ahojte,zaciatkom novembra idem na operaciu k Trskovi,ma tiez niekto vtedy op??Budem rada ak sa ozve.
Lili
gynekologa ? hm ja mám fantastického gynekologa,ale myslím,že oni nemajú také kompetencie robiť takéto predoperačné vyšetrenia. Zoberie sa ti krv a z nej sa zisťujú všetky hodnoty od leukocytov až po cholesterol aj moč treba vyšetriť ja som to mala na veľkom papiery a poviem ti že toho bolo dosť čo sa dá zistiť z krvi. Keďže je to predoperačné vyšetrenie jedná sa hlavne o tie výsledky aby boli dobré kvoly zrážanlivosti krvi a nenastali prípadné komplikácie počas operácie. Teraz odpoveď na túto otázku? "a tieto vysetrenia treba absolvovat pred op na silikony? " Nerozumiem presne ale všetko treba absolvovať veď ideš predsa na operáciu a to som ti ešte zabudla napísať že aj sono prsníkov treba keďže ja som ho absolvovala po pôrode a výsledky som nemala až také staré tak stačilo nemusela som mať úplne čerstvé sono. Plúca treba zrengenovať predsa je to blízko toho myslím, že preto to hlavne treba a EKG to je myslím, že samozrejmosť aby si mala srdiečko v poriadku.
No a ešte som zabudla že si sa pýtala na internistu tak takto obvodná mi zobrala krv a moč no a internistka ma poslala na EkG a RTG plúc . Internistke som zobrala potom všetky papiere z krvi,moč,RTG plúc,EKG a ona ma ešte potom vyšetrila pýtala sa ma na choroby aké ešte mám a napísala správu pre lekára /Mudr.Fabry ten ma operoval/ na základe ktorej bola povolená operácia . Ona v podstate rozhodla či som schopná podstúpiť takúto operáciu. Veď to tiež nie je žiadna sranda . Preto by som si dala pozor na to aby všetko prebehlo tak ako má teda to predoperačné vyšetrenie myslím, že gynekolog nemá ako som ti už písala kompetencie na to aby urobil takéto vyšetrenie nemože ti odoberať také vzorky krvi aké potrebuješ na takúto operáciu nemože ťa poslať na RTG plúc …,. Skor by som na tvojom mieste skúsila nejakú súkromnú klinku kde by ti spravili predoperačné vyšetrenie ak nechceš ísť k obvodnej.
ahoj
no…moje su ties este dost viditelne, ale zevraj je to v poriadku… ono sa to trosku lepsi… predsa len to bol rez aj cez sval, podla mna to trva aj vyse roka,kym sa to zahoji… nabuduce leto us snad budeme bez jaziev… dufam 
miu, kde si mozem pozriet tu tvoju foto?
ahoj elis…dik za odpoved…mas pravdu,odbornici su ok aj nie moc ok aj u nas,aj v zahranici…Moj mudr.bol moc prijemny,snad je aj taky sikovny…
A myslis, ze ich uz mozem opalovat? Pretoze idem bud.tyzden na dovolenku a nechce sa mi to prelepovat… ty si si uz cez leto opalovala,ci este nie?
no ja som sa opalovala hore bez uz v july… koncom… takze v pohodke mozes…nestmavli mi ani nic podobne…toho sa nemusis bat… akurat sa ti troska stratia,ked budes opalena… 
Hej? Tak super…lebo ja sa chcem tento rok uz konecne opalovat ore bez,ked sa nemam zaco hanbit:) po prvy raz:))
ahojte…vie mi niektora z vas povedat ako dlho su viditelne jazvy…?Neviem si vybrat sposob vkladania…pod sval som rozhodnuta,mudr.mi odporucil cez prsny dvorec,pod prsnikom …tak neviem,ake mate skusenosti…poradte mi prosim,nech som kludnejsia…spod pazuchy mi to nechce spravit,vraj sa to neda dobre tvarovat a budem mat velku ryhu medzi prsiami…a to som chcela tento sposob,kedze je tu najmensia jazva…ma niekto podobnu skusenost? Ja mam teraz 3ky-materska,predtym som mala 5 a teraz sa chystam na 4…su anatomicke lepsie ako gulate? Strasne vela otazok mam,ale budem VELMI VDACNA,ak mi niekto odpovie …
ahoj…ja som v cibamede uz bola,odstranili mi znamienko…ale augmentacia…neviem,dr.Trska operuje priamo v tej malinkej sale? Hm? Alebo v Bratislave? Neviem,ci ma taky kvalitny team…mam ist do Prahy na operaciu,ale radsej by som isla sem blizsie,mam to kusok,ale neviem sa rozhodnut,o Trskovi sa pise-neviem,ci je to uplna pravda,ze je mlady a nema este take skusenosti-nic v zlom…tak neviem…v prahe je super vybavenie,ale ta cesta…
ahoj
ja som sa rozhodla na zaklade toho, ze ked ti raz budu menit implantaty,alebo si ich das vybrat alebo cokolvek tak sa budu vyberat zo spodu spod prsnej ryhy. Ja som ties chcela spod pazuchy, ale dr. mi povedala,ze takto budem mat 4 jazvy a ked si to dam hned odtialto, tak budem mat len 2. Aj tak sa zahoja. urcite trva tak rok kym uplne zmiznu. Ale stoji to zato. Rozhodne.
veru tak
aj ja som hned musela…
a bola som tak opalena ze po 2 dnoch mi ich nebolo vobec vidno…ale ako som bledla, vratilo sa to s5
us aby boli prec…neznasam tie jazvy 
Tak to sme natom rovnako… vsetko je super,kazdy chvali, nikto ani nevie,ze mam silikony,ani na dotyk,nic… len ie jazvy vsetko prezradzaju a hyzdia:/ ale zase je to len mala dan zato vsetko,teda ak casom zmiznu:))
Karla dakujem za odpoved…nemozem nikde na nete najst foto jaziev,vobec nemam sajn ako vyzeraju.,.ty mas spod prsnej ryhy si spominala,takze by jazvy nemali byt moc viditelne…hm…neviem aku velkost mas,ja chces 4 takze by to nemalo byt az tak vidno…a cez prsny dvorec nemam sajn tiez ako dlho sa hoji jazva
tie jazvy by ti bolo vidno v pripade,ze by si si lahla na chrbat a bola by si bez podprdy…Aj tvoj partner ti ich bude vidiet…Jazvy zostanu po cely zivot,len budu postupne blednut…ale nikdy sa uplne nestratia…
ahoj lili,
ja mam termin 5.11.
tak to ano… ale sa us aj bojim,ze ci zmyznu…sak ja mam 9 mesiacov po operaciia mrte ich vidno :(((
ahojte,
no ja som bola vcera na skraslovaciu kuru,chemicky piling,napichovanie nosovo-ustnych vrasok a dnes na botox.uz len tie nove prska mi chybaju,na ktore sa vééélmi tesim.tolko vpichov ihlou som nedostala hadam za cely svoj zivot,ako od vcera,ale myslim,ze to stalo za to,aj ked efekt budem vidiet az o dva-tri dni.