ahoj bea
ja som si prsia dala na splatky
nebrala som od lekara moznost na splatky cez quatro, vyslo to vela
ja som si za 3 dni vybavila spotrebny uver v istrobanke bol vyhodny a hotovost som dala lekarovi a teraz splacam ahoj
Ahoj
tiež by som to radšej brala cez banku pretože sa mi to zdá oveľa výhodnejšie. Skúsim sa pozrieť na tú istrobanku, ďakujem pekne
aj ja idem na splatky, ale sa este rozhodujem
Ahoj Jaja!
Takze zajtra idem na druhu konzultaciu. Asi sa rozhodnem pre anatomy. Fakt som zvedava, ako to cele doopadne. A riesim aj velkost:)
Inak budem rada, ked ma navstivis, ak bude so mnou vobec rec. ty ako si bola na tom tesne pred operaciou. BOlo Ti vsetko jedno??
Ahoj Martinka, ak chces vediet viac ohladom mojich skusenosti s liposukciou v Medicome napis mi na mail: hennyfirst@gmail.com
Ahoj Jaja!
Takze nakoniec som sa rozhodla pre anatomy, ale vlastne on mi to aj odporucil, ked som mu povedala co chcem. Takze 350 a 400 koli asymetrii, dufam ze to nebude malo.
ahoj
no vidis vsetko sa vyriesilo a budes spokojna
a kolko vyjdu anantomy?
ak tam budes urcite sa mrknem na teba ahoj
Dufam. Neviem presnu sumu , ale do 70 tis. sa vojdem urcite, co je super. Inak, ty sa ako zotavujes? Zajtra mas 2 tyzdne? Si spokojna so vsetkym?
Tina
Ahoj Lenka sa ma dobre,uz chodi do prace,takze ma malo casu na net,ale urcite sa ozve ak bude moct,papa Eja
citim sa super, sem tam ma pichne, to neva, ale neboli ma nic, iba prsia mam stale opuchnute ako kamene tvrde a no a este trcia, ale vraj sa este usadzuju, je to skoro po 2 tyzdnoch ale inak som spokojna sice mam este naplaste a stehy idem vybrat az 24,4, tak konecne bude sa vidiet cela a uzivat si do prace som este nesla relaxujem idem az vpondelok ale po 2 tyzdnoch sa v pohode da skor urcite nie ahoj
Uvazujem nad plast. operaciou. Mohol by mi niekto poradit poradit kde su dobry lekari a ceny?
podla toho o aku plasticku operacoi sa jedna?ak o prsia tak to rada poradim.lebo som tyzden po a som velmi spokojna…
jasne ze sa jedna o prsia. Sla by som co najskor,ale neviem kam. Kde si bola ty?
Ma niektora z vas skusenosti z MANUS-MED v Prievidzi? Je tam dr. Kornanova a dr. Chovan. Alebo je lepsie zajst par km dalej do BA?
ahojte
viete mi niektora ochotne poradit ako s a starate o svoje jazvicky - myslim po pl. operacii prsnikov- rez v podprsnej ryhe- kolko dni po vybrani stehov - ake maste- pripadne masaz- skusila niektora biostim. laser
cakam odpoved dik
Ahoj, ja som zacala natierat tyzden po zakroku, este som mala stehy, takisto v podprsnej ryhe a pouzivala som Contratubex 2 krat denne, kym som cely gel nespotrebovala ;-)moja kamoska ma zas dobru skusenost s Cicaplast od LaRochay Posay s laserom skusenost nemam po contratubexe sa mi jazvy celkom fajn zahojili a nie su velmi viditelne
Contratubex je dobrý, používala som ho aj po cisárskom a po havárke na jazvu na brade…vsetko mam pekné jazvy…Rosy83 môžme popísať cez mail? tina1978@centrum.sk
Má niekto skúsenosti so zmenšením prsníkov? Stále píšete iba o zväčšení.
No jasnacka, kukni sa do emailu;-)
Ahojte, mate prosim niekto nejake referencie o MUDr. Fabrym? Rozhodujem sa ci k nemu pojdem na zvacsenie prs a mam malo informacii… Dakujem:)