chcela som anatom.pod sval,kedze mam mierne vystupenu hrud.kost,prsia mi smeruju trochu do stran,odporucil okruhle,nakolko sval bude tlacit na implant.a to by sa pri anatom.zvyraznilo.meriam 178,vazim 70,kedze mam sirsi chrbat/aj ked sa to nezda/,musi ist do sirky,odporucil mi 380ml az 420-co sa mi zda uz vela.mam mu este volat a dohodnut sa s nim.Komplet ma to stoji 99500,implantaty som si dala tie najdrahsie.priplacam si jednu noc naviac,aby som nemusela chodit kvoli drenom.opku budem mat u milosrd.bratov.prevazy,kontroly su uz v cene.
ivi, mam otazku,co su to tie drene???
ahoj sisa,
nie som si ista ci 850, alebo 880, myslim ze to nie je vela a hlavne ziskas cas kvoli bolesti, lebo sama vies ze je taske oddychovat ked mas mensie dieta a stale nieco chce.
ahooj aja,dnes som bola v chirmede a tiezsom si dala termin na 17.12. takze sa uvidime. Aku si si vybrala velkost?Ja 300,stredny profil.Ja som dost uzka v chrbte.Uz sa neviem dockat.
Rites ahoj.dnes som bola na konzult.v chirmede a do hodli sme sa aj na termite.kde ti mozem napisat aby sme si pokecali ak chces.ja: acely1@azet.sk
dreny su nejake drenaze /asi vyvody/,kde ti vsetok bordel cca 24 hodin z operovaného miesta vyteka von,aby sa ti to vo vnutri nehromadilo.Kamoska si minuly rok davala implantaty v ban.bystrici a tam to nedavaju.Hlavne kvoli tomu tam chcem zostat,lebo na druhy den po prepusteni by som musela ist na ich vybratie a neviem si predstavit,ked budem ubolena ist autom/aj ked s manzelom/z Puchova do Blavy.myslim ze priplatit si jednu noc je rozumnejsie.
aha,tak to prvykrat pocujem… tak u teba to je jasne, ked si z Puchova… ja tam skocim na druhy den si to dat prec, a prespim v BA, nastastie mam taku moznost:))
Ahoj Gabi!
Mňa operoval Trška teraz piatok 19.9. a môžem Ti ho iba odporúčať. Ja som tam toho tiež nemala veľa a pri mojej výške 168 cm a 52 kg mi navrhoval buď 285ml alebo 325ml. Pod prsiami som mala 70 cm a cez prsia 80 cm.Nakoniec mi dal 285 anatomické(okrúhle som nechcela). Po operácii sa prišiel na mňa pozrieť a povedal, že budem mať pekné dvojky.
A čo bolo super - nemala som žiadne bolesti, ani lieky od bolesti som nemusela užívať. Jediné, čo ma teraz vytáča, je podprsenka, príšerne sťahuje:-))
ahoj maji, tak si ma potesila svojou skusenostou,tak dufam, ze to aj u mna tak paradne dopadne… idem v pondelok na konzultaciu, uz mam prenho zopad viac otazok:) chcem sa vsak opytat, kolko ta to stalo a kedy asi budem moct co najskor ist do prace? a nie su tie prsia take umele na dotyk a pohlad, toho sa totiz najviac bojim…
Gabi, to s tou robotou Ti ešte ani ja sama neviem povedať. Ja som teraz 6. deň po opke a určite ešte by som nešla teraz do práce. Necítim bolesť, len tie prsné svaly sa chcú silou mocou stiahnuť na pôvodné a prsia sú ako z kameňa. Na hmat sú celkom mäkké len je to ťažoba. Ťažko sa mi to opisuje:-)Najhoršie je to s kýchaním:-)) Na dotyk určite nie sú umelé. Tým, že si dáš implantát pod sval, tak Ty chytáš sval, a nie priamo implantát. Iné by to bolo samozrejme pod žľazou. Môj mužíček sa mi ich dnes prvýkrát dotkol a sám povedal, že to vôbec necítiť.
tak hlavne nech je aj manzel spokojny:) a na stehy kedy ides? a ako si sa citila po narkoze? ok, tak ja si dam tiez pod sval:) teda, ak s tym bude Trska suhlasit:) a kolko tato vyslo? nemozes mi dat na seba tel.kontakt? alebo mail?
Gabi,
ešte som zabudla - mňa operoval v Prievidzi v Cibamede.
majavav@centrum.sk
už som ti napísala mail, budem rada, ak mi dáš zopár typov a rád:) dakujem
ahoj lenka
ja mam vysku 157 a okolo 50 kg a mam klasika 350ml pod sval. kludne si daj 400 neolutujes!
nemam ziadne fotky kedze mi robila upravy a mam jazvy okolo dvorcov sa mi moc fotit nechce ale ak budem mat cas a naladu tak sa kvoli tebe odfotim 
Janka, nevzdávaj to, ja mám tiež vyraznú asymetriu. Na konzultačke som bola u gubu a fabryho a rozhodla som sa pre fabryho. Najprv som rozmyslala o trskovi, no nakoniec som k nemu vobec nesla, vymenila som si s nim par mailov, ale teda vobec na mna nezaposobil a veru tak, co si vyzaduje viac zrucnosti to odmieta, si mi to pekne potvrdila, on robi iba cistu pracu bez namahy. V mojich ociach klesa…
Vyskusaj toho fabryho, skvely pristup, cize este neviem ako budetm vyzerat, ale zatial mam z neho dobry pocit a vobec ma na konzultacke nedeptal.
fu babeny, teda,ale sa to tu rozbehlo, fakt to bude asi tym,ze leto sa nam skoncilo a mozme sa skraslovat na to dalsie
no, ja som bola tiez u trsku, vidim,ze vela z vas sa k nemu chysta. ano,je pravda,ze to je asi jediny dr,ktory aj odmieta pacientky. nechapem preco,ale proste asi si to moze dovolit, neviem. ale naozaj robi pekne prsia, teda aj mne
a aj konzultacia s nim stoji za to. takze len smelo do toho,drzim vsetkym cakatelkam palceky a vsetkym, co su po op rychle uzdravenie 
ahoj Iva, ja idem 15.dec.tiez k Trskovi, mna bude robit v SNOPE a z toho isteho dovodu ako pises ty, si priplacam na dalsi den izbu. Som 60km od BA a neviem si predstavit tu cestu dvakrat po sebe z BA ked to bude este cerstve. Radsej si to tam vklude odlezim.
ahoj lenka,
dik za podporu,aj ja som sa zlakla,pokial by to bolimaximalne take 400-vky,pekne prirodzene,ok.ja som momentalne velkostne tak 38-40,ale bojim sa,ze ked budem mat vacsi objem cez prsia,bude problem kupit si vrchný diel oblecenia a o plavkach ani nehovorim.zacala som este chudnut a cvicit,aby to do operacie bolo co najlepsie.aj tak si myslim ze do vacsich nepojdeme,lebo na lavom prs.mam elasticitu koze 12,5 cm,co by nebol problem a na pravom len 10 cm,takze sa trska musi prisposobit pravemu prsku.trska je tiez vyborny,ja som hned chcela ist k nemu.kamoska bola min.rok v ban.bystrici a tiez je velmi spokojna.
Ahoj Dena, chcem sa spytat bola som u Dr. Minarovjecha a povedal mi ze bud 275 alebo 305, len som bola taka vytrasena, ze neviem ake su to velkosti, mozem mi poradit ake je to cislo 2 alebo 3? Ja by som ked uz sa na to dam tak 3. Mama 160 cm a 45 kg. Prosim porad mi nechcem mu volat k voli takejto veci. dakujem pekne