Plastický chirurg

Milá Martinka, ja mám cez 40-rokov a v marci som si dala upraviť prsia. Môžeš si byť istá, že keď budeš mať Ty 40, stále sa budeš chcieť páčiť a budeš chcieť dobre vyzerať a vôbec sa nebudeš cítiť ako dôchodkyňa.Zapamätaj si, že žena chce byť krásna v každom veku. Aj Ty sa k nemu (k tomu veku) dopracuješ a ani sa nenazdáš ako rýchlo to ubehne. Prajem Ti pekný deň a viac tolerantnosti…

mila Iňa! dakujem za prianie pekneho dna aj tebe ho zelam!
skus si precitat moje prispevky este raz…
ja som pisala o sebe…mne je uplne jedno kedy si das ty alebo ine zeny zväčšit prsia…! Ja osobne sa chcem pacit teraz…v tomto momente,nechcem cakat dalsich 10 rokov a tych 10 rokov sa trapit! to som mala na mysli…keby som mala dieta skôr tak by som si dala spravit silikony skôr.Osobne v 40tke by som si nedala robit taky zasah…mozno na tvari-co je vidno…napr.vrasky upravit a pod…Ale prsia asi nie…Ale to je kazdeho osobna vec…To je môj nazor…Myslim,ze ja som dost tolerantna-nemôzes to predsa posudit podla jedneho prispevku…
pa,dakujem za pochopenie
P.S. operacia ma caka v decembry a tesim sa uz na leto…!

juuuj dufam,ze to nejako zvladneme.moj syn je dost hyperaktivny,ale budem mat dva tyzdne maminu a potom este aj moju k starku-celkom vitalnu:-)-k dispozicii kym bude treba.ja dufam,ze mesiac po zakroku uz budem uplne fit.sestricka na plastike mi povedala,ze je to ako silna svalovica a,ze to treba trosku rozhybat.ze cim skor sa budem ako tak pohybovat,tym skor si sval na implantat zvykne.

babeny neposlali by ste mi nejaka foto po operacii,ktora mate 350ky pod svalom?nemam predstavu ake velke ich asi budem mat.

ahoj lara, profil implantatu je jeho velkost /vyska/ do priestoru, cize ak mas gulaty, tak priemer moze mat 10cm a profil 4,5cm, cize ta polgula do vysky, to iste plati samozrejme aj pri anatomoch, dufam ze som to vysvetlila ako tak zrozumitelne
cize ak mas implos 300ml tak nizky profil je viac do plochy /vacsi priemer/ a 300ml vysoky profil je na plochu mensi no za je vyssi do priestoru. Chapeme sa?

dakujem pekne za vysvetlenie.pochopila som ta velmi dobre!!!dik

baby prosim vas operoval vas niektoru dr.trska v prievizi?ja som u neho objednana na december len mam stale dilemu ci neist k ,ospevovanemu minarovjaech alebo cerven.diky.

baby kolko trva to predoperacne vysetrenie za kolko dni su vysledky ak pojdem k obvodnemu?dik

Ahoj karla,prosim ta mohla by si mi poslat nejake foto na luciakv@gmail.com…tiez by som chcela ist k jezovitovej a dat si 325…ale chcela by som najprv vidiet jej pracu ak ti to neprekaza…vraj je velmi dobra

jasne…posielam…ale upozornujem,ze tie fotografie su z aprila tusim…nove fotky nemam…teraz su este trosku viac sadnute… tam su len 3 mesiace po operacii… ale myslim,ze aj tak su brutalne :stuck_out_tongue:

dakujem velmi pekne…su naozaj velmi pekne,prirodzene…fakt pekna robota

ahojky Karla! aj ja som ta uz prosila o foto…velmi by som chcela vidiet Jezovitovej pracu…!
vdaka, martina1311@centrum.sk
dik

ahoj karla ja sa tiez chystam k jezovitovej, no mne odporucala 350 nemohla by si mi poslat foto aby som mala ako taku predstavu?dik betty.betty62@gmail.com

karla prosim aj ja mozem byt taka drza a vypytat si fotecky? idem k jezovitovej 3 novembra. dakujem. maja34@post.sk

ahoj karla nechcem byt vterka ale ak budes taka dobra poslala by si tie fotky prosim aj mne ja idem k jezovitovej v decembri a este mi prosim napis aku mas velkost mne navrhla 400ml dakujem moc papa sam@sam.sk

Ahoj Chrisantheme. A komu ides na operaciu? Mne tiez doktor navrhol 350 gulate s vysokym profilom pod sval a ani len nemam sajnu ako to bude vyzerat.

Ahojte baby, poculi ste uz o novej metode zvascovania prs?injekcou! Videla som reportaz a vysledok-super!
Sandra

injekciou mam na mysli:)
Sandra

ahoj Lenka si sa pytala na moju op,mne robila Jezovitova aj upravu aj vlozenie silikonov + nos naraz!! ina drastacka,ze? :slight_smile: ale naozaj nelutujem…fotky nemam naozaj som strasne busy a nemam kedy ale ved do januara to hadam stihnem. mna trska odmietol operovat,vraj nemal dost skusenosti,viem ze som nebola jedina ktoru by neoperoval. Jezovitova je strucna mne prisla celkom mila ale zase ma skusenosti kedze to robi ako na pase…jazvy sa hoja dobre by som povedala a nemam tie kolme rezy az uplne dole ale iba tak 3-4cm a som tak 5 mesiacov po. Jedine co ma troska trapi je ze som samozrejme stratila cit v bradavkach co je viac menej normalne a uz som si po pravde na to aj zvykla.

aj judiniova vraj vsade rozpravala ako jej narastli po tabletkach a ja som ju stretla v estheticu :wink: