Plastický chirurg

ahojky,tak neskoro by som si prsia nedala robit,teraz sa chcem pacit,teraz chcem nosit pekne oblecenie…nehanbit sa na kupalisku,ze tam nemam nic…a nie ked som na dôchodku,sedim doma,lustim krizovky…
jasne ze je to kazdej osobna vec…to je môj nazor…
tak pa,drzim ti palce…
P.S.ked sa vydrzis akceptovat do 40tky…tak preco potom ten zasah?

kojenie je fakt pekny pocit…
kojit sa da aj so silikonmi…

ahoj,nie nejde.operacia sa kona väčšinou rano a až na druhy den rano sa ide dom.musiš byť 24hod.v nemocnici.

simonka,ale nie u vsetkych lekarov…napr.Fabry pusta po par hod.domov,a aj Minarovjech…
myslim,ze to zalezi od kliniky a lekara

Ahoj no ja som išla hneď domov a nevidím v tom až taký problém a to ma operovali zhruba 60km od bydliska. A na 3 deň som musela ísť znova na vybratie tích drenov a aj to sa dá zvládnuť. / v pondelok ma operovali 22.09. a v stredu vyberali dreny./
Dnes som bola na prelepenie a keďže mám vstrebatelné stehy tak sestrička odstrihla len konce. Videla som si konečne prsia babyyyy sú fakt krásne a vôbec nelutujem, že som sa na to dala a to som sa odhodlávala hroznneeee dlho. Už mi zostáva len dúfať, že sa všetko pekne zahojí a budem si mocť konečne obliecť čo chcem a prosto cítiť sa skvele veď to poznáte.

simi,a kto ta bude operovat? aku velkost atd?
dik

Ahoj

no záleží od toho akú máš prácu ak je to kancelárska tak v pohode 2 týždne stačia,ale záleží aj od toho ako to ty budeš znášať teda ako sa budeš cítiť.

ahoj,tak to ti je čo zavidieť,ja mam pred op dva tyždne a dosť sa bojim…Katrin a kolkaty si si dala robiť?dik za odpoved

ahojte baby,hladam niekoho kto bol na zmenseni prsnikov v BA u DR.Trsku,alebo DR.Fabryho.Bola som u nich na konzultacii,ale neviem sa rozhodnut ku komu ist na operaciu
Dakujem,Lili

Dobra otazka… som ochotna pockat, ako to bude po detoch, mozno sa tak zvacsia, ze budem spokojna a na operaciu uz nebudem musiet (chciet) ist.
Ta 40tka bola len ako priklad, urcite by som si to dala skor, ak by uz bolo kojeni :slight_smile:

ahoj baby, bola som u troch Dr.na konzultacke:moje miery:175cm,49kg,pod prsiami 69,a cez 76cm.
Jezovitova mi navrhla 350ml,okruhle a pod sval.Cena 83tis.konzult.650sk.
Šiška mi navrhol max.260-280ml,okruhle a pod zlazu.Cena 60tis.konzult.za 500sk.
Trška mi navrhol 280-320max. anatomicke a pod sval.Cena 80tis.konzult.bola zadara.
Co si o tom myslite?Ceny pisem pre kocky,ktore sa rozhoduju na konzultaciu a tak pre info…
.

a všetci traja boli naozaj mily,zlaty,vysvetlili atd…

Samozrejme, ze sa da kojit aj so silikonmi, tu ide o to, ze v pripade operacie pred kojenim je pravdepodobnost potreby druhej op ovela vyssia ako po ked si ich das po kojeni a aj v kratsom case, nie len po 10tich rokoch. A ak to znamena, ze mam pockat napr 5-8 rokov a mat vacsiu istotu, ze tie silikony budu dlhsie drzat tvar, tak mi to za to cakanie stoji. Ale jasne, ze u kazdeho je to individualne.

ahoj,ja som tiez pockala a poviem ti kojila som 5 mes.zial stracala som mliecko-tak som nemohla dlhsie…
a moje prsia sa este zmensili a trochu poslabli…tak preto OP. Druhe babo by som chcela tiez,ale neskor…aj s rizikom,ze mi prsia trochu ovisnu po kojeni…ale budu mat tu svoju velkost…a mne ide hlavne o velkost,a aby to konecne pod trickom,ci v plavkach vyzeralo,ze tam nieco mam.
preto,by som dlhsie necakala…V 40-ci 50tke to uz nepotrebujem…to sa budem starat radsej o vnucatka…:slight_smile:

Ahoj Simi,ja mám pred opkou necelé 3týždne a tiež začínam mať obavy hlavne keď tu baby opisujú stavy po opke, že maju pri sebe maminu na 2týž.a pod.So mnou môže zostať manžel doma 3 dni okrem 3 dní čo budem v nemocnici a to mám 8 r. syna a 3.r dcéru.Ale Katka ma zase potešila a povzbudila, keď tu píše ako je spokojná.

Ahoj Katka,tešim sa s tebou a dúfam, že aj ja budem s nimi taká spokojná ako si ty.Ako to zvládaš s malou, čítala som si tvoje príspevky a už si tuším odkázaná iba na manželovu pomoc,keď príde z roboty. Ja sa tohoto dosť bojím, lebo so mnou môže zostať muž len 3 dni a potom mi môže pomôcť až keď príde z práce. Budem schopná na 7 deň od op ísť pre malú do škôlky?

Ahoj myslím, že som to tu už písala 325 ml pod sval anatomické :).

Asi je už malá väčšia keď chodí do školky a vie sa už aj sama obliecť? obuť? lebo ten 7-dmi deň od operácie si myslím, že schopná budeš,ale len tak pomaličky sa pohybovať po dome ale keď sa zas nasilu budeš premáhať tak neviem tak to vidím skor o13- 14 dní od operácie že už budeš v pohode schopná ísť pre malú do škôlky tých 7 dní asi nie.
No my sme už sami bez maminy akurát varím polievočku pre malú aj riady som si už umyla také bežné domáce práce zvládam a to som 13 deň od operácie takto teraz by som už bola schopná v pohode ísť kamkoľvek akurát stále neviem poriadne poumývať v kuchyni linku /s handričkou/ lebo tie pohyby s rukou do strán sú ťažšie :). Tak uváž sama? Manžel mi pomáha ako vie už som sama prebalila aj malú chodí aj na šerblík aj do plienočky tak som ju naučila že ju nemožem zdvíhať a ona pochopila lahne si na zem zdvihne zadoček šupnem pod nu plienku a už ostatné ide lahko. Tak ti budem držať palce aby si to zvládla ale určite si vyhrad aspoň 2 týždne od operácie teda na to aby ti niekto mohol v tomto čase pomocť.

Bolesti ani nemám, len sú dosť citlivé, hlavne bradavky. Inak sa cítim fajn.Môžem bez problémov aj šoférovať. Operácie sa nemusíš vôbec báť. Nie je to až také strašné. Keď som ráno prišla na kliniku, tak som odtiaľ chcela újsť, ale teraz som šťastná, že som sa na to dala.

ahaaa teraz som si prečíta dcérka má 3 roky :).