A ešte kto ťa bude operovať?
Ahoj Maji,
prosim ta, pises,ze mas citlive bradavky. No aj ja…a velmi velmi, az tak,ze ma niekedy bolia v tej podprde. No a chcem sa teda spytat,ci mas aj ty este necitlive prsia v oblasti nad jazvami a a trochu na boku? Lebo ja v tom vobec nemam cit,je to take zvlastne a neviem sa dockat,kedy to prejde 
V robote je to uz uplne v pohode. Teda namahat sa este stale nemozem, lebo potom vecer to boli. Ale s pc sa da
myslim,ze v robote si to este moc nevsimli,ja sa s ludmi nejak moc nestretavam a uz nie je tak teplo,tak nie som moc odhalena
ale v lete si to vsimnu urcite. Vie to len par ludi vo firme,ktorym som to povedala. No ked si nedavas nejake “bomby”,tak najma v zime nebudu vediet…
baby ako sa zvlada spanie na chrbte ked cely zivot spavam na bruchu.mam z toho obavy.diky
ked musis tak musis…
myslim,ze baby ktore uz maju dieta maju lahsiu predstavu aj o spani na chrbte a aj to, ake to je mat velke prsia…pri kojeni prve tyzdne…
maximálne tak hormonálnou antikoncepciou… mojej spolužiačke narástli o číslo…
Zdravim!
Koho by ste mi skôr odporučili na plastiku ušníc, MUDr. Fábryho, alebo MUDr. Košťála? Za rady ďakujem!
Ahoj Katka,ďakujem za radu budeme to musiet ešte s mužom nejako premyslieť,malá ešte neni taká samostatná-treba jej pomáhať pri obliekaní, na WC… a do MŠ začala chodiť len teraz od sept., takže ju tam dávame zatiaľ len na doobedie.Ale keď to zvládaš ty celkom v pohode s tvojou 2r.princeznou, nejako to musím zvládnuť aj ja!!! Operovať ma bude Dr. Trška v Šnope a tiež mi navrhol anatom.320ml pod sval.Tak sa už akosi neviem toho dočkať, teším sa ale zároveň aj bojím či sa v to ubolené obdobie zvládnem postarať o deťúrence.Ešte raz ďakujem za odpoveď a prajem ti čo najrýchlejšie zotavenie sa!
baby,idem v decembry na sili:) no bojim sa aby som tie okruhle 300 nizkoprofilove nemala moc velke a umele,…mam hrud.pod 73 a cez prsia 81…mate take nejaka?? poslite mi foto na prissa@zoznam.sk dik:)
no ja us mam 9 mesiacov po op. fuha… teraz som si to az uvedomila…ako je to strasne dlho…a predsa ako by to bolo vcera
jak ten cas leti… cc.
davali mi ich 7 februara…
no s tymoto tu asi velmi nemame skusenosti…
ale obidvaja su odbornici, skus ist za nimi a vyber si podla toho ako na teba ktory zaposobi.
no mne robila jezovitova… a mam vacsi obvod pod prsiami a na dala mi 325, ale ja som take ccela inak mi chcela dat 400…takze ti odporucam okolo 300… je to stred medzi ttym co ti vsetci povedali… a hlavne musis vediet aku chces mat po op.velkost. to im povedat a nech tii povedia kolko teda potrebujes. neviem kolkatky mas prsia teraz a kolko by si chcela mat.
ale aj jezovitova ti da mesnie ak jej povies. a musim teda povedat,ze jej praca je dokonala.
ahoj Karla! ja som sa rozhodla pre Trsku, anatomicke,pod sval a velkost necham na nom,kolko sa zmesti…teda pôjdem na max.
ak by sa ti chcelo poslat mi foto…martina1311@centrum.sk
rada by som videla Jezovit.pracu…
dik
keby sa to dalo-neboli by potrebne silikony
a nebola by ani tato stranka…
rozhodla som sa na koniec pre doktora Pikulu.bola som ovela spokojnejsia s konzultaciu u neho ako u Cervena.a dohodli sme sa na 350kach.tak sa na ne uz velmi tesim.tiez viem o jednej babene,ktorej moc dobre tie prsia neurobil a bola potom na oprave u Pikulu.
ahojte baby,možem sa opýtať a ký je rozdiel medzi vysokým-nizkyn profilom u silikon.každa to pišete a ja nemam potuchy.dakujem za vysvetlenie.uvažujem o zväčšenim.
pekny den baby,ma niektora z vas anatomicke implantaty po 1alebo viac dietati?rozhodla som sa pre ne a mam obavy či tak dokažu vyplniť kožu ako okruhle.dik za odpovede
ahoj karla,ja mam dva týždne pred a idem na anatomicke 315g.mohla by si my prosim poslať foto?nemam absolutnu predstavu ako asi vyzeraju…prosim foto-evelyna.f@azet.sk dakujem.budem ti povdačna ak mi niečo pošleš!!!
MAM 170cm VAHA MI KOLISE MEDZI 55-57.Predsa len som sa s doktorom Pikulom dohodla na 350kach.tie 300 mi prisli fakt male na mna.
ahojky baby,termin na OP mam 8. alebo 10.12.este mi to upresni…chce mi dat 280-max.320ml,anatomicke pod sval…Ktora mi môzte poslat foto???
prosim…pomôzete mi…
dakujem
martina1311@centrum.sk