Plastický chirurg

Ahoj Martinka,
prepáč dlho som sa nedostala k počítaču,až dnes som si prebehla diskusiu a aj Tvoju odpoveď na moje mierne pobúrenie, ohľadom veku. Prepáč, že som to trošku zle pochopila,nechcela som Ťa súdiť. Chcela som Ti len povedať to,čo Ti napísala aj Ivanka.Žena sa v každom veku chce cítiť príťažlivá.Keď som mala 20,bola som s prsiami spokojná,nemala som dôvod uvažovať o operácii.Postupom času začala pôsobyť neľútostná gravitácia a prsia sa ťahali čím ďalej,tým nižšie.Pred dvoma rokmi som začala uvažovať o korekcii.Dlho to vo mne zrelo,mala som strach,ale manžel ma v mojom rozhodnutí podporil a môžem povedať,že ľutujem len to,že som to neurobyla skôr.Nemám implantáty,len zdvyhnuté prsia (a aj sebavedomie :slight_smile: ).
Ivanka,Martinka,držím palce. Majte sa pekne a príjemný deň

Ahoj Iňa!
ja mam 30 r…presne o mesiac,a tesim sa na moje nove prsia…mne sa po pôrode zmensili,ako som to uz raz spominala a po rozhovore s manzelom-ktory sa tesi viac ako ja,som sa rozhodla pre op.Jasne,ze sa zena chce pacit v kazdom veku…to je ok…
Obavam sa trochu,ale nie operacie,skôr toho,ake to bude doma…s mojou malou aktivnou dcerkou…je na mna zvyknuta…som s nou 24hod denne,tak neviem…
Aj tebe vsetko dobre…super,ze to uz mas za sebou!

Preboha, len to nie. Ja som u neho bola pred pár rokmi a dodnes sa z toho neviem spamätať. Po rokoch som sa znova odhodlala a teraz si to idem dať opraviť. A že ma riadne doriadil mi dal za pravdu aj lekár, ktorý ma bude teraz operovať.

otazka na Mariannu…

ktoreho Dr si mala na mysli???
je to uz teraz v poriadku?

ProSanus nikdy. Je to nespolahliva spolocnost, ktora ani nevie mena ludi, ktorych vedie vo svojich vykazoch. Na recepcii Vam nepovedia nic a cez telefon to radsej ani neskusajte. Spolocnost si pyta vela penazi za malo muziky !!!

ahoj Vivien,
ja mam s tou asymetriou tiez taky isty problem.prave prsko mam o nieco mensie,ale prsnikova ryha je sumerna na oboch stranach,takze tiez neviem ako to presne urobi.povedal,ze sa musi prisposobit mensiemu prsku,nakolko aj elasticita koze je tam mensia.trska je odbornik,myslim ze to vyriesi k nasej spokojnosti a urcite riesi horsie asymetrie.pa

ahojte baby, som tu nová, mohla by mi niektorá z Vás poradiť dobrého plastického chirurga?
ďakujem Vám vopred
pa pa

karla dakujem za fotecky. mas ich pekne, dufam ze aj mne spravi jezovitova aspon taketo podobne. ake mas miery? aspon na porovnanie, mne namerala pod prsiami len 69cm a chce mi dat 325ml. ja chcem este k tomu stredny profil tak dufam ze to nebude moc.

martinka to spraavanie tvojho manzela je hrozne, prepac ze sa k tomu vraciam ale toto by ma bolelo najviac na svete. skoda ze aj taky chlapi su. moj sice neni nadseny ze idem na opku ale podporuje ma ako len vie. len sa boji. dufam ze sa mu potom budu pacit.

Denisa ty si bola operovana v prosanus? Co sa ti tak velmi nepacilo? zle ti dopadla opka? a ktorý lekar ta operoval? Ide mi tam kamoska tak by ma to zaujimalo, aby nespravila chybu. prosim napis to troska konkretnejsie.

ajoj :slight_smile: dakujem… urcite aj tvoje budu pekne a o to ci sa mu budu pacit sa nemusis bat… bude z nich saliet :slight_smile:
no ja mam 78 obvod pod prsiami, takze ja mam o dost sirsi hrudnik… 9 cm. vahu mam 57 kg a vysku 178.takze na tebe budu trosku vacsie ako na mne… urcite… ale budu pekne …neboj :slight_smile:

Susie, čítaj trocha dozadu,najčastejšie sa spomínajú Dr.Trška,Dr.Ježovitová a Dr.Fábry

ahoj…chcem sa spytat,ty si mala operaciu cez prsne dvorce? Naozaj nemas citlive bradavky,ja za mesiac mam termin a to cez prsne dvorce…tak sa obavam…mozes mi prosim odpovedat,som z toho nervozna…dakujem krasne… ADA

ahoj,ja som tiez z PD…a planujem augmentaciu prs a laka ma aj augmentacia pier vlastnym tukom…kde v Pd si bola,hm? Ja som sa sem vydala,tak nemam taky prehlad…porad,dakujem

no ved toho sa bojim a hlavne premyslam ci to nebude vela. ja mam 165cm, 50kg, a pod prsiami okolo tych 70. budu velke? alebo akurat? ja uz mam hlavu jak kybel. xi
Aj hrozne dufam ze budem s pracou pani doktorky taka spokojna ako ty. bolelo ta to? myslim po op? a mala si aj modriny? a ako si to vnimala po op ked si nemala dreny? myslis ze vtedy to boli dlhsie alebo viac?

no ci budu velke neviem… ake prsia mas teraz? myslim velkost…
ja mam plne becka mensie cecka,takze neviem, ked chces take ako mam ja, tak urcite zvol mensi implantat. Ja som sa pani doktorke postavila a povedala ja chcem mensie…a spravila mi mesnie. :)lebo ona vzdy povie, ze aby si to potom nelutovala. Ale ja som vedela ze nebudem,lebo mne sa velke prsia ani nepacia. Chcela som tie becka a mam ich, nic nelutujem. nemala som este ani deti, takez som uvazovala tak,ze keby bola potom potrebna reoperacia po detoch, dam si implantaty 350,maximalne 375,aby sa vyplnila koza,keby nahodou ovysala alebo co. no a keby som si dala teraz 400 jak mi ona navrhovala…tak potom by som mala podla na bomby… nehovorim,ze baby co to maju maju kozy ako bomby, ale mne sa proste take prsia nepacia. Mala som mini prsia,som nato zvyknuta aj sportujem trocha,takze toto je uplne idealne.

modriny som nemala ziadne,co som sa dost cudovala,lebo vsetky baby pisali,ze mali modriny.Bolelo,jasne ze hej,nebudem ti klamat, ale tie 3 dni bolesti zato stali. Teraz si uz na to ani nespomeniem. Po tych 3 dnoch to ustupovalo,teda aj na druhy den to bolo lepsie ako po tesne po op.,ale citila som tlak stale,asi tyzden a potom ked som rano vstavala z postele. Ale s tym vstavanim je to tazsie tak 3 tyzdne, a potom to us ide… ja som vstala us na druhy den po op. sama aj som sa obliekla :smiley: sestricky len pozerali,ze ako je to mozne. Ostatne 2 baby co tam boli mali problem a dost… obliekali ich sestricky, takze je to individualne ako vidis.
ale urcite to bude ok. Dreny mi povedala jezovitova ,ze nedava. Ze je to zbytocne a ze to sa dava len ked su komplikacie.Aspon nebudes mat aj zbytocne jazvycky na okrajoch :slight_smile: a vstrebe sa to rychlo.Ak mas este nejaku otazku,kludne sa pytaj…tak zatial :slight_smile:

Ahoj Martinka,
chápem tvoje obavy ohľadom starostlivosti o dcérku.V každom prípade nemôžeš ostať po operácii s malou sama!Budeš mať dosť čo robiť sama so sebou.Aj ty budeš potrebovať opateru.A keď si už dáš sama so sebou rady,malú nebudeš môcť dvíhať,aby si si neublížila.Manžel a možno mamka ti budú musieť pomáhať 24hodín denne a to nie len pár dní…
Ale potom ten príjemný pocit pri pohľade do zrkadla…To stojí za to.Budeš sa tešiť na leto :slight_smile:
A kedy ideš na opku?
Tak sa drž,zatiaľ ahoj

Oprava!
V predchádzajúcom článku je autor Iňa, nie Ina.
Zabudla som dať mäkčeň.
Pekný deň

ahoj Lena, ďakujem za radu
Zuzi

ahojte,planujem zmensenie prsnikov.Nevie mi prosim niekto povedat,kde v Bratislave mi spravia kompletne predoperacne vysetrenie+sono prsnikov.Aka je cena?Dakujem
Lili