chapem
tak drzim velmi palceky…
tusim si sa nizsie pytala presne to iste a dostala si odpoved.si ok?
Mam sa fajn celkom, pracujem uz normalne. Uz spim aj na boku,ale tak som si zvykla na chrbte,ze ma ani chrbat neboli.Miestami este picha, boli,ale to su take malilinke bolesti…co boli, to sa hoji
a inak sa mi zdaju mensie ako som chcela,ale este asi aj preto ze na hrudnej kosti to mam opuchnute.
a ako ty? uz zacinas byt nervozna? o mesiac ides pod noz, co? 
Ahoj Miska, a kedy si bola na op, ked uz pracujes, ako dlho si sa liecila, dakujem za odpoved
Ahoj
Zatial nervozna nie som, ale aj to pride…
dufam, ze postiham tie predoperacne vsetky nacas.dufam, ze to vsetko povychadza casovo tak ako som naplanovala.
ahoj.mam straaasne stresy.4novembra mam termin a s bliziacim sa datumom mam stale vacsie obavy.budem mat 300 okruhle pod sval.aj ked som povodne chcela spon 350 ale doktor povedal,ze by sa obaval duble buble efektu,tak radsej nebudem riskovat.ale myslite,ze to nebude prilis male?:bez prs mam obvod hrudnika mam 83 a s implantatmi to bude 92…neoperoval niektoru z vas doktor Červeň?
ahoj.mam straaasne stresy.4novembra mam termin a s bliziacim sa datumom mam stale vacsie obavy.budem mat 300 okruhle pod sval.aj ked som povodne chcela spon 350 ale doktor povedal,ze by sa obaval duble buble efektu,tak radsej nebudem riskovat.ale myslite,ze to nebude prilis male?:bez prs mam obvod hrudnika mam 83 a s implantatmi to bude 92…neoperoval niektoru z vas doktor Červeň?
Ahojte
Je tu nejaka kocka ktora je uz 3 a viac rokov po operacii? Alebo nepozna nejaka z vas nejaku, ktora to uz ma dlhe roky?
Mna sa snazia od toho odhovorit vsetci…
ahoj,moju kamosku minuly rok v oktobri operoval dr. Cerven a je velmi spokojna.rez ma pod pazuchou, 285 okruhle pod sval,chcela vacsie,ale mala uzky hrudnik a male prska tak jej vacsie nedoporucil.ja mam termin 5.novembra v blave u dr.Trsku a tesim sa.
caute baby, vyskusajte nove forum www.forumplastika.sk je tam aj hodnotenie lekarov a rebricek
Ahoj,ja som bola na op 5.9., po 17 dnoch som isla pracovat. Liecim sa este stale,ked som doma,tak sa snazim odpocivat 
Jasnacka,ze to stihnes, ja som tiez na to stresovala,zdalo sa mi to strasne na rychlo,ale to je fakt zachvilinku hotove,takze maaaaas cas 
babeny ja som objednana na 4 novembra k doktorovi Cervenovi v BB. A tiez mi nedoporucuje vacsie ako 300vky.ale ked mne sa stale zda,ze mi to bude malo.brala by som 350 aspon.povedal,ze by sa obaval tzv.duble buble efektu…tak nevim,ci si mam predsa presadit svoje,alebo nie za tie peniaze…???
a nezdali sa ti tie 285 moc male.ja mam dost siroky chrbat,tak preto sa mi 300 nevidia.jedna moja znama ma 300 a ma mensi chrbat ako ja a nema ich moc velke si myslim.po operacii mi to bude na podprdu 80A.VED TO JE MALO
A ESTE MAM ZAPLETKU S TYM,ZE MAM 8 MESACNEHO SYNA.KEDY ASI PO OPERACII HO BUDEM MOCT ZOBRAT NA RUKY A TAK…???ako dlho budem potrebovat 100% pomoc od niekoho?
preco by sa ti vytvoril doble buble efekt mas ich ovisnute?
Ahoj Miska…
ja som sa rozhodla nakoniec, ze nejdem… necham to po detoch…sa mi to zda nerozumne v mojom pripade, lebo deturence chcem mat tak do 3 rokov a po kojeni by som musela ist zasa…platit za tu istu vec dvakrat tie iste prachy…tak takto pockam, odrodim a niekedy v 35 sa na to podujmem…
prave ze ani nie.len mam nizsie bradavku-.ale nie moc.
Ahojte som 6 deň po je to lepšie a lepšie no len stále riešim jednu dilemu
čo z vlasami ako ich umyť? hm,mám ich už dosť mastné a prepotené no horšie je to že ich mám skoro po pás a neviem ako to riešiť s umytím :(. Máte nejakú radu?
A ešte niečo? hi, aj vám sa tá podprsénka zarezávala skoro až do pazušia? v podstate sa v nej cítim strašne zovreto?
Ja som si vlasy umyvala na 10 den sama, tak skus o par dni. Ale ak mas niekoho,kto ti pomoze,tak to je pohodka. Myslim ale, ze na tom neni nic bolestive, ja som to vobec necitila…