karla dakujem, si ma trocha upokojila, lebo sa mi to krati ale aj sa tesim aj bojim. tak zmiesano. este ma napada. kedy potrebuje doktorka predoperacne vysledky? staci jej to v den op alebo skor? a nevzniklo ti strie z tej napnutej koze? ze by chytila sok ked sa tak zrazu natiahne? nieco si robila aby nevzniklo?
si zlata ze mi radis…inak mam realne take jednotky ale ked si vypcham podprdu tak z nich spravim aj trojky. xi Inak uz nechodis na zdravie? videla som ta tam. mam tam aj ja foto tak mozes kuk a posudis ma.
ahoj miu, miu
ja budem sice operovana na interklinik,ale mne kazali tak 2 dni pred opkou prefaxovat vysledky a v den operacie si prniest originaly.ty mas opku tretieho? tak to budes mat o dva dni skor ako ja.pa
Ahoj Iňa!
Manzel bude mat tyzden dovolenku a svokra mi bude pomahat a tiez aj manzelova sesternica.Ja zijem vo Viedni,moja rodina je v Lv,takze oni mi nemôzu pomôct.Operaciu mam na 10.12.na Vianoce snad pôjdeme na Slovensko,tak mala bude zaopatrena.
Len pre ňu to bude cudne,ze preco sa s ňou nehram…
miu miu,no môj manzel tentokrat riadne prestrelil,na druhy den klacal na kolenach a prosil o odpustenie.Obcas ma take vypadky-ked ma vypite,ale taketo nieco mi este nepovedal.
Inak,ja ked som bola u Jezov.mne chcela dat 350ml,a tiez mam pod prs.69cm.
Trska mi odporuca max.320ml.
A Siska dokonca max.280ml.
kočky a za akú dobu sú vysledky predoperacnych vysetreni ked mi to bude robit obvodak?
Ahoj…vsetky tu pisete o opkach zo Sr…ja som bola na konzultacii v Lucenci u Mudr.Cabana…velmi prijemny,opka bude vykonana v Prahe v spolupraci s Mudr.Samudovskym-kapacita…ale aj tak mam obavy,rozhodujem sa aj o zvacseni pier VY metodou natrvalo,len nie som si este taka ista…Bol niekto z vas aj v Prahe,alebo poznate tychto doktorov…
ahoj martinka ,prepac,ze sa miesam do rozhovoru ,…ale tak
ja si myslim,ze ked ti povedala ze 350, to asi myslela maximum…ona to vzdy tak hovori… a uz zavysi len od teba ake velke chces prsia, ja si myslim,ze 350 je dost,ked mas taky utly hrudnik, podla mna tych 300 bude akurat, keby si mala teraz nieco medzi 0-1tkami.to budes mat tak cecka… ked das tych 320 tak to bude plne cecka podla mna…
na zdravie je nejaka ina karla
us ma ma raz nato pytali,ani som nevedela…ale pojdem tam pozriet.
nemas zaco:) aj ja som sa vela pytala. strie nemam… prsia som si natierala heparoidom a na jazvy contratubex. koza sa pekne napinala postupne, lebo implantat je pod svalom, a spustal sa postupne…toho sa nemusis bat.treba len kremovat, aby bola koza premastena.predoperacne vysledky poslali rovno z kliniky kde som si ich biola dat robit doktorke… ona mi odporucila kliniku provitae,je to kusok od nich. bola som si ich dat spravit tyzen pred opkou. Aj ja som mala divne azmiesane pocity. Viem ako sa citis a nebudem ti hovorit,ze sa nemas nicoho bat,alebo podobne reci,lebo to sa neda zmenit,kazda mala zmiesane pocity a tak to am podla mna byt. Cakat vsetko nie len to dobre a potom po operacii je to super… no idem si kuk tu fotku
tak zatial 
tak ta mozem poznat z omlazeni? lebo viem ze podaktore fotecky som uz predtym niekde videla. aj vtedy som sa zamyslela ze su krasne. ze take chceeeeeem aj ja.
ano ano…odtial ano…
inak neviem kde tam mam hladat tu tvoju foto. 
Ahoj ja som bola v stredu na krv a v piatok som išla pre výsledky plus na RTG plúc a EKG no a potom zo všetkými výsledkami k internistke . Takže za 2 dni som to mala hotové.
ahoj možem sa ťa niečo spýtať? prečo chceš ísť až do Prahy? myslíš, že tam sú lepší doktory? to nie je v zlom :).
a ešte čo sa týka tích pier skúšala si aj niečo dočasné? aby si videla ako budú vyzerať keď už by boli zväčšené?
Katarina ma pravdu.Aj tu su vynikajuci chirurgovia-kapacity,ale je to tvoje rozhodnutie,hlavne aby si tybola spokojna.Ja idem bud.tyzden na mimicke vrasky okolo ust,mam ich dost vyrazne/manzelova sesternica je lekarka a robi tieto zakroky v Spis.N/Vsi/,ja som si chcela dat tiez trvale implantaty,na interklinik ich vyplnaju vlast.tukom,ale kamosky,ktore maju napich.vrasky a ona sama mi najskor odporucila vstrebat.material-kys.hyaluronovu,ta vydrzi tak rok a ak budem spokojna,tak potom trvaly,lebo nevies aky efekt to bude mat a nemusis byt spokojna.
Ahoj, aj ja idem do čiech, ale do Hradca Králové. Nechcem nejako kydať na SR a chirurgov tu, aj tu máme vynikajúcich chirurgov, a aj tam sa nájdu nedobrí. Ale jadnoducho si myslím, že tam je pl. chirurgia o niečo viacej rozbehnutá. Určite tam začali skorej a vo väčšom a preto je to tam možno o niečo lepšie.
Ahoj Katrina, a tieto vysetrenia treba absolvovat pred op na silikony? A internista co?, tento zhodnodi ci mozes ist? Ja by som chcela poprosit svojho gynekologa, ci mi to moze vsetko vybavit. Daj mi vediet, dakujem
aj to je dôvod no tak ti drzim palce a hlavne pevne nervy…
Bambina,aj ja som bola na augmentácii v PD. Dr.Trška chodieva z kliniky z Bratislavy a operuje 1-2xdo mesiaca v Cibamede na Gorkého ul. ( ako boli potraviny ABC).
denisa mozes prosim ta upresnit preco si taka vysadena na prosanus? pomohlo by to viacerym tu. operovali ta tam?
Ahoj Karla… Ako sa mas?Neviem, ci si este pamatas, bola som na opke tak 2mesiace po tebe…Chcela som sa ta spytat ako si natom s jazvami? Lebo ja ich mam stale dost dost viditelne a tmave,aj ked to uz bude pol roka,co mam spravene prsia…a bojim sa,ci je to normalne…