Plastický chirurg

no môj manzel je …
Ved aj ja budem mat teraz 30 rokov…Ja som nikdy nemala problem s tym ze mam male prsia…a to som dokonca tancovala go-go.Rozmyslala som sice nad tym…ale vtedajsi moji partneri mi to vzdy vyvratili…Jediny chlap čo mi to hodil do tvare je môj vlastny muž!!!
Som dost chuda,tak jasne ze nemôzem mat 2-3 prsia.inak moju fotku najdes ak si natukas www.partneri.sk som tam pod nickom externam
pa

martinka,ak si chces otvorit srdiecko,moja mailovka je :ziacikova.ivana@inmail.sk.,myslim ze toto nie je len o prskach,ale je tam toho u teba viac.ja viem co hovorim,nakolko dokazem odhadnut ludi,kedze mi zivot neprinesol len same pozitiva. ak mas zaujem,mozeme si o tom pokecat blizsie.mozes mi napisat na mailovku ak mas zaujem.pa pa

ahoj Miska,
aky krem to pouzivas? ja som sa pytala doktora ci mam nejaky pozivat a on povedal ze nijaky rozdiel aj tak nebude ak budem…hhh??? tak neviem teda

ahojky…
tak tu v londyne to robia ale je to len asi tak na 6 mesiacov,stale treba doplnat …je to ako ked ti zvetsuju pery…je to dost drahe a ked si to zratas tak ked pojdes na op sa ti vyplati viac

ahoj ja som mala take miery a som si dala 280ml gulate stredny profil pod sval :slight_smile:

Ivi aj ja som mala termin 5.11.u Trsku,ale sa mi posunula menstruacia na dovolenke,tak aj termin som musela presunut na 12.11.,tiez som zatial s Trskom spokojna,aj s pristupom a nepocula som na neho nic zle zatial…:)kolko ml ti odporucil?mne 300-350 max a anatomy McGhany-s tym som sa s nim zhodla…

ahoj dena, to je fajn ze si sa mi ozvala ja som sa predsa len asi rozhodla pre jezovitovu mam mat aj korekciu aj vlozenie a neviem ci by sa mi chcelo cakat najskor jedno a potom druhe ako navrhol trska. ved snad jezovitova ma dost skusenosti. a to s bradavkami ze ich mas necitlive to uz je na stalo citlivost sa ti nevrati??? take nic mi nehovorila. no ale ved pre krasu sa musi asi trpiet. tak ale poviem ti klobuk dolu pred tebou este aj nos sisi dala urobit. sila ale ved ked sa to dalo naraz. ale bolesti si asi mala dobre ze??? ved nos vraj boli ako svina tak ak nahodou urobis nejake tie foto bude fajn poslem ti potom svoj mailik papa

ahoj Vivien,
mne odporucil 360-380,anatomy,ale pri opke bude mat k dispozícii asi aj gulate.povodne mi odporucil gulate,ale po jeho vypoctoch som vraj vhodna aj na anatomy,comu som radsej,lebo tie som povodne chcela.ja nechcem velke,ale ked mam ten chrbat sirsi,musi ist do sirky a tak pojdem do 380 ml.vybrala som si tie najdrahsie /44 000,-/a najkvalitnejsie co mi odporucil,-ale priznam sa,zabudla som sa spytat od akej konkretnej firmy.

ahoj zdenda, ja som sa asi naozaj rozhodla pre jezovitovu, mam ist az v januari takze mam este cas ale trska mi povedal ze by najprv spravil korekciu a az po cca 6mes. vlozil implantaty. ale ked sa to da naraz naco buddem cakat. uz ked ma raz uspia nach to mam za sebou a hotovo. doktorka mi vravela ze to robia takto stale a zatial boli vsetci spokojni a a nie je s tym nejaky problem tak ak sa ti da skus skocit aj za nou. chces aj implose alebo len korekciu??? papa

Rites
ja pouzivam Niveu, klasicky krem v tej plechovej nadobe. Alebo potom este hovoril o Marine, Indulone. Proste nieco mastne. Ani ja neviem, naco presne to mam natierat,ale asi preto, aby rychlejsie povolila ta koza a tiez ich mam masirovat,takze aj celkom rychlo maknu :slight_smile:

Ahojte baby, nemá z vás niektorá eurosilicony 350 s vysokým profilom pod svalom?

Ahoj baby, prosim o radu, ake vysetrenia potrebujem pred op, ohladne silikonov. Dakujem

ahojte babyy no v pondelok som už 3 týždne po operácii a cítim sa super už aj moju 13,5 kilovú dcérku viem v pohode chytiť a dať do kočíka len také malé premiesňovanie do vaničky okúpkať tak je to faj. Píšem to pre kočky čo majú detičky a uvažujú ako to bude potom :). Ale nejaké držanie na rukách tak to nie . No a v piatok som už šoférovala auto nie na dlhú cestu,ale dalo sa i keď prevodovku som teda pociťovala ale našťastie to bolo len na malú trasu. V pondelok mi manžel prelepí jazvičky ešte na ďalších 10 dní nechcelo sa mi už trepať do Blavy tak sme sa tam takto dohodli takže sa mrknem ako vyzerajú som už aj zvedavá.

Ešte som tu čítala že baby majú bolavé bradavky ja zas nie takto cítim ich,ale moc nebolia.

myslela som tie jazvy :smiley: nie prsia tie už mám popozerané z každej strany :smiley: .

tak to je fajn,ze sa tak dobre citis,ja mam naplanovanu op na 10.12.to bude mat moja dcera 11,5 mes.a asi 9-10 kg.
Tak by som to mala zvladnut.Manzel bude mat tyzden dovolenku,a svokra mi bude pomahat…

Ahoj Ivana 2,ja som si vybrala tiez tie najdrahsie takze to budu aj u teba McGhany.ja mam aj miernu asymetriu,ale povedal,ze to nemoze riesit ze da do toho mensieho viac ml,pretoze by ta asymetria este viac vystupila-toho sa trosku bojim,ale zas moc to nevidno…ja si myslim,ze co sa tyka velkosti,urcite to ma v oku a radi dobre:)ani male,ani moc prehnane…

ahoj karla velmi pekne ti dakujem za fotecky, prsicka mas naozaj velmi prirodzene, moje po opke budu o nieco vacsie teda aspom si mylsim ale myslim ze doktorka sa vyzna a poradi mi dobre ja som dost vysoka mam 176 a cca 65 kil prsia som mala vzdy take dobre 3 takze by som sa k tomu rada vratila.pekne ta pozdravujem a budem sa pytat mozno castejsie ked sa bude blizit januar papa

ahojte,
ja nastastie uz davam malu do skolky,ma 18,5 kg,co je uz dost.opka mi vychadza 5.11 co je streda a priplacam si jednu noc,aby som si oddychla a teda hlavne kvoli tym drenom.Ja mam v aute automat.prevodovku,dufam,ze si za volant budem moct sadnut skor.cim mam termin blizsie, uz nie som taka hrdinka,aj ked sa na druhej strane velmi tesim.nebojim sa operacie,v celk.anest.som bola 2x,ale toho,ako to zvladnem od dalsieho dna po opke.

:slight_smile: oki papa a drzim palce