tiez som nieco take pozerala,je to dost drahe a sa mi zda ze sa daju zvacsit iba tak o jedno cislo ale hlavne to nevydrzi dlho. ale ked ma niekto dost penazi tak super a preco nie, aspom si nedojazvi telo
a kde si to videla? tiež by som si to rada pozrela 
fuuu baby je vas skoro 10 co chcete fotky… len dufam,ze medzi vami neni ziaden uchylak 
us ich mate poslane … dufam,ze vam prisli… ak nie,tak napiste… oki? mozno to bol totiz velky subor… uvidime 
ahojky Karla!
Dakujem za fotky,prisli v pohode.Mas ich velmi pekne spravene.A teraz ti urcite pekne sadli…fakt pekné.
dakujem karla za fotky, no ty ich mas super.take akurat.no ako vidim ty si dost vysoka ja som len 160cm a 50kg a mne navrhla 350 tak to by bolo velmi vela.myslis, že 300 budu akurat?ty mas gulate?
ja mam anatomicke… pod sval. no 300 budu urcite dost,ak ti stacia take ako amm ja… mne sa to takto paci, mam podprseny 75 C a 80B… nechcela som velke prsia… takto sa mi pacia… mozes mi poslat foto ake mas teraz… a poviem ti…lebo ak nemas prsia,tak ako som nemala ja, tak 300 ti spravia trosku vacsie na teba ako mam ja teraz… to budes mat asi plne cecka… nedavala ti tie vankusisky do popdrsenky? mne sa zdalo na mna aj 350 vela:) nenechaj sa odradit…budu to tvoje prsia, ty si vyber velkost…ona ti spravi aj mensie ak jej povies. to je to, ze ona nema problem davat vacsie… ale urobi aj mnesie… jej robota je perfektna.len to,ze sa snazi dat vacsie… primerane k postave ale vacsie… musis jej povedat nie…chcem taketo…
ja som to tak spravila a som spokojna… jej praca sa mi pacila najviac… tak som isla k nej. drzim palce,
dakujem…a nemas zaco…
hej hej…us su sadnute pekne… ale us aj v aprili boli super… vyzerali us vtedy normalne 
Ahojte
no ja som to videla v telke vo Viedni, vraj v Rakusku a Nemecku to je teraz nove. Tej babe dali injekciu s nejakou latkou(nieco podobne ako Botox) a vyformovalo jej to a zväcsilo prsia. Je sice pravda ze ich nemala az tak o moc zväcsene, ale vyzerali velmi pekne.
Stoji to od 2800 Euro a kazde 2 roky sa to musi obnovit. No jedina vyhoda asi je ze ta nemusia rezat:)a vraj niesu ani komplikacie ako pri silikonoch. No neviem, moc info o tom este nemam kedze je to nove:)
Pekny den prajem
baby operoval vas niektoru dr.trška?ako ste spokojne diky za odpoved
videla som to aj ja,ta zena bola uz mamou a mala cierne vlasy…Za pol hod,bola hotova,bez bolesti,prsia mala pekne prirodzene po tom zakroku-inekcii
Miška,
prepáč, dlho som tu nebola, tak až teraz som si prečítala Tvoj odkaz.
No,dnes mi končí tretí týždeň a tá citlivosť bradaviek je príšerná.Natieram si ich celciovou masťou, lebo sa bojím, že sa mi zapália z toho spušenia v tej podprsenke:-) A ešte stále mám jedno miesto nad oboma jazvami necitlivé. Na dotyk ma ešte stále trochu bolia. Ako dlho si Ty po operácií?
ahoj karla, dakujem za odpoved, zajtra sa odfotim a poslem ti fotku. Ja som si skusala tie 350 no necitila som sa dobre taka ceckana to sa mi nepaci.
Píšem po tme:-) Chcela som napísať kalciovou masťou:-))
Hej presne tak bola uz po detoch,no na prvy pohlad sa mi to zdalo zaujimave , bez bolesit, bez rezania, bez jaziev:) ale zase je to aj celkom drahe, kazde 2 kory tych 3000 Euro…Zalezi dost aj na tom aky tvar prs ma zena predtym.
No neviem ako by potom vyzerali moje male ovislaky:D (no musim to takto napisat lebo som totalne nespokojna s moj prsiamy:( )
Asi lepsie silikony, neviem, tie spravia myslim lepsiu formu atd.aj ked to boli.
ahojte dievčatá, viete mi prosím poradiť, predoperačné vyšetrenia -mám už sono prs, musím ísť ešte aj za svojim gynekologom? alebo to sono bude stačiť?
no presne to aj ja
a tie 325 boli tak akurat.us mensie by som nechcela… ale kedze ty si mensia, vyzerali by na tebe 325 vacsie ako na mne… podla mna 300 bude super…ale samozrejme je to na tebe.nesmies sa bat jej oponovat… take nechces…chces hentake…a ona ti ich spravi… ![]()
inak,ta zena ich nemala moc znicene-mala ich celkom ok.Keby som take mala.tak nerozmyslam nad plastikou.
Sandra,ty zijes vo Viedni?
Ahoj Miňa, viem, že si písala o sebe. Ja mám 41 a ver mi, že sa stále rada páčim a stále túžim byť sexi.Ty o pár rokov budeš mať rovnaké pocity, ako ja, ver mi! Keby to tak nemalo byť , tak ani teraz by si sa o svoj vzhľad nezaujímala.Potom budeš mať odrastené deti a začneš si užívať život tak inak ako pri malých deťoch aj sex , aj partnerstvo je intenzívnejšie, papa Čau, pekný deň
to som písala Martinke, ospravedlňujem sa