Plastický chirurg

Caute Baby,
viete mi prosim poradit? Viem, ze v niektorych pripadoch sa musia silikony po porode vymenit ale co je vlastne pricinou? Kojenie? Samotna zmena prsnikov? Ja totizto este nemam deti ale chcela by som do dvoch rokov otehotniet, no a neviem, ci sa mi to oplati davat si zvacsovat prsia teraz. Je velka pravdepodobnost, ze mi ich budu musiet menit?? Dakujem pekne… Ahojte

ty si mas akuv vysku a vahu?bola si u jezovitovej?

Ahoj.
Výmena je nutná len kvôli tomu, že prsia po kojení povolia. Niekedy je to povolenie väčšie, inokedy menšie. Ale aj tak je to asi len na váš, či vám to až tak prekáža. Alebo to môže potom spôsobovať dvojité prso a potom je to nutné. Ono je to naozaj individuálne a nikdy to nie je určité dopredu. Nikto to vôbec nemusí, iné zasa áno. Záleží na vás, či by bol problém finančný, alebo iný potom v prípade potreby to podstúpiť znova.

baby kolko vam trvalo vybavit si predoperacne vysetrenia?

ak ta otazka bola na mna, tak som bola u dr jezovitovej. mam 173 cm, 54 kg. a tak si myslim, ze by som aj tie 400 mozno zvladla, ale som spokojna. urcite to nekrici, ze mam plastiku.

ty ides k cervenovi?ja som spoznala jednu holku,ktorej strasne znicil prsia,jazvy,tvar,proste hrozne,vyber si ineho dr.

ahojky,
no to uvidis sama, dr ti tym len chcel povedat,ze ich nemas zdvihat pokial to boli alebo taha. ale kazdym dnom sa to bude viac a viac hojit a vzdy ich zdvihnes vyssie. takze zdvihaj, pokial nic necitis :slight_smile:

ak ti mozem poradit, zozen si tu 100% pomoc na dlhsie. Pamatam si,ze po 3 tyzdnoch sa mi tazko zdvihal liter mlieka zo spodnej policky. zdvihla som samozrejme,ale nebolo to prijemne…a babo asi vazi viac ako liter mlieka… sice som bola fit, ten prsny sval som citila,ked som ho napla…

Chrisantheme tých 50ml nie je až tak vela,ja som si tiež o tolko dala večšie a som spokojná,keť už investuješ tolko penazí tak nech potom nelutuješ

ahoj …robili mi to na klinike provitae a mala som to za sebou za hodinku :slight_smile:

mna pichalo pod pazuchou …strasne… asi 2 tyzdne v kuse… zevraj som mala priciknuty nerv… vzdy ked som sa pohla ma to tak pichlo,ze to doznievalo este tak minutu… a za 5 min znova… :frowning: strasne to bolo…ale preslo to :slight_smile:

Ahoj Martina
Medicalcentrum poznam velmi dobre,boli sme tam 4 priatejky na zvecseni prsnikov, pracovisko funguje uz rok a su tam plasti cky lekari, ktori su skuseni a pracuju uz 30 rokov , viem ze aj operovali to iste pre Markizu MODRE z NEBA , nechapem , preco sa nepozries na ich stranku

REBEKA,a myslis ze odkial by som o nich vedela…? ich stranku mam prestudovanu od A po Z.vo stvrtok mam u nich konzultaciu a aj u Trsku.Chcela som len vediet nazor bab ktore tam boli…pretoze tato klinika sa tu vôbec nespomina…
dakujem

ahojte baby…chcem sa opýtať,či mi vie niektora z vas povedať,aku velkosť košika budem nosiť ked implantat je315g?ma niektora z vas take?som dva týždne pred op.

Ahoj Sara

Ja som mala naplanovanu opku a som to nakoniec zrusila kvoli tomu, ze chcem tiez mat do 2-3 rokov deti a nikto mi nezaruci, ze tie implantaty sa po kojeni nebudu musiet menit. U mna je to hlavne financny dovod, a aj s frajerom sme sa dohodli, ze v 35tke ich predsa len ocenim viac ako teraz :slight_smile:

dobrý večer baby,mam otazku ma z vas niektora anatomický-kvapočkový tvar?som pred op.a mam obavy či som sa rozhodla pre tento tvar dobre.dakujem za odpovede!

Evka,
ja mám takmer 2 týždne po OP a mám 285 ml anatomické a som veľmi spokojná. Hrudník mám krasne hladký, vyzerajú ako prirodzené. Neboj sa, budeš spokojná.

ano ano…muusim potvrdit aj ja mam 325 anatomicke…a vyzeraju super…us len aby jazva zmizla :slight_smile:

ja mam 325 ml a nosim kosik 80 B alebo 75 C…ako kedy… chcela som plne becka mensie cecka… som velmi spokojna. ale to zavysi od vela veci… aku mas vysku, vahu, kolkatky mas prsia teraz…aky mas obvod hrudnika… m,ozes z nich mat aj decka… to si sa mala opytat chirurga… resp. opytaj sa ho :slight_smile:

Ahoj Kacena,
no ved prave… a myslis, ze keby som nekojila, tak nebude potrebna vymena? Tiez financne sa mi nechce vrazat dva krat a predsa len je to zasah do tela, uz to, ze som sa rozhodla ist do toho a nie to dva krat. Uz som sa ale tak tesila a po narodeni dietata si to neviem moc predstavit, ved sa budem musiet on starat, dvihat ho, tak by to urcite nejaku tu dobu potrvalo kedy by som sa mohla do toho pustit…:o(