ahojte babenky som 4 deň po operácii je normálne že mám pocit že mám prsia ako kameň a bolí ma chrbát a kedy to asi prejde?
Dakujem za opovede.
ahoj
no gratulujem
prsia budes mat ako kamen este aspon mesiac… potom to zacne postupne maknut a budu klesat nizsie …predpokladam,ze ich mas niekde pri brade
ja som ich tam mala… chrbat prejde tak do 2 tyzdnov,ale kedze mozes spavat len na chrbte, budes mat rano trochu bolest. teraz ta boli aj z toho ze mas novu zataz,z ktorou telo nieje este az tak zzite… vsetko ma svoj cas…do mesiaca si uplne fit…
drzim palce
jasne… ja mam 325-ky… ak narazas nato,ze daval len 350 a viac, tak to nieje tak… mas navyber. ja som povedala ze nechcem vacsie ako su male trojky… povodne mi chcela dat 400 ,ale mne sa zdali velke,aj ked k mojej postave by boli ok, ja som ale nechcela ani stredne veleke prsia,mne sa pacia mensie…nemala som predtym takmer ziadne a teraz mam plne becka…su super.
tak to je uplne individualne 250 ky by si si na 180 cm babe mozno ani nevsimla a urobilo by to mozno tak o pol cisla rozdiela u 160 cm baby to uroby plne trojky… zavisi aj od zakladu,kolko mas prsnej zlazy, to sa vobec neda takto povedat. musi ti lekar na tebe ukazat,kolko to bude…
Ahoj Miska
Mna to tiez velmi prekvapilo, ze Trska odmietol operovat, ale nemyslim si, ze len kvoli tomu, ze si to moze dovolit, podla mna tam bol iny dovod, ale aky, to uz vie len on…
Miska ako sa mavas inak? uz si v robote?
chirmed.sk Su tam fotky pred a po…aj 350.U koho si bola na konzult?
ahoj dík za opoveď už som si myslela že niečo nie je ako by malo byť najhoršie je to ranné vstávanie a možem spať už aj bez tých kopec vankúšov? lebo už ma bolí aj krk
a to svalstvo pri krku .
ahoj, ja som bola u jezovitovej a ta mi povedala 350 pod sval no ja som 160 a 50kg tak sa bojim aby neboli velke mne sa to nepaci chcem mat tak akurat
aj mne povedala 350,a som 175 a 48kg. tiez sa mi to zda vela
no skus, a uvidis… len aby si rano vstala,vies… mas niekoho kto ti pomaha? ja som vstavala us po tych 2 dnoch sama,ale mala som vankusiky … az po tyzdni som si lahla na rovne ,teda mala som ,len jeden vankus klasicky. Skus si to teraz,a polez si tak 5-10 min a skus vstat,ak nepojde,tak si ich este nechaj par dni… oki?
a neboj,vsetko je ok… aj ja som sa vsetkeho bala…uplne si pamatam…
baby… a kolkatky mate prsia? ja som mala asi polky… mam 178 cm a 55kg. Su akurat 325ml od nej… a mohla som si dat aj tie 350,ale to nieje skoro ziaden rozdiel.mam plne becka… urcite vam davala do podprsenky vankusiky,na skusku… ja som si to zjednala zo 400 na 325 . podla seba. sak vam nespravi nieco co nechcete…
Ja som jej hned povedala, ze 350 su k mojej postave velke ale ona mi vravela vraj to bude akurát aby som jej doverovala no ja neviem mne sa velke nepacia, chcem ich mat prirodzene, ty si sa pre aku velkost rozhodla?
pod prsiami 70cm,obvod 78cm…nemam ani Acka kosiky…Neviem si vôbec predstavit ako by to do mna napchala…Ano,vypchavky mi dala a cez tricko to vyzeralo super,ale mat to pod kozou…neviem…Na treti den po pôrode ked sa mi prsniky naliali mliekom som mala dost…to som mala plne B,take by som si priala,ale netusim kolko ml to je…
aj by som este isla k inemu Dr.na konzultacku,aby som mohla porovnat…len nemam moznost.
MEDICALCENTRUM??? bol tam niekto na konzultacii…?
ahojte neviete mi volaco povedat o Jozefovi hederovi.bola som u neho na prehliadke a este som sa nerozhodla.dakujem
ďakujem si zlatá pomáha mi mama a manžel len mám skoro dvojročnú dcérku tak to mám ťažšie najradšej by som ju vystískala a ponosila
no nemôžem musím teda vyčkať.
je v pohode,ale na prsia velmi zamerany nieje,skor tvar,ruky
Gabi kukni na mail 
diky moc, som ti odpisala… mozem ti zajtra doobeda zavolat?
Ahoj atram,dakujem velmi pekne.U Fabryho som este nebola. Mas pravdu,nechcem nic hovorit na nikoho,ale urcite sa lepsie urobia rovnake prsia ako asymetricke,ktore bude treba upravit a este ani nevedia ako to dopadne.Je to taka mala loteria.Aj ja som bola u Dr.Gubu,vobec na mna nezaposobil:O((((( Myslela som si,ze toto leto budem mat uz krasne prsia.:o(( sexi vystrih,super plavky…no nevyslo to.Predoperacne som uz mala urobene,len najst doktora bol problem:o( Dufam,ze mojej malej take prsia nenarastu,dr. mi povedali, ze je to dedicne:O((Uz mi sibe,ked si idem nieco kupit a stale si kupim o cilo vacsie,aby nahodou nebolo nic vidiet:o( Ale asi to poznate.Prajem pekny vecer.