MISKA
Dík,ale ako si to urobila s tým že sa vlastne nesmú dvíhať ruky hore to je ten problém lekár mi to vyslovene zakázal zdvíhať ruky k hlave neviem akú dobu to treba dodržovať.
No a ešte
takto aj vás pichalo v chrbtici pod lopatkou? Ja mám nejaké výrastky v chrbtici tak neviem či to mám z toho alebo či z tých výrastkou?hm.
Ahojte,ma niekto skusenosti s Dr.Valdmanom z Presova,chcem ist totiz na rhinoplastiku
ahoj gabi ja som bola u trsku prave dnes vzal ma lebo mal sluzbu v ruzinove a to som mu volala vo stvrtok bol velmi mily a spravil na mna velky profesionalny dojem. naozaj klobuk dolu venoval sa mi asi 4O min, premeriaval fotil vysvetloval vsetko do podrobna. opka sa vraj robi idealne tak medzi 1O a 14 dnom po menzes. bola som aj u jezovitovej a nato ze si hned vypytali 650 sk za konzultaciu som sa dokopy nic moc nedozvedela ani ma nemerala ani nefotila len mi treskla ze 400ml pod sval a ako tu ostatne baby pisu nevyskusala mi ani nic dat do podprdy aby som mala aku taku predstavu. bolo to rychle vybavila ma asi za 10 min a na konci mi akurat vyratala cenu 95 tis. takze som u nich bohvieaky dojem nemala.
dena ahojcek, no co ti poviem ty keby si mi poslala fotku bolo by to uplne idealne pretoze som bola na konzultacii u trsku a on mi prave povedal ze by mi ich najprv urcite upravil pretoze ja som po odkojeni 2 deti a tie prsia uz nie su tam kde kedysi a ja som tam s tym aj isla ze mi ich bude upravovat no stale sa bojim prave tych rezov a asi ako to bude vyzerat to si neviem predstavit, ty si ako dlho po opke?? ja by som mala ist tak januar vychadza to tak kvoli tomu aby to bolo aspom rok po dokojeni. hovoril mi, ze by mi urobil len rez okolo dvorca a potom zvisle dolu. hoji sa ti to pekne?? ja som bola v tom ze by mi tam hned vlozil aj implantaty no on vravel ze by radsej po uprave par mesiacov pockal. tebe to robili hned?? ci teraz neviem, ale ty mas aj implantaty nie?? tie fotky by som ale naozaj uvitala je to povedane blbo ale potesili by ma aspom by som vedela do coho idem papa:-))
dena, teba operovala jezovitova??
ja so dnes bola u trsku a urobil na mna vacsi dojem ako jezovitova len ona mi tie prska chcela urobit hned naraz upravu a silikon trska zase hovoril ze je lepsie najprv upravu a po pol a roku vlozit implantaty takze neviem co mam urobit??!! najprv som bola nadsena z jezovitovej aj ked to bola velka rychlovka ta konzultacka a teraz na mna zase zaposobil trska profesionalnejsim pristupom, radsej uz k nikomu inemu nepojdem lebo sa nerozhodnem:-))) je dobre to urobit naraz aj upravit aj dat implantaty??? diky papa :-))))
kacena ahojcek, tak dnes som absolvovala aj trsku, naozaj musim povedat ze na mna urobil velky dojem je naozaj profik, mne navrhol najskor urobit upravu kedze mam prska po odkojeni dvoch deticiek nie moc hore a nasledne ak by som chcela vlozit implose, ale to tak cca po 6 mes. jezovitova mi to chcela urobit naraz takze teraz neviem co je lepsie ci si pockat alebo to spravit jednou opkou??!! a teraz radte mam z toho v hlave dobry misung.:-)) mam nad cim do januara rozmyslat
ahoj ivi mna napadlo to iste ja mam tiez taku velkost oblecenia a teraz ako som schudla mi uplne postacuje 38 no presne toto ma napadlo ze aby som si po opke nemusela kupovat spodok 38 a vrch bohvie kde cez 40 take zase ja nemusim ale ked som povedala jezovitovej ze ich chcem prirodzene nie nejake balony povedala mi ze budu prirodzene krasne takze jej asi mozem verit no som ete zvedava co urobim ved ak sa ti chce precitaj si co som pisala kacenke papa
Ahoj Lenka
Tak ja som sa nakoniec rozhodla, ze teraz nepojdem…chcem mat max do 3 rokov deti a doktor mi povedal, ze potom by urcite bola potrebna druha operacia, tak radsej pockam, lebo takto by som musela podstupit to iste riziko 2x a platit to tiez…takze teraz sa musim uspokojit s tym, co mam.
Drzim ti palce, nech to dopadne podla tvojich predstav.
Dakujem za odpoved Miska a da sa to vytrzat v robote, a vsimli si to ked si prisla? Lebo ja sa musim dat po op do kopy do 2 tyzdnov a nikomu nechcem povedat ze som bola na op, lebo by sa strasne cudovali a ohovarali. Ja idem na op az v decembri.
no, ved presne mne zase Fedeles z Esthetiku tiez len spisal ceny vsetkeho, dal mi vyslednu cenu a po 15 minutach mi oznamil, ze sa ponahla a zacvakla som 600,-. Preto u mna skoncil a Trska ma sancu:)) ja idem zajtra na konzultaciu k nemu o pol 4 do Ruzinova, skor mi to nevyslo, i ked on sa fakt snazil ponuknut mi svoj cas aj skor-minuly tyzden hned po zavolani. Som zvedava aky dojem na mna spravi. Snad fajn, lebo v neho velmi dufam:) no a kedy ides na OP a ake si chces dat, miery mas ake?
ja mam pod prsiami 72 a uz som 6 tyzdnov po operacii, mozem povedat, ze 350 nie je naozaj az tak vela ako sa zda… cez prsia ti to prida tak 8- 10 cm, teda aspon u mna to tak je.
ahoj,dik,neviem…pozerala som fotky na chirmed.sk,a ta kocka co ma 350ml-to je podla mna prehnane,vyzera to strasne umelo…tak by to vyzeralo aj na mne,a take ja nechcem…
ahojcek ja mam 176 a 68 este to chcem stiahnut na takych 65 kil. tak uvidim ved prave ja som po 2 detoch ktore som dlho kojila takze mne teraz navrhol len upravu musel by mi ich trochu podvyhnut a povedal mi ze do takych 6 mesiacov by mi dal implose ak by som sa rozhodla. lenze jezovitova mi povedala ze by mi to urobila naraz aj upravu aj implose takze teraz rozmyslam co spravim opku planujem tak na januar to dam na radu trsku vraj je dobre to robit tak rok po skonceni kojenia. takze mam este cas si to premysliet. ale asi by som bola zato spravit to naraz :-)))
neni tu fakt ziadna kocka,ktora bola v Medical centrum ci na konzultacii,alebo OP???
rada by som vedela vas nazor…
Ved v Ba su neni len Trska,Fabry a Jezovitova…
ahojky,dr. Červeň operoval pred rokom moju kamošku.Chcela anatómy pod sval, ale odporučil jej okrúhle 290 ml /má užší hrudník/ a je veľmi spokojná. Teraz by brala aj väčšie,keďže jej už sadli.Rez má vedený pod pazuchami.Ja mám termín 5.11. na Interklinik v BA u Tršku a neviem sa dočkať,vyzerá to tak,že budeme trpieť naraz s jednodňovým odstupom.mne navrholl okruhle pod sval.pa
ahoj.no jasne, aj mna to strasne rezalo do podpazusia… to je aj podla toho ako ti to zatiahli,ja som si ramienka trochu povolila uz po 5 dni… a nic sa i nestalo
a vlasy…aj ja mam dopoly chrbta… a umyla som si ich sama… tazko,ale umyla… ani neviem ako… asi som sa riadila heslom ked musis tak musis 
a akú máš výšku a váhu? Ja mám 325 a moja výška 170 a váha ako kedy hi, raz 53, inokedy 55kg.
ahoj ja si myslím, že keďže máš 8 mesačné bábo ktoré treba aj nosiť prenášať z miesta na miesto záleží aj od toho koľko má kíl typujem tú 100% pomoc aspoň na 3 týždne,ale každá sme iná tak možno aj dlhšie aby si potom nebanovala že si niečo podcenila a nedopadla ako tá dievčina v telke čo pred nedávnom odvysielali ten príspevok že zanedbala pooperačný oddych a musí ísť na výmenu implantátov teda ak bude možná. No ani ja to nemám lahké malá bude mať len teraz v decembry dva roky tak si to vieš predstaviť je to náročné mama tu zostáva len dva týždne teda tento piatok ide domov a potom už mi bude pomáhať len manžel . Tak uvidím ako to budem zvládať. Držím ti palce aby si sa rozhodla správne. Ja som tiež chcela ísť na operáciu skor keď ešte mala málá 10 mesiacov,ale keď som si predstavila ako by to bolo potom tak som to radšej preložila neskôr.