ahoj sisa, diky moc za radu, chcem sa ta spytat, ze ci mi vies povedat, ci je Trska moc pracovne vytazeny? a kolko ti povedal predbeznu cenu, mne planoval Fedeles cca 85 tisic. velkost mi este nenavrhiol, kedze som bola na konzultacii v auguste a OP planujem na december. ako to je s menstruaciou, ako to treba prisposobit, aby mi to vyslo na tu polku decembra ko planujem? je to pred menstruaciou, ci kratko po? a kde si bola unho, bo on posobi vo viacerych. dakujem. a tie co ti navrhol, aj ti povedal ze kolkatky ti to spravi? ja mam 167 cm a 50kg a prsia malinke, sak preto idem na to :)) ale asimetriu ani nic nemam, na to, ze su male, su podla mna aj tak pekne, bo som uz videla vselico na nete a fuuuha, este mozem byt rada, ze som na tom, tak ako som:) a kedy ides ty na OP?
Ahoj Gabika,takže čo sa týka Tršku myslím, že má toho dosť a podľa báb čo sem píšu, ževraj november má už vybukovaný,ale ja si osobne myslím, že on sa ti bude snažiť termínovo vyhovieť, lebo ja som chcela termín na koniec októbra a nemal s tým problém.Opka by mala byť do 10 dní po menštr.Cenu mi zatiaľ povedal: zhruba 80tisíc. a velkosťou by som pri 320ml mala mať také väčšie dvojky, ale asi fakt záleží aký máš základ,lebo niektoré babeny tu píšu pri 320ml o trojkách.A mne po dvoch kojeniach tam nezostalo nič.Malo by to prebehnúť v Snope.
Ahoj Alex, neboj sa ist na konzultaciu. Ja som si pred letom obehala: Dr. Gubu,Dr. Jezovitovu, Dr. Trsku… nic za to nedas,len Ti povedia ako by ti urobili prsia, nakreslia,vysvetlia… Hlavne sa ich pýtaj ak mas nejake otazky. Ja mam tiez velku asymetriu,a viem, co prezivas, nielen pri plavkach.Je to hrozne ked si nemozes obliect co sa Ti paci:o((((( najprv som si myslela, ze pojdem k doktorovi a budem mat krasne prsia. Len ma niektorych pristup zarazil.Hlavne Dr. Tska mi povedal,ze ked mam asymetriu a planujem mat este niekedy druhe dieta(co planujem az o4 roky),su to vyhodene peniaze, pretoze sa asymetricke prsia zmenia v tehotenstve. Od doktora Trsku som odchadzala s placom,ked ma odmietol operovat:o(( lebo som pripravena na bolest a necakala som taku jeho reakciu. Idem este vyskusat Fabryho a rozmyslam nad Brnom. Drzim Ti palce a prajem Ti vsetko naj… Jana
ahoj lenka,
pripajam sa do vasej diskusie,vcera som bola na konzultacii u trsku,je super,ja meriam 178,70 kg,navrhol mi od 380 do 420 ml,nakolko mam sirsi hrudnik.420 sa mi zda vela,ale ked mi vysvetlil podrobnosti,asi to necham na neho.mam mu este volat,aky tvar implantatu a typ dame,musi si to este prepocitat,nakolko pravy prsnik mam trochu mensi ako lavy.som po 2 detickach.opku mam dohodnutu na 5.11.
ahoj sisa,
ja som vcera bola u trsku na konzultacke,mne tiez hovoril o drenoch,mam 3 roc.dcerku,takze som sa na mieste dohodla a priplacam si jednu noc naviac,takze domov pojdem bez drenov a viac si oddychnem.co sa tyka asymetrie,ja mam pravy prsnik mensi a koza na nom je o 2 cm menej elasticka a nema ju z coho dotianut,nakolko spodnu ryhu prsnikov mam sumernu.,tak lave prsko musi prisposobit pravemu.ja to nechavam na nom,co doporuci,urcite operuje horsie asymetrie ako su tie nase
ahoj gabi,
ja som bola vcera na konzultacke u trsku,povedal mi ze oktober ma plny a moze ma objednat az na november, opku mam 5.11.
ahoj nikussh,
moja konecna suma je 99.500,-sk, idem k trskovi.Je v tom zahrnute vsetko.platim viac,lebo som isla do implantatov firiem najvyssej cenovej kategorie,kde mam zaruku,ze ak sa mi /dufam ze nie/ nekedy po rokoch vytvori “kapsa” ,firma ktora ich vyraba mi poskytne implant. zdarma.normalne by som platila za implant.38.000,-.
Ahoj Sisa . Ja tiež plánujem ísť k Trškovi na OP. A chcela som sa spítať či ti ide robiť anatomické alebo guľaté . Ja by som chcela guľaté a zisťujem si ceny . Díky .
Ahoj Ivi,
máš pravdu, že riešenie tej asymetrie asi nechám na ňom nie sme určite jediné a veľa báb čo tu píšu sú veľmi spokojné s jeho prácou, takže on bude asi najlepšie vedieť čo s tým.Môžem ťa poprosiť o info, koľko stojí tá jedna noc navyše?
ahoj ivanka, dakujem ze si sa pripojila ja mam obdobne az skoro rovnake miery ako ty a mne jezovitova navrhla tie 400ml a bola uplne nadsena ze ake krasne prsia budem mat. trochu som sa tej velkosti zlakla ale tiez si myslim ze oni maju skusenosti a vedia co je prirodzene a bude dobre vyzerat. ja idem este v sobotu trskovi tak som zvedava co mi povie on a potom sa rozhodnem ku komu pojdem. ale jezovitova na mna zaposobila veeelmi dobre. papa
ahoj kacena, aj tebe dakujem za prispevok, u akeho doktora si bola ?? ja u jezovitovej a v sobotu som dohodnuta k trskovi tak som zvedava aj na jeho nazor. mozno mi povie to iste dakujem papa
ahoj Rene! cakala som tuto otazku,ani sama neviem,preco Jezovitova-mozno kvôli cene…mas pravdu-na mna tiez nezapôsobila najlepsie…a mne tiez navrhla 350 gulate,pri vyske 175 a 48kg!!! sa mi to zda vela…Problem je,ze nemam take moznosti chodit ku rôznym Dr.na konzultacky-co by som velmi rada…lebo zijem vo Viedni a mam 9 mesacne dietatko,takze neni to jednoduche…Planujem az v decem.,mozno sa mi podari dovtedy nasetrit na Minar.
boli ste niektore na konzultacke v Medicalcentrum??? Dr.Siska Dobroslav.
poznate tu kliniku?
dakujem
Ahoj Ivi,diky moc za info, ja mu skusim dnes zavolat a asi si to dam tiez na zaciatok novembra, mozno sa tam stretneme:)) lebo sa musim prisposobit menstruacii… a preco chces gulate? ja ich chcem mat praveze co najviac prirodzene, tak volim anatomy…
sorry, ivi, ja som si ta pomylila s prispevkom martiny, ty si nepisala ake si ides dat, tak sa ta teda spytam, ze ake volis? a napism mi svoju vysku a vahu, ze ake ti navrhol, aku by si chcela mat velkost a kolko ti povedal cenu? budes to mat v snope? a to tam lezis len jednu noc a ides domov? a plati sa potom za prevazy, alebo ako?
Ahoj Janka
Ja mam tiez asymetriu (ale pravdepodobne nie asi taku velmi vyraznu) a mne Trska povedal, ze v pohode mi da impl. roznych velkosti a ze tiez po detoch bude pravdepodobna este jedna opka, ale neodmietol ma operovat… Myslis, ze by ta odmietol kvoli velmi velkej asymetrii?
Ahoj Lenka
Bola som u Dr.Trsku, bol fakt skvely a urobil na mna velmi dobry dojem. A inak si uz zacinam mysliet, ze impl. budu aj male :-))
Ale on vie, kolko sa do mna vmesti, hlavne pravy prsnik si to odnesie, kedze je mensi…ale co uz, bez bolesti to nebude, ani zadarmo, ale uz sa neviem dockat. POtom napis, ako si dopadla.
ahojte, máte niektora implantat pod svalom 350ml?neviete mi poslat fotku ako to vyzera?nie su prilis velke?dakujem
kočky máte niektora mensi implantat ako 350 od jezovitovej???
Ahoj Kacenka,neviem, ci to bol dovod odmietnutia moja asymetria. Jeden prsnik je o cislo menzi ako druhy. Dr. Trska mi sam posla mail,lebo som si nechala mail adresu pre jednu kocku,co si s nou pisem tak mi napisal,ze mam prist. Objednala som sa,ked nevidel prsia-spraval sa super, potom ked som sa vyzliekla mi povedal, to ste mali povedat, ze mate asymetriu, tak to je strata casu-nebudem toto operovat-oblecte sa.:o((
Ja sa nevzdavam:O( Ked som videla na nete ako pekne urobili aj asymetricke prsia tak si myslim, ze neviem kde je problem.:o(( maj sa krasne drzim Ti palce