, akoze na meraniach,len sa na mna mrkol tym svojim odb.okom, prirovnal meter a bolo jasne…nezmesti sa do mna viac ako 305ka,ale aj to je lepsie ako nic:-)Trvalo to asi 10min.Drzim ti paste,a potom napis ako si dopadla.pa
Dakujem pekne Martina, si ma tiez trocha ukludnila… ja som si to este nemala kde"omakat"
ale dufam ze to nebude nejak moc pevne,ale hlavne nech to vyzera prirodzene,teraz uz len dufam ze predop. vysetrenia dopadnu ok a sup ho pod noz:-)pa
kamosky si davali robit unho,takze som mala moznost si to omaknut-bola som zvedava,ze ake to je aj na dotyk,nie len na pohlad…super…On je najdrahsi…ale asi aj najlepsi,operuje v ruz.nem.takze aj vybavenie ma perfekt,pri pripadnych komplikaciach mas tam komplet lekarov…kdezto na sukromnej klinike…max 2-3 lekari…Drzim ti palce,predoper.dopadnu urcite dobre…tie su najdôlezitejsie…takze nezanedbavat…pa
caute kocky, ma niektora z vas urobenu upravu ovisnutych prsnikov nasledne s vlozenim silikonov?? chcem sa spytat ak ano ozvite sa mi prosim mala by som ist na op k jezovitovej len sa trosku bojim tych rezov. prsia mam totiz po 2 detickach bez zivota tak mi to chce doktorka riesit takto.ona mi sice tvrdi ze potom budu krasne no predsa radsej by som pokecala s niekym kto tym presiel. poradite mi???
dakujem pa pa
Ahoj Veronika,no uz ti moc asi nepomozem, asi to mas uz za sebou. Ty si veronika24 zo zdravia.sk,ze? No a ano,pred op ked si ma dr kreslil som mu povedala,ze nech tam da co najvacsie, ktore tam budu vyhovovat. A vlastne aj tak tam dal to,co mi povedal prvy krat. Tak som zvedava na teba
urcite sa ozvi co najskor 
ahoj…a dohodli ste sa aj na cene?mozem vediet kolko?dakujem
dakujem ,fakt ,trochu sa toho bojim,ale to asi kazdy ,viac sa ale tesim.:-)A kamosky si to dali robit kedy? Nemaju ziadny problem?
ahoj rene, dakujem za info, pondelok ti napisem ako som dopadla. dakujem
ahojte kocky,
bol niekto na plastickej operacii prs v Brne,alebo v Olomouci?Mozete doporucit nejakeho doktora?Dakujem,Lili
Jasne,ze to dobre dopadne
ja som mala haluze par dni po op,ze su divne,ale uz sa zacinaju tvarovat a myslim,ze budu presne tak, ako som chcela
no inak s tou mamou to je fakt haluz…to ona ti navrhla,aby si isla na zvacsenie a upravu? fuha, tak to je nejaka moderna mama :))) ale super. no a jasne,ze stresuje, stale si jej dcera, tak to ma v naplni prace :))) moja moc nestihla stresovat, povedala som jej to 3 tyzdne pred op a to tak ryyyychlo prebehlo…no aj ty to mas za par,he, zachvilu to mas za sebou
aj mamina 
povedal 62 000 +/- nejaka tisicka za vysetrenia.podla mna super cena
priblizne, pred 8rokmi,dalsia pred asi 5 rokmi,a pred 3 rokmi…ani jedna z nich nema problemy.
vraveli,ze to bolelo,ale sli by este raz…naozaj je to obrovsky rozdiel pred a po OP.Nerobim minarovj. reklamu-mozno si to niekto mysli,ale jeho robotu som videla…a naozaj to je super…kdezto u inych Dr.len na obrazku-fotkach.Ja pojdem asi ku Jezovitovej…este som v stadiu rozhodovania…
vela stastia…pa