z kosic
baby ja som sa ešte neodvážila ísť ani na konzultáciu:(((((
ale moc moc moc chcem nové prská. moje mám malé a ešte k tomu mám aj asymetriu, čo je dosť problém, lebo mi je to hrozne vidieť, mám problém kúpiť si plavky :((((. nájdu sa tu nejaké kočky čo mali asymetriu a sú po operácii? ak hej, poradíte mi nejakého dr.čo s tým má skúsenosti??? za každú radu som vďačná!!!
Caute babeny… chcem sa spytat, kedy vam zacali jazvy blednut? Ja uz som piaty mesiac po operacii a stale ich mam dost tmave…take ruzove az fialove:((
0918439378
Ahoj Alex,ja som mala asymetriu a operoval ma Mudr.Trška.Do jedného mi dal 285ml a do druhého 320ml a vyzerajú teraz super,budem sa opakovať,ale je to fakt pán Doktor,vrelo odporúčam!!Operoval ma v Snope v BA.
Ahoj Stela
Aj ja idem k Mudr.Trskovi a ide mi davat rozne velkosti - 320ml a 360ml, tak sa tesim, ze to tak dobre dopadlo
Si ma trochu ukludnila
Neboj,je veľmi zlatý,príjemný a hlavne ľudský!!!Budeš v dobrých rukách,uvidíš.Držím palce!!
Ahoj lea,tak ako si dnes dopadla,a ako na teba zaposobil Dr.? Mas uz terminik?
Ahoj Martina,mozem sa ta opytat preco zvazujes Jezovitovu,ked kamosky ti dali dobre odporucania na Minarovj.?Ak by ta to zaujimalo,tak ja som povodne bola 1krat u nej na konzultacii a nemala som z nej dobry pocit,chcela mi dat hned 350ku bez toho aby vobec nieco merala,a citila som sa ako keby jej to bolo uplne jedno,celkovo na mna posobila trochu odmerane.a kedy asi chces ist ty?
Ahojte!
Je fajn, že si takto píšete o svojich skúsenostiach o op.Úplne ste ma naštartovali na konzultačku k Trškovi.Prebehlo to fajn, len som celkom nepochopila, že to s tými drenami ma pustí domov a na druhý deň mi to vyberie už ambulantne?Mám 8 roč.syna a 3 roč.Lilli dokážem to pred nimi schovať, nehcem zatiaľ aby o tom vedeli!Ešte mi hovoril, že mám malú asymetriu a že či mi má rezy urobiť rovno, alebo s odchylkou. Je to tak, že pri väčších prsiach sa menšia asymetria stratí?Dajte prosím vedieť kto s tým máte skúsenosti.ďakujem
Ahoj Stela…velmi pekne ti dakujem…baby ste tu hrozne milé a je super, že pomáhate tým, čo majú pred op. velikaaaaa vdaka
dena, citala som si tvoje prispevky, mohla by som sa ta spytat kolko ml, ti dali?? mne navrhla jezovitova 400 ml, nie je to vela?? ja si to vobec neviem predstavit ci je to vela ci malo. ona hovorila ze budu krasne. ja meriam 176 a vazim 67 kil nie som sucha ale taka akurat viem ze je to mozno drze ale nemohla by si mi poslat fotecku ja mam ist koncom okt na opku ale bojim sa tej velkosti alebo mi aspom porad co ty na to??? pa pa
alex, na konzultaciu mozes ist kludne ved to nie je nic zavazne skus si pripravit kopec otazok co ta zaujima zavolaj lekarovi, ktori sa ti zda v pohode, mozno si precitaj par prispevkov z tohto fora, napr. ja som bola u jezovitovej a je velmi zlata vsetko mi vysvetlila pomerala ma povedalo co treba ako op. a vsetko okolo prebieha a hotovo. uvidis ze budes mat dobry pocit ze si urobila prvy krok a potom sa uz len treba rozhodnut ci sa na to das. to uz zavisi len a len od teba oni ta do nicoho nutit nebudu. papa a skus to:-))
Ahoj… Ja len,ze som tiez bola u Jezovitovej a mam 400stovky…a to meriam iba 164… a su presne ako vravela,su krasne a akurat a to sa mi tiez zo zaciatku zdalo,ze budu hrozne obrovske a teraz by som si to uz s mensimi asi ani nevedela predstavit…a navyse vsetci si myslia,ze su prave:)
Ahoj Lenka
Ja mam presne taku istu vahu a vysku ako ty, a mne dava doktor 360ml a 320 (kedze mam asymetriu), takze si myslim, ze to bude akurat. Sam mi povedal, ze k mojej postave to nebude velky skok 
ahojte baby, neviem sa rozhodnut, ci ist k trskovi, dost ste ho tu ospevovali, sicedoteraz som ani nevedela, ze niekto taky je. Rozmyslala som aj nad Jezovitovou, ale ta vraj robi len okruhle a tie ja nechcem. Bola som zatial na konzultacii u Fedelesa,poradil mi anatomicke,co ma potesilo, aj kamosky su s nim vsetky spokojne, ale ako clovek na mna velky dojem neurobil. Robi Trska tiez len okruhle?
Ahoj Gabika,určite robí Trška aj anatomické,lebo mne ich včera navrhol, buď 320,alebo 360ml.Mám 173 cm a 58 kg.Tiež som rozmýšlala nad Ježovitovou,ale nevyšla mi konzultačka, lebo sa jej pretiahla nejaká opka.Tak som sa rozhodla pre Tršku.
Ahoj baby, chcem sa spytat ze 275 ml su co 2 alebo 3? a 305ml je kolko. Dakujem
To nie je vždy také jednoznačné. Záleží na tom aký máte základ. Niekedy spravia 275 malé dvojky inokedy krásne trojky. Ale tie 305 by mali byť trojky snáď vo väčšine prípadov.
Najlepšie je nájsť si niekde obrázok poprsia po augmentácii, ale už zahojené, ktoré sa Vám páčia, tento obrázok doniesť chirurgovi a on už to prispôsobí, ak to bude možné.