ahoj Ivanka,
a na co ides k nemu?Ja na zmensenie a modelaciu.Ides k nemu do Bratislavy?Ja mama operaciu 10.11.
co sa tyka jaziev,ja mam skusenost akurat s jazvami po znamienkach,ale su to miesta na jemnej kozi kusok od medziprsnej ryhy /na prsniku/ a je pravda,ze viac ako rok trvalo,kym uplne vybledli/mala som jedno dost vyrazne znamienko s dvoma stychmi a po vybrati jazva bola dost vyrazna/,je to trosku vydiet,je to blede-take skor mierne vystupene nad kozou,ale nerusi to,takze myslim,ze jazvy pod prskami sa postupne prisposobia.kamoska ma implantaty cez pazuchu,je nadsena a doteraz som nechapala,preco chirurgovia bezne nerobia tento rez,ale po precitani prispevkov som pochopila,ze asi je lepsi rez pod prskami,nakolko aj ja som povodne bola rozhodnuta,ze chcem pazuchovy rez.
ahoj ivana napis prosim ta ci sa ti ten botox vydaril ja by som sa tiež nato dla len neiem ci to pomôže dik sissa
aoj sisa,
dufam,ze sa botox vydaril,prve mimicke vrasky-efekt som videla okamzite,aj ked to este nie je ono,ale botox-to je otazka 2-3-dni,az 2-tyzdnov.niekomu zacina ucinkovat uz po 48-hodinach.ja ho mam pichnuty:celo,medzi ocami,okolo oci,opichla mi to dnes okolo 9.00 hod.rano a teraz cca od 20.00 citim mierne pnutie v tychto miestach,takze postupne to asi znecitlivie.myslim ze v nedelu uvidim vacsi efekt,urcite sa podelim s vysledkom,ale zatial som nadsena,aj ked to s prskami nema nic spolocne,ale chcem sa podelit o pocity a skusenosti.
ahoj ivanka,
ides na silikony,alebo zmensenie k Trskovi?
Ja idem na zmensenie.Bude ma operovat v Bratislave.A ty kam ides???Lili
ahoj lili,
ja ide na silikony, z mojch slabych dvojok by mi toho moc nezobral.Idem na anatomy asi 380 ml.
este k miestu opky, idem k milosrdnym bratom 5.11, predbezne o 11.00. hod.,aj ked presny cas mi este upresnia.
a sono kde ti robili?
baby a sono ste si museli objednávat???,
Ahoj Martinka.
No super:)Ja byvam vo Viedni s priatelom uz vyse roka.Ved posli mi email na seba popiseme trosku ak chces:)
Diky
Sandra
martina1311@centrum.sk
pre Sandru!
martina1311@centrum.sk
môzes mi kludne napisat…
ahojte dievcata, akurát cítam vase príspevky, o vkladaní implantátov. takze nie som sama co chce tuto operáciu podstúpiť.na konzultácii som bola v medical centre na bajkalskej, u doktora Zachara, bol velmi príjemny a vsetko mi vysvetlil, maju to tam velmi pekne ale aj tak mám strach s operacie .nenapísali by ste mi prosim ci sa mam coho obavat a ako ste to prezivali?uz zajtra ma to caká.bojíííííím.
ahoj,tak ja som natom podobne viem čo prave prežívaš!ja mam opku v stredu,a tiež mi neni do spevu…ale ked si to tu pozrieš spetne do zadu,dievčatá tu píšu o všetkom.o priebehu o bolestich,o pocitoch!držím ti palčeky!
Ahoj Sissi, po dlhej dobe sa ozyvam opat. Rozhodla som sa konecne pre implantaty. Idem na to. Stale mam v sebe taky strach ci mi to telo prijme, ale nevidim uz ine vychodisko. To kojenie nam dalo teda zabrat. Ak by som ta neotravovala a mala by si na mna cas, napisala by si prosim maila, rada by som sa ta popytala na nejake veci. Dakujem Gabika
Ahojte…tak ja uz mam dnes vsetky predoperacne behanice za sebou-uspesne.Zajtra si dohadujem termin na opku…chcem sa spytat,teraz mam 3ky prsia-materska,ale chcem mat 5-ky…dr.mi ponukol 325ml…to sa mi zda dost malo,ma niekto skusenosti s tymto objemom,hm? Mam 170,48kg…
Ahoj Lucia, drzim Ti palce a daj vediet ake to je, ja idem az v decembri a tiez sa bojim, ale uz to vydrzalo vela bab, tak preco nie aj my. a aku velkost mas? drz sa papa
ja som mala 0 a dali mi 325 zvacsilo mi o viac ako o 2 cisla… takze je to urcite spravna volba. a to som aj vacsia od teba, takze tebe to spravi este viac.
no… neviem,ci na nete nieco najdes…
ale ja mam becka a celkom v pohode… pri deckach si na nu asi ani nebudes vidiet
ona sa strati…toho sa neboj…a jasne, tvoj partner to bude vidiet ked si lahnes… ale strati sa to urcite pekne. ja som mala na pistale velku jazvu… a zahojila sa tak,ze neviem ani kde bola a bola dlha 6 cm…
Ahoj ja mám 325ml anatomické stredný profil,ale 5-ky to teda nie sú,ale asi záleží na veľkosti akú máš teraz tak sa to potom určite zväčší len mi to nejde do hlavy či je to možné no som zvedavá keď napíšeš či sú ozaj potom päťky, hm.