Cavte:ved to je v poriadku, ja nikoho neodsudzujem…aj moja mamina ked mala 40-42 rozmyslala o plastike prs…nakoniec si nedala.
To je kazdej zeny osobna vec,jej sukromie…a pokial sa tak rozhodne,je to jej problem.Ja som pisala o sebe,a nikoho som nechcela urazit…ani ja uz nemam sladkych 18 nast.Davam si to robit kvôli sebe.Som tu na fore,lebo by som rada vedela nejake tie referencie na Dr,a nie aby som sa tu s niekym skriepila,alebo viedla diskusiu na uplne inu temu aka tu vlastne je.Viem co operacia obnasa,osobne som lezala pod skalpelom viackrat-ale nie zato zeby som chcela ale zato,ze som musela!Viem ake su rizika operacie-narkozy,bolesti po OP…napriek tomu si doprajem tuto operaciu-nieco po com som dlho tuzila-mat pekne prsia!A tuto op chcem ja-dobrovolne rozhodnutie.
Neviem,ci v 54 r.by som to absolvovala-nemam este taky vek,tak to neviem posudit.A ako ty pises-mas 41r.a rozhodla si sa-v poriadku-zelam ti vsetko dobre,aby vsetko dobre dopadlo,co najmensie pooperacne bolesti!
Inak,ja mam termin 10.12. u dr.Trsku…
Ivanka,Iňa-odpisala som vam…
baby,ktore ste boli u Trsku? ako ste spokojne? mam termin na 10.12.
dakujem
ahoj martinka,
ja mam op 5.11 u trsku,pri konzult.na mna posobil trosku/ale len trosku/odmerane,ale velmi profesionalne ,myslim,ze takych konzultacii ma denne XXX a nie vsetko operuje.,takze prilisna starostlivost-aj ked ju ma , nie je na mieste,kedze ma toho vela,aj ked klient je klient.dnes som s nim volala ohladom velkosti implant.,bol ovela uvolnenejsi,ta "profesionalita bola bola trosku potlacena"co je super,nakolko operacia bude u neho.
ahoj Martinka, vôbec som to nebrala ako urážku, veď debatujeme, nie?Ja som si dala zväčšiť prsia , keď som mala 29. Už som to tu spomínala, pred 12 rokmi. Bola som sa spýtať Tršku, či ich treba vymeniť, povedal,že pokiaľ nebudem mať iné problémy, tak ich môžem mať teoreticky doživotne.Pravdupovediac som sa chystala na opku a keďže som sa s manželom dohodla, že keď Doktor povie, že nebude treba zmeniť implantáty zo zdravotných dôvodov, tak si ich nechám.Preto som písala, že aj ja túžim byť sexi, lebo tie moje 12 ročné prsia už až také sexi nie sú ako boli.Tak uvidím, ak mi to začne veľmi vadiť, pôjdem pod nôž. Dokonca mi doktor povedal, že som mala mať väčšie implantáty, lebo mám široký chrbát.ahoj
ahoj Ivanka , aj ja som Ivanka, ale asi staršia, tak ak sa sem nabudúce prihlásim , tak si dám nik Ivka, ahoj a pekný de) a budeš určite krásna
Ahoj Martina
ano ja zijem vo Viedni. Aj ty? a kde presne?
Ahoj Sandra!
Ja som tu dva roky,vydala som sa tu.Som v 10 bezirku na Karmarschgasse.
a ty?
ahoj Ivanka! Ok,rozhodni sa podla svojich pocitov.Ked uz si nad tym zacala rozmyslat,tak si urcite neni spokojna a zelas si zmenu-vymenu.Prajem ti vsetko dobre!
Ja budem mat o mesiac 30 r,a mam to ako “darcek” od môjho manzela.Mam 9mes.babo,ktore som do maja kojila-takze skôr sa neda operovat ako v dec.
Ahoj Lea, ako si prosim ta dopadla u
Minarovjecha.ja s kamarátkou zvazujem jeho.Chceme si dat urobit korekciu s vložením implantátov.aký na teba urobil dojem ,
ahoj Ivanka2?!
aj na mna pôsobil tak nejako “divne”-bol mily…vsetko vysvetlil…ale tak ako na paske-ako naucene…a mna ani k slovu nepustil:) ALE musim naozaj povedat,profesionalita,pekne ma pomeral,vyskusal elasticidu koze,sval-aka velkost-pevnost-kedze mi bude davat pod sval…a po prepocitani tych vsetkych mojich rozmerov prisiel na 280 ml max 320ml.Mam aj asymetriu,tak mi povedal,ze pri operacii sa rozhodne aku velkost mi da.
Tak sa uz tesim na toho 10.12.
slovičko “divne” som myslela v dobrom…
naozaj bol zlaty…trosku odmerany…ale fakt ako pises aj ty Ivka-trosku,zjavne mal toho vela.
Maji
ja som na tom uplne rovnako ako ty, som 5 tyzdnov, akurat bradavky sa uz trochu ukludnili,ale na dotyk su take bolavejsie. Inak stale este to nad jazvami necitim.hm. asi to je v pohode. no a teraz uz poriadne raz za den masirujem kremom, tak pomaly aj maknu,ale teda pomaly
dnes som si isla kupit podprdu a nic som nenasla, co by ma ocarilo… 
ahoj heja, bola som u trsku a zatial som spokojna s konzultackou, operaciou, ale aj s pristupom po op. a tiez aj s cickami 
s Trskom som spokojna co sa tyka pred op, op,ale aj pristupom po op a s prsami
takze ja odporucam, zatial ziaden problem s nim 
Ahoj Lenka. Aj ja uvažujem o korekcii prsníkov.Zvažujem medzi Mudr.Minarovjechom a Mudr. Trškom.Trška nechce robit naraz korekciu a vloženie implantátov.Ty si bola u Jezovitovej.Tak neviem.
no,ovela starsia nie si, podla toho co pises,mas asi tak 41, ja o styri menej a jednu 3,5 rocnu dcerku.Kamoska ma tiez 10 rokov implantaty,ukazovala mi prsia,nema ich az take zle,ale uz to nie je ono.Ma asi tolko rokov co ty.Ak by som nebola spokojna,urcite by som si cih dala vymenit.
ja som sa vcera s trskom dohodla na velkosti 360-380 ml,bala som sa ze navrhne este vacsie,lebo pri konzultacii mi navrhoval az do 420 ml a gulate.po jeho prepoctoch sme sa zhodli na anatomch,ale k dispozicii pri opke bude mat asi aj gulate,lebo som vraj vhodna na oba typy a musi ist viac do sirky kvoli chrbatu-pod prsiami mam 81 cm a chcem aby to bolo co najprirodzenejsie.ako sa to blizi,trosku sa bojim,ale tesim sa na vysledok.
ahojte,spätne som si precitala disk.medzi matou a ivankou 1,ohladom veku.Ja mam 37,tiez pred 40-tkou.aj mne sa prednedavnom zdala este 30-tka! daleko.problem vrasok som neriesila a prsia uz vobec nie,nakolko aj teraz ich nemam zle,becka,nie padnute,take akurat “do ruky” a to som po 2 porodoch a kojila som 13 mes.myslim si,ze prave to je na tom to uzasne,ze chceme byt stale atraktivne aj v stred.veku a napr.teraz vyzeram óóóvela lepsie ako pred 10-timi rokmi,bez zasahov.,a citim sa na 20.Veku nezabranis a ked je moznost,preco si este nezvysit sebavedomie.Martinka v tom veku uvazuje o vnucatkach,fajn,mam nevlast.syna,ma 22 a tesim sa,ze ak aj budem nevlast.st.mamou,budem pysna na to,ze budem vyzerat mlado a atraktivne aj ked s pomocou i ked /nechcem byt prehnane sebavedoma./,aj teraz podla mojho okolia tromfnem hocaku 25-ku!!!
tak ti gratulujem ze vyzeras tak dobre!
mne dnes manzel po zase jeho alkoholickom veceri vmietol do tvare,ze vcera ked bol v striptizovom clube tak videl po dlhom case konecne prsia!
Ale to je ina tema.
Ja som reagovala na prispevok…v ktorom kocka pisala,ze jej znama si dala spravit prsia ked mala 54rokov…Tak som jej odpovedala,ze v tom veku by som JA OSOBNE si nedala robit prsia,ale sa zamerala na vnucatka napr.To bude mat moja dcera 24 rokov…tak by to aj teoreticky vychadzalo 
Martinka,prepac,ja som tymto chcela len poukazat na to,ze aj zenske pred 40-tkou su atraktivne a niekedy vyzeraju este lepsie ako ked boli mladsie.Verim,ze to musi byt “velmi povzbudive” ked ti manzel takto zdvihne sebavedomie.Moj bol kedysi zasadne proti silikonom,ani som o tom nikdy neuvazovala,ale nejak postupne sme sa dopracovali k tomu,ze kamoska ktora mala komlexy
a nemaha hore nic,si ich min.rok dala urobit.ja som to s nadsenim nadhodila manzelovi,ze aka je spokojna a on mi povedal,ze mam ist k nej na poradu,z coho som bola paff.dal mi chrobaka do hlavy a uz mam dohodnutu opku.Ja mam obavy,ci to vyjde podla predstav,nakolko moj manzel je velmi zatazeny na prsia a neviem si predstavit,ako sa mu to nebude pacit,lebo s mojimi bol vzdy spokojny.