neni to nejak malo?
ahoj ja idem v pondelok 22.09. na operáciu k Mudr. Fabrymu tak ti dám vedieť ako to bolo
už sa teraz bojáám.
ahoj ja som bola 3.septembra,su suprovy!!!
stalo ma to 62.500 aj so vsetkymi vysetreniami…nic sa neboj,doktori su srandisti a sestricky velmi mile…vobec nelutujem!!!
no ja idem v stredu na konzul.uz sa tesim.a aky sa ti zdal?a aky profil ti vybral?ja opku chcem tiez v takom termine ako ty,mozno sa stretneme.
rites a si spokojna,ake ti dal?a co bolest,da sa to prezit?
v chirmede su take ceny
Tak to mas zajtra, no drzim palceky,aby sa to podarilo a teda hlavne, aby co najmenej bolelo
potom sa ozvi
super, v Ba je to dost hekticke…
je super taky profesional ale zaroven kamaratsky.ukazal mi veela fotiek pred aj po.dokonca vseliake extremy.proste venuje sa ti nie ze hrhr a dovidenia.a ty si z ke?
baby,ktore ste boli u Jezovitovej…ste spokojne?
ja idem k fabrymu v piatok, tak som zvedava ako budes spokojna ty
Ahojte tak dnes mám zvláštne pocity bojím sa hlavne tohot zobudenia po narkoze a tej bolesti snáď sa to bude dať vydržať. Uf, už aby to bolo za mnou.
nie ja som z bj a ty?
katrina na zajtra vela stastia, drz sa!
Ahoj, drzim paste a potom sa ozvi
neboj, vsetko bude v poriadku.
ahoj igi…on mi navrhol 300,no ja som si vybrala 285 okruhle pod sval…som sa bala aby neboli nejake obrovske,nechcela som vyzerat umelo…no su take sikovne :-))…bolest sa da vydrzat dostanes tabletky takze v poho 1.a2.den je najhorsi a kazdym dnom sa to zlepsuje,napis mail ak mas este nejake otazocky pa
caute kočky neda mi niektora kontakt na trsku??? dakujem
ahoj prosim vas poradte mi v akych cenach sa pohubuje plast. operacia prs prave v tomto obdobi??? myslite, ze po novom roku to bude viac? a kam odporucite v BA? (lekar+nemocnica) dakujem vsetkym za odpovede.
ahoj rosy neviem ci chapem dobre tvoj mail z 3.9. ty si si dla urobit prsia velkosti 500ml?? ja by som bola zvedava ako o vyzera lebo mne doporucila dr.jezovitova na konzultacii 400ml. a ja som sa zlakla ze take velke??? ako to mam chapat budu obrovske alebo normalka som z toho jelen diky a pa za odpoved