Ahoj ja som 11 deň po operácii mám anatomický 325 ml súhlasím s Evkou vyzerajú super ako prirodzené.
dakujem pekne za odpoved,tak sa už neviem dočkať op…
ahoj dakujem za odpovad ty si dva tyždne po ako sa citiš?ešte maš neake bolesti?
ahoj a ako dlho si po op?kadial ti davali silikon?
ahoj,ja som bola na konzultacii v medik klinik,no nebola som spokojna.bola som u doktora šišku neviem či ti hovori niečo to meno…nakoniec som išla inemu doktorovi a mam už aj termín na op.
pekný den baby,bola z vas niektora na op alebo na konzultaciu v LEVICIACH V MEDIKLINIK?
ahoj Katrina a uz normalne fungujes, chodis aj do prace atd. Lebo toto je moj najvacsi problem, ja idem na op az v decembri ale nemozem dlho marodit, podla taba da sa to stihnut do 2 tyzdnov,dakujem
ahoj,bola som dnes na konzultacke u dr.sisku,bol mily…nemozem povedat,aj ma pomeral,vysvetlil,pol hod.sa mi venoval.odporuca mi ale pod zlazu,nie pod sval a okruhle implan.tak to by som moc nechcela.O dve hod.neskôr som uz sedela u Tršku,pomeral,a vypocital 280 max.320ml,anatomicke a pod sval. Jezovitova mi navrhla okruhle pod sval 350ml.Takze fakt neviem.
v Lv by som nesla ani k zubarovi…
ahojte baby,viete niektora niečo o mediklinik v LV?bola ste tam niektora na op alebo na konzultaciu?
baby prosim vas po op.sa ide v ten den domov?
Tiez ma napadlo nekojit, ale kto vie, ci by mi to nebolo luto?
Ja mam 27 rokov a deti by som chcela za dva-tri roky a na plastiku niekedy az potom v 35tke…aj frajer mi povedal, ze potom ich urcite ocenim viac ako teraz. A mozno aj technologia bude opat o nieco vpred (ale asi aj ceny budu vyssie).
a v 35 ti budu naco? ja som tiez pockala, povedala som si,ze po prvom dietati si ich urcite dam.mam 30r.
caute babenky, z vlastnej skusenosti vam mozem povedat ze nie kojenie ale samotne tehotenstvo zmeni tvar pr. kojenie samotne nic prsiam neurobi. v tehotenstve su tie najvacsie zmeny prsia sa zacinaju zvacsovat zacina pracovat mliecna zlaza a pokial priberiete viac do prs prsia ovisnu uz pocas tehotenstva. a mozem vam povedat ze pozerat na babatko ktore z vas saje mliecko je to najkrajsie co mozete v zivote zazit nie pozerat na tvrde silikony a poviem vam ze ten pohlad potesi aj kazdeho otecka. a kojenie je to najlepsie co mozete dietatku dat. rozmyslajte takto nie naopak. a silikony drajsie nebudu akurat ze si ich zaplatite v eurach a ak ich budete naozaj chciet tak vam bude o 2-3roky jedno ze budu stat o 10 tis. viacej nie??? tak vam drzim palce aby ste mali najprv krasne deticky a potom prsicka mam to tak aj ja a som max spokojna:-)))
kacena ahoj, to mas asi pravdu ked chces mat deticky tak s prskami radsej pockaj ja som pred porodmi mala krasne trojecky a stali ako v pozore:-)) po tych dvoch tehotenstvach dostali zabrat ale nic nelutujem a to som obe baby kojila dost dlho, ved mi ich teraz spravia a hotovo. takze ti prajem vsetko dobre a deti su mozem povedat to najlepsie co ta moze stretnut ten pocit ze si matkou je uzasny papa:-))
Ahoj Sisa,chcela by som sa spýtať že koľko stojí také zväčšenie pŕs.Nemám ani potuchy a chcela by som prekvapiť manžela.Som po materskej a moje prsia sú malé a ovisnuté na svoju veľkosť.Ďakujem ti
Ak budem mat prsia po mame, tak urcite sa mi zidu :-)) Dam si to az po detoch a ked to bude aj v 40tke, tak nech, poznam jednu pani ktora si to dala robit minuly rok (a to ma 54 rokov) a je uplne spokojna, takze si nemyslim, ze cim skor tym lepsie, fakt zalezi, ci si ochotna sa akceptovat taku aka si. Takze - to je moje rozhodnutie
Drzim palce vsetkym, co si ich davaju v ktoromkolvek veku.
Ahoj Lenka, dakujem. Je mi to sice luto trosku ale po zhodnoteni vsetkych za a proti predsa len pockam. Ved hadam mi nic neujde
Tak ti drzim palce nech sa ti to vsetko vydari ako si prajes a nech mas z novych prs radost 
a vitaminmy alebo cvicením sa nedaju zvacsit prsia?
Aj som si myslela, ze je to samotnym tehotenstvom. No poviem vam, ze na 90 percent som bola rozhodnuta podstupit op. uz tuto zimu. Ale tak zmena planu. Plnohodnotne materstvo ma prednost, to je jasne. S tym kojenim, to uz vselijake myslienky ma napadali…:o) Ale jasne, ze to musi byt neopisatelny zazitok. Tomu verim.