Ahoj, ja som bola vo februáry unho takze odporucam som spokojna.
Dakujem Kika,
mam ist k nemu v maji. Na konzultacii urobil na mna dobry dojem, hned som sa objednala na zakrok. No vacsina tu stale vychvaluje MUDr. Gubu, bola som potom aj u neho na konzulatacii, no mal na mna malo casu, bolo to take strucne,dost sa ponahlal tak som ho nechcela nasilu zahlcovat otazkami. Neviem sa teraz vobec rozhodnut,vela dievcat vychvaluje Gubu, o Fabrym sa tu skoro vobec nepise:( Fabry bol velmi mily,vsetko mi podrobne vysvetlil… no neviem…
Kika, citala som v starsich prispevkoch ze mas gulate implantaty,vyzeraju prirodzene? a jazvicky mas ake? citis este nejaku bolest? Poznas este niekoho kto bol u F.? Dakujem ti velmi pekne
ahojte vsetci, ja som 3 dni po operacii a som absolutne v pohode. Na druhy den po operacii som chodila a jedla v pohode a teraz sa velmi tesim mojim novym prsiam pa
ahoj gratulujem a ukoho si bola? nech si skoro fit!
Ahoj, ja som bola spokojna zo vsetkym, aj lekar aj sestricky boli o.k, vsetko tam prebehlo tak ze som normalne nestihala a bola som uz potom doma, Ja mam gulate eurosilikon, vyzeraju ako moje nikdo by mi nepovedal ze su urobené, problemy som nemala ziadne a jazvy mám podpaz. a nieje je uz skoro bidno len taku tenulinku cervenu ciarku ale ona casom zbledne, natieram si to takym gelom. Urcite budes spokojna on je velmi mily a sikovny…, bola unho moja znama vlastne ja som isla na jej doporucenie k nemu a taktiez je ok a velmi spokojna. tak držím palce. Kika
Ahoj Mely,
ja som sa rozhodla pre Fabryho vdaka tymto prispevkom a hlavne KIKE na konzultaciu idem teraz 15.5.
ahoj kika
pises ze jazvicky sa ti pekne hoja
akym gelo si ich ntieras a odkedy, dik za radu
Dakujem Kika,
ak by ti to nevadilo, mohla by si mi prosim ta poslat fotku po? Ty mas tusim 220, mne navrhol 240, bojim sa ze to bude malo,…Chcela by som mat predsatvu ako vyzeraju okruhle 220. Ja sa rozhodujem ci okruhle alebo anatomicke…
Dakujem dakujem
moja adresa mely15@azet.sk
Dakujem Kika,
ak by ti to nevadilo, mohla by si mi prosim ta poslat fotku po? Ty mas tusim 220, mne navrhol 240, bojim sa ze to bude malo,…Chcela by som mat predsatvu ako vyzeraju okruhle 220. Ja sa rozhodujem ci okruhle alebo anatomicke…
Dakujem dakujem
moja adresa: mely15@azet.sk
K,
gratulujem ze mas uz po a ze to tak dobre zvladas! A u koho si bola?
Adriana,
ja mam operaciu kratko po tvojej konzultacii,potom daj vediet aky na teba urobil dojem ako to dopadlo:)
Ja este niesom na 100% rozhodnuta, jeden den som rozhodnuta ze fabry na druhy den ze guba a takto sa to stale strieda, ze uz vobec neviem…
ahojte.mam 27,161cm,45kg a tiez rozmyslam o implantatoch…tiez nechcem aby to bolo malo,ale nemam ani jednicky.velmi sa trapim.kolko si mam dat?a pod paz?kolko to stoji?raz pisete o fabrym,raz o gubovi,tak ktory je lepsi?budete tak dobre a poslete mi kontakt-tc a adr.na nejakeho super lekara?dakujem.miamaya25@yahoo.de mayka
Ahoj Mayka27, ktory z tych dvoch lekarov je lepsi sama neviem, bola som u oboch a neviem sa rozhodnut. Kontakty su na www.posoniumclinic.sk (MUDr.Fabry)a na www.ulk.sk (MUDr. Guba)Cena zalezi od typu a zacky implantatov, cca 70000-80000 skk.
Kuki79,
odpovedala som ti na mailik. Neviem ci ti ten prvy prisiel. Ak nie, napisem ti este raz
papa
ahoj tinka
tak sa ozyvam
dufam ze si nezanevrela ako ja prve dni na seba a nadavala ze som urobila hlupost, ved to bol zaberak a teraz si v pohode a tesis sa uz ved bude len lepsie, to najhorsie mame za sebou
ci si to prezivala v pohode? asi moc nie
myslela som na teba a drzala palce
ja momentalne chripkujem a pri kychani prezivam male galeje, takze tiez sa nemam moc dobre
ozvi sa ked budes moct, ako si to prezivala
vela optimizmu a ziadne komplikacie pa
Ahooj Jani!
Niee, nezanevrela som. Ja som Ti tu uz raz pisala taky fajne dlhy mail a ked som ho dala poslat proste tu nebol a uz som nemala silu pisat druhy:( Trochu ma to vytocilo - ta technika:) Inak ja som v pohode, pracujem, uz sa viem aj obliect, fakt to nie je take strasne ale bolesti tam obcas su, ale da sa. Hned po operacii som mala strasne palenie v oblasti kde mi vychadzal dren, takze ked skoncili tu pani ktoru robili po mne (4 hodiny-zmensovanie prsnikov), zobrali ma na pat minut na salu a pod narkozou mi to opravili a pohoda. A do toho jedneho drenu mi tieklo velmi vela tej tekutiny takze mi to nechali aj na domov a na druhy den mi to vyberali. Kazdym dnom je to lepsie, tesim sa ked to nebudem citit vobec, myslim to obcasne pichanie a tahanie. Inak vobec nelutujem,ze som sa rozhodla pre Chirmed, su fakt perfektny. Fakt sa tesim ked si o tri tyzdne pozriem na prsia a aj na pupok. Jedina vec ktora ma trosku trapi je to, ze ked som sa postavila na vahu mala som o 5 kil viac!!! Ja som inac s vahou nikdy problemy nemala 2 kila hore dole som neriesila , ale to je moc. Takze s tym budem musiet nieco urobit. S tou chorobou ti nezavidim ,ja som si uz asi 2x kychla a hroza. Tak skore uzdravenie!!! Pekny den!
Tina
ahoj tinka
no som rada, ze si tak v pohode
ja som to teda prezivala horsie, ja som sa nevazila, ale opuchy a implantaty asi na vahe pridaju, takze je to urcite docasne
a mas to pod sval? lebo si potom kocka ked uz aj pracujes, ja som po 4 dnoch bola este jak male decko pod dozorom a s velkou pomocou
pisala som ti aj uz skor -2krat a tiez mi to nezobralo, takze som fakt na teba myslela
moje prsia zacali pekne maknut a naberaju tvar, co som fakt rada, len obcas ma stipu jazvy a nic s nimi nerobim, mam ich prelepene tak mi kazal magdo tak dufam ze budu pekne
tak zatial pa
Ahoj, nepoznate niekoho dobreho v BA alebo v Malackach, na vybratie znamienka na tvari tak, aby tam ostala co najmensia jazva, najlepsie ziadna.
Ahoj Jani!
Zabudla som Ti este povedat, ze som cakala, ze budem mat hned po operacii prsia ako dva kamene a oni neboli. Ty si ich mala na dotyk velmi tvrde? Ja mam to pod svalom ciastocne, on mi vysvetloval, ze to takto zvykne robit, ze zhora to prekryje sval a zdola zlaza, tak neviem, dufam ze to bude ok. Ja som pracovanim nemyslela nejake domace prace, aj ked som varila, ale pranie a pratanie nic. Ja som skor myslela uhrady cez internet a nejake mailiky :o) takze az taka hrdinka nie som. Idem v piatok na kontrolu, dufam ze mi odlepia tie lepy, lebo ma to uz svrbi. A Tebe kedy vyberali stehy? Inak na jazvy , ja som po prvom cisarskom pouzivala COntratubex a nejaka slava to nebola. A potom mi jeden Dr. vravel, ze hocijakym kremom alebo olejcekom treba jazvy natierat aby pekne zmakli. Zalezi aj na tom ako sa Ti celkovo hoja jazvy, niekto moze robit cokolvek aj tak bude mat tu jazvu viditelnu. Ja urcite niecom skusim. Ja som skusala aj Leaser na jazvy na koznom vo VOjenskej nemke a fakt je dobry, ale myslim ze vtedy sa za neho platilo 500 Sk bolo v tom 10 sedeni. Tak zatial pa