Plastický chirurg

chcela som anatom.pod sval,kedze mam mierne vystupenu hrud.kost,prsia mi smeruju trochu do stran,odporucil okruhle,nakolko sval bude tlacit na implant.a to by sa pri anatom.zvyraznilo.meriam 178,vazim 70,kedze mam sirsi chrbat/aj ked sa to nezda/,musi ist do sirky,odporucil mi 380ml az 420-co sa mi zda uz vela.mam mu este volat a dohodnut sa s nim.Komplet ma to stoji 99500,implantaty som si dala tie najdrahsie.priplacam si jednu noc naviac,aby som nemusela chodit kvoli drenom.opku budem mat u milosrd.bratov.prevazy,kontroly su uz v cene.

ivi, mam otazku,co su to tie drene???

ahoj sisa,
nie som si ista ci 850, alebo 880, myslim ze to nie je vela a hlavne ziskas cas kvoli bolesti, lebo sama vies ze je taske oddychovat ked mas mensie dieta a stale nieco chce.

ahooj aja,dnes som bola v chirmede a tiezsom si dala termin na 17.12. takze sa uvidime. Aku si si vybrala velkost?Ja 300,stredny profil.Ja som dost uzka v chrbte.Uz sa neviem dockat.

Rites ahoj.dnes som bola na konzult.v chirmede a do hodli sme sa aj na termite.kde ti mozem napisat aby sme si pokecali ak chces.ja: acely1@azet.sk

dreny su nejake drenaze /asi vyvody/,kde ti vsetok bordel cca 24 hodin z operovaného miesta vyteka von,aby sa ti to vo vnutri nehromadilo.Kamoska si minuly rok davala implantaty v ban.bystrici a tam to nedavaju.Hlavne kvoli tomu tam chcem zostat,lebo na druhy den po prepusteni by som musela ist na ich vybratie a neviem si predstavit,ked budem ubolena ist autom/aj ked s manzelom/z Puchova do Blavy.myslim ze priplatit si jednu noc je rozumnejsie.

aha,tak to prvykrat pocujem… tak u teba to je jasne, ked si z Puchova… ja tam skocim na druhy den si to dat prec, a prespim v BA, nastastie mam taku moznost:))

Ahoj Gabi!
Mňa operoval Trška teraz piatok 19.9. a môžem Ti ho iba odporúčať. Ja som tam toho tiež nemala veľa a pri mojej výške 168 cm a 52 kg mi navrhoval buď 285ml alebo 325ml. Pod prsiami som mala 70 cm a cez prsia 80 cm.Nakoniec mi dal 285 anatomické(okrúhle som nechcela). Po operácii sa prišiel na mňa pozrieť a povedal, že budem mať pekné dvojky.
A čo bolo super - nemala som žiadne bolesti, ani lieky od bolesti som nemusela užívať. Jediné, čo ma teraz vytáča, je podprsenka, príšerne sťahuje:-))

ahoj maji, tak si ma potesila svojou skusenostou,tak dufam, ze to aj u mna tak paradne dopadne… idem v pondelok na konzultaciu, uz mam prenho zopad viac otazok:) chcem sa vsak opytat, kolko ta to stalo a kedy asi budem moct co najskor ist do prace? a nie su tie prsia take umele na dotyk a pohlad, toho sa totiz najviac bojim…

Gabi, to s tou robotou Ti ešte ani ja sama neviem povedať. Ja som teraz 6. deň po opke a určite ešte by som nešla teraz do práce. Necítim bolesť, len tie prsné svaly sa chcú silou mocou stiahnuť na pôvodné a prsia sú ako z kameňa. Na hmat sú celkom mäkké len je to ťažoba. Ťažko sa mi to opisuje:-)Najhoršie je to s kýchaním:-)) Na dotyk určite nie sú umelé. Tým, že si dáš implantát pod sval, tak Ty chytáš sval, a nie priamo implantát. Iné by to bolo samozrejme pod žľazou. Môj mužíček sa mi ich dnes prvýkrát dotkol a sám povedal, že to vôbec necítiť.

tak hlavne nech je aj manzel spokojny:) a na stehy kedy ides? a ako si sa citila po narkoze? ok, tak ja si dam tiez pod sval:) teda, ak s tym bude Trska suhlasit:) a kolko tato vyslo? nemozes mi dat na seba tel.kontakt? alebo mail?

Gabi,
ešte som zabudla - mňa operoval v Prievidzi v Cibamede.

majavav@centrum.sk

už som ti napísala mail, budem rada, ak mi dáš zopár typov a rád:) dakujem

ahoj lenka
ja mam vysku 157 a okolo 50 kg a mam klasika 350ml pod sval. kludne si daj 400 neolutujes!
nemam ziadne fotky kedze mi robila upravy a mam jazvy okolo dvorcov sa mi moc fotit nechce ale ak budem mat cas a naladu tak sa kvoli tebe odfotim :slight_smile:

Janka, nevzdávaj to, ja mám tiež vyraznú asymetriu. Na konzultačke som bola u gubu a fabryho a rozhodla som sa pre fabryho. Najprv som rozmyslala o trskovi, no nakoniec som k nemu vobec nesla, vymenila som si s nim par mailov, ale teda vobec na mna nezaposobil a veru tak, co si vyzaduje viac zrucnosti to odmieta, si mi to pekne potvrdila, on robi iba cistu pracu bez namahy. V mojich ociach klesa…

Vyskusaj toho fabryho, skvely pristup, cize este neviem ako budetm vyzerat, ale zatial mam z neho dobry pocit a vobec ma na konzultacke nedeptal.

fu babeny, teda,ale sa to tu rozbehlo, fakt to bude asi tym,ze leto sa nam skoncilo a mozme sa skraslovat na to dalsie :slight_smile:
no, ja som bola tiez u trsku, vidim,ze vela z vas sa k nemu chysta. ano,je pravda,ze to je asi jediny dr,ktory aj odmieta pacientky. nechapem preco,ale proste asi si to moze dovolit, neviem. ale naozaj robi pekne prsia, teda aj mne :slight_smile: a aj konzultacia s nim stoji za to. takze len smelo do toho,drzim vsetkym cakatelkam palceky a vsetkym, co su po op rychle uzdravenie :slight_smile:

ahoj Iva, ja idem 15.dec.tiez k Trskovi, mna bude robit v SNOPE a z toho isteho dovodu ako pises ty, si priplacam na dalsi den izbu. Som 60km od BA a neviem si predstavit tu cestu dvakrat po sebe z BA ked to bude este cerstve. Radsej si to tam vklude odlezim.

ahoj lenka,
dik za podporu,aj ja som sa zlakla,pokial by to bolimaximalne take 400-vky,pekne prirodzene,ok.ja som momentalne velkostne tak 38-40,ale bojim sa,ze ked budem mat vacsi objem cez prsia,bude problem kupit si vrchný diel oblecenia a o plavkach ani nehovorim.zacala som este chudnut a cvicit,aby to do operacie bolo co najlepsie.aj tak si myslim ze do vacsich nepojdeme,lebo na lavom prs.mam elasticitu koze 12,5 cm,co by nebol problem a na pravom len 10 cm,takze sa trska musi prisposobit pravemu prsku.trska je tiez vyborny,ja som hned chcela ist k nemu.kamoska bola min.rok v ban.bystrici a tiez je velmi spokojna.

Ahoj Dena, chcem sa spytat bola som u Dr. Minarovjecha a povedal mi ze bud 275 alebo 305, len som bola taka vytrasena, ze neviem ake su to velkosti, mozem mi poradit ake je to cislo 2 alebo 3? Ja by som ked uz sa na to dam tak 3. Mama 160 cm a 45 kg. Prosim porad mi nechcem mu volat k voli takejto veci. dakujem pekne